| Hitek a întrebat:

sunt un baiat de 16 ani tare confuz.De la o vreme incep sa am indoieli cum ca Dumnezeu ar exista, si asta nu din cauza ca nu am multe probleme sau nu mi se asculta rugaciunile.Cand aud de Dumnezeu si de religie in mintea mea imi vin tot felul de ganduri cum ca toate astea sunt doar inventate pentru a nu fi haos, asta este in mintea mea...Acum sa nu veniti cu respunsuri ca "huo, satanistule". In niciun caz nu sunt un admirator al satanei ba chiar dimpotriva, recunosc ca inca de mic nu prea mergeam la biserica, nici parintii mei nu prea m-au dus, iar ei se duc doar ocazional de paste si de alte sarbatori deastea.De spovedit nu m-am spovedit niciodata. Eu cred in Dumnezeu dar incep sa ma indoiesc de religie. Vreau sa ma lamuriti si pe mine, in mintea mea este un haos totalhappy.Va rog fara mistouri.

35 răspunsuri:
| Essencest11 a răspuns (pentru ЖAngelOfLoveЖ):

Draga, poti sa crezi si in farfurii zburatoare ca nu ma deranjeaza dar nu incerca sa mi le bagi mie pe gat! Hai sa incerce de abia astept! Sa indrazneasca daca poate dupa ce... de abia astept! sa vedem daca are curaj si daca exista!

| ЖAngelOfLoveЖ a răspuns (pentru Essencest11):

Bina, sa o lasam cu cearta, insa te rog eu frumos, de cat sa arati cuvinte batjocoritoare la aceasta categoria, nu mai posta. Pana si aia care erau ca tine, sunt fatarnici si tot incep sa insiruie citate bisricesti. Eu cred despre oamenii astia batjocoritori ca lor le e frica cel mai mult de El. Insa, treaba ta, e alegerea ta, daca vrei sa se lege ceilalti de tine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Pentru inceput, virtutile care se refera la relatia omului cu Dumnezeu se numesc virtuti teologice. Acestea sunt credinta, nadejdea si dragostea. Ele se afla intr-o relatie permanenta: credinta il ajuta pe crestin sa Il cunoasca pe Dumnezeu, nadejdea il ajuta sa se indrepte spre El, iar dragostea il ajuta sa se uneasca cu El. Ierarhia acestor virtuti este reprezentata de Sfantul Apostol Pavel: "Si acum raman aceste trei: credinta, nadejdea, dragostea. Iar mai mare dintre acestea este dragostea(I Cor.13, 13). Ca virtutile acestea sa devina lucratoare in sufletul tau, pentru ca vad ca le-ai cam pierdut, este necesar efortul tau personal. Daca nu, ele raman ascunse in sufletul tau. Ce poti face tu este sa te duci la biserica, sa te spovedesti, sa te rogi, sa postesti caci numai asa scapi de gandurile rele si de multe altele. Poate o sa vezi si tu asta. Sper ca am fost de folos.

| CristiB93 a răspuns:

Tia-ai ales locul nepotrivit ca sa intrebi de Dumnezeu, aici mai mult sunt atei mincinosi si mistocari, daca vrei sa aflii mai multe intra aici : http://www.crestinortodox.ro/

| Silviuloan a răspuns:

Cel mai bine este sa te duci sa te spovedesti sa-i spui preotului tot ce ai pe suflet, si ai sa vezi ca o sa-ti fie mult mai bine.