| Anonymous97air a întrebat:

Salut TPU… Sunt un adolescent obisnuit, am 18 ani si sunt ortodox. Tin sa impartasesc cu voi un vis care cred ca imi va schimba viata, aseara am avut un vis despre a 2 a venire al lui Iisus, dar inainte sa va spun acest vis eu cand eram mic nu prea puteam merge la biserica pana la varsta de 7-8 ani daca stateam mai mult de 30 de minute in biserica imi venea foarte rau.
Asadar aseara a fost o noapte obisnuita m-am pus sa dorm ca de obicei totul era perfect normal … pana cand in vis eram in acelasi pat care adormisem dar eram cu toata familia mea, totul era bine pana am auzit un traznet foarte puternic speriat am iesit pana pe hol si eu avand de pe hol vedere buna la strada si la cer, in mijlocul cerului s-a crapat si din crapatura aia reflectau razele soarelui si Iisus sa Coborat cu o roba alba si tot corpul lui alb, corpul lui fiind oare cum "Forma de cruce" picioarele drepte si mainile intinse orizontal si tot in acel timp ingeri erau pe cer si suflau din trambite, in acel moment stiam ce se intampla, peste cateva milisecunde dupa toate cele vazute speriat pentru ca nu stiam ce o sa se intample cu mine simt in pieptul meu ca si cum inima mea sta sa explodeze in acelasi timp pluteam si ma ridicam spre ceruri imediat dupa m-am trezit speriat inima mea batea "100 de batai pe minut" … Cam asta a fost visul meu care m-am gandit pana acum la el nu stiu ce sa cred vreau si eu pareri, dau fundita!

6 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Cred ca a fost un vis de la Dumnezeu și tu știi asta, întotdeauna stom când visele șut de laEl, ne dau o fericire speciala, sa fii pregătit pentru revenirea Mântuitorul Hristos, sa îl aștepți.

| pacatosulBogdan a răspuns:

Daca crezi in vise si vedenii, numai ortodox nu esti! In orice Indreptar de spovedanie, este pacat sa crezi in vise si vedenii, iar in Biblie, credinta in vise e asemanata cu alergarea dupa vant si prinderea umbrei. Multi intelepti au cazut prin credinta in vise si vedenii!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Că ai imaginație bogată. Dacă faci ceva cu ea, nu doar fantasme, riști să devii bogat.

| cristi202 a răspuns:

E un vis sugestiv. Posibil sa fie așa cînd Domnul Isus va reveni. Și poate ți se va întâmpla și ție asta.

| cristi202 a răspuns:

@PacatosulBogdan

Ai grija de ce spui că ar zice Biblia.
Iată cate referinte sunt cu privire la vise in Biblie, cum că Dumnezeu vorbește prin ele și se folosește de ele!:
https://www.ebible.ro/......presie.php

| FilosofulDepresiv2022 a răspuns:

Ai citit Apocalipsa? Interesant e ca acolo 7 ingeri sufla din trambite si daca nu ai citit-o si ai visat asta, ar fi ceva.