Păcatul în sens religios nu are importanță, iar Biblia e o carte cu povești, deci e ok să desenezi pe ea.
Gata! Ai nimerit peste un mos stupid si credul, care se crede-n stare sa-ti dea lectii de viata.
Ar fi fain sa faca cineva desene pentru o Biblie explicata pentru copii dev4, 5 ani, cu mai multe imagini pentru aceeasi povestire.Am cautat asa ceva la o librarie crestina pentru fiul meu de 4 ani si nu am gasit
Aceasta e cea mai rapida cale spre FOCURILE IADULUI COPILE!
Ce bine ca iadul e doar o inventie. Eu nu cred in asemenea prostii.
Daca tu crezi in iad, e problema ta, nu a mea, plus ca nu ai dovezi ca iadul e in flacari, ca daca ar fi existat, nimeni nu s-ar putea intoarce de acolo ca sa spuna cum e cu adevarat. O data ce ai murit, dus ai fost, nu te mai intorci sa spui ce se afla dupa moarte, asta daca e sa existe ceva.
Nu mai speriati toti copii aia creduli cu prostiile voastre ca ii faceti sa sufere de traume, fara rost. In caz ca nu stiai exista o conditie adevarat care se numeste Religious Trauma Syndrome (RTS) in Engleza, si daca e sa o traducem pe Romana s-ar traduce Sindromul Traumei Religioase.
În biblie spune să nu adaugi nimic în ea și să nu scoți nimic din ea deoarece este păcat
NORMAL ca e pacat! E ca si cum te-ai duce la bserica si ai incepe sa desenezi imagini obscene pe icoane!
Pe aceasta tema, am avut odata un coleg, acum mlti multi ani care din greseala a murdarit o Biblie cu berneala! Tin sa zic ca ziua urmatoare a fost lovit DE O MASINA! Dumnezeu sa-l odihneasca
recedaniel3 întreabă: