anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Unde credeti ca a ajuns Hitler? In rai sau in iad...

Răspuns Câştigător
| LordBolton a răspuns:

In rai acolo merg legendele.

heil hitler

apropo acolo are joben

37 răspunsuri:
| David98TM a răspuns:

Numai Dumnezeu stie unde a ajuns...

| BlackSulphur a răspuns:

In pamant.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E în rai, stă în izmene.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru ErrorFound):

rolling on the floor) Heil Hitler! Moarte tiganilor devil

| EmaS a răspuns:

Daca nu s-a cait si pocait de faptele sale, in iad.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru EmaS):

Pai intr-un fel a facut bine, dumneavoastra nu vedeti ce se intampla in zilele noastre? Ce ne fac asa zisi romi, si atunci evreii vroiau sa cucereasca Germania, hitler s-a impotrivit acestei idei...

| David98TM a răspuns (pentru anonim_4396):

"Ce ne fac asa zisi romi" - De parca romani sunt mai buni laughing

| Dumniezău a răspuns:

Doar Dumnezeu stie...

| NuMaContrazice a răspuns:

Dumnezeu stie...

| Hombre a răspuns:

In dreapta Tatalui, credinta lui a fost "extrema dreapta". Tovarasu' Lenin in stanga, credinta lui a fost "extrema stanga" iar restul fraierimi care aduce osanale lui God vor fi tot trepadusi si in rai, spala picioarele bosilor. Ar fi culmea sa vezi un idiot pe care God il aseaza langa el.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Departe.foarte departe.

Răspuns utilizator avertizat
| lolium a răspuns:

In iad, insa probabil nu sufera ci sta la loc de cinste pentru ca i-a invatat pe toti ce inseamna cu adevarat sa fii monstruos.
sunt sigura ca e un demon cu privilegii laughing

| thebest_5336 a răspuns:

A comis 2 mari pacate:ucidere si suicid, deci in Iad.

| XmimiX a răspuns:

Depinde de faptele pe care le-a facut pe pamant....si de sufletul pa care il are

| Vi003 a răspuns:

Nici in Rai, nici in Iad! Inca i se judeca soarta, dar, mai mult ca sigur, s-a reincarnat intr-un tigan care umbla descult si joaca sotron.

| BlackSulphur a răspuns (pentru EmaS):

Deci daca de exemplu as omora jumatate din Terra cu un razboi nuclear, si apoi m-as pocai, as ajunge in rai? Tare dumnezeu asta, insa cred ca le-ar cam fi ciuda alora ca as fi cu ei in rai, nu crezi? S-ar cam duce fericirea vesnica.

http://img.myconfinedspace.com/......erRAPE.jpg

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

În rai.
Și lui Dumnezeu îi place genocidul.
Depinde după care dintre testamente ne luăm.

Sa se bucure? Este ceva nenatural! A, dispar acele sentimente? Dumnezeu este in stare sa inlature magic acele sentimente negative in rai, dar nu pe Pamant? Foarte frumos.
Aaaa, sta altfel treaba, lumea este vesnic fericita... Nu mai exista suparare. Une-i libertatea? Din cate am citit, inteles si mi s-a spus (Multa vorbarie, crede-ma), am inteles ca in rai se sta si se slaveste divinitatea. WOW, ASTA DA ENTERTAINMENT SI BUCURIE. Mai bine ajung in iad, macar acolo pot sa rog pentru torturi diferite la un interval de timp. Nu de alta, doar in caz ca ma plictisesc, sigur si "dracii" s-ar bucura sa mai schimbe oleaca rutina...

Foarte complicat? Bun, luand in vedere acest detaliu, de ce se asteapta dumnezeu sa il "inteleaga" toata lumea? Te rog, lamureste-ma, preluminatule, deoarece se vede ca esti un geniu nedescoperit de societate!

| danut a răspuns:

Hrana la viermi, DAR va veni si vremea JUDECATI, curand.

| Dan10079 a răspuns:

El a ajuns in iad pentru ca in primul rand s-a sinucis si numai pentru asta un om ajunge in iad, daca mai pus si cele 6 milioane de oameni ucisi de el.

| usuk a răspuns:

Eu nu cred a ajuns undeva dupa ce a murit. a fu$%ing murit si atat.lol

| dracu14 a răspuns:

Hitler chiar merita sa ajunga in rai,el a incercat sa faca un bine omenirii,sa scape lumea de impuritati, imagineaza-ti daca ar fi reusit cum ar fi aratat astazi lumea fara tigani, evrei, bolnavi, doar oameni puri si sanatosi

1. Daca crezi in Dumnezeu si Dumnezeu exista, o sa fii rasplatit cu o viata vesnica in rai, deci un castig infinit.

2. Daca nu crezi in Dumnezeu si Dumnezeu exista, o sa fii condamnat la un iad vesnic, deci o pierdere infinita.

3. Daca crezi in Dumnezeu si Dumnezeu nu exista, nu o sa fii rasplatit, deci o pierdere finita.

4. Daca nu crezi in Dumnezeu si Dumnezeu nu exista, nu o sa fii rasplatit, dar ti-ai trait viata asa cum ai vrut, deci o pierdere finita.

1. Acest "pariu" a lui Pascal? Imi pare rau sa te informez, dar este valabil pentru TOATE religiile, nu m-ai dat gata. Altfel zis, ajungi in rai in religia ta, in iad in toate celelalte religii. Imi pare rau pentru tine.
2. Prost gust... Subtil ai fost cand m-ai facut nebun si te-ai facut pe tine intelept, subiect de testare 0253156!

| Kalla a răspuns:

Hitler a ajuns in iad pentru ca a fost un jegos ucigas pervers. Am vazut poze vechi cu munti de cadavre ucisi de nazisti. Ce a facut hitler nu poate fi iertat. Si diavolul ar fi dezgustat de cea ce a facut hitler.

| ww2Totenkopf a răspuns (pentru LordBolton):

Heil Hitler!

Întrebări similare