Adică tu ești deist.
Oricum problema mea este cu religia, de mai multe ori ma zis că sunt sigură de inexistența zelului creștin (sau al orcărei alte religii) dar nu pot fi sigură de inexistența unei forțe atotputernice, deși și de asta mă îndoiesc.
Oricum și dacă ar exista o astfel de divinitate n-aș avea nimic cu ea, eu am doar ecva cu exagerații și fanaticii. Creștinii nu promovează iubirea ( nu doar oamenii ci și biserica) ci ura, violența și prostia.
Exemplul nu se aplica. Ortodocsii,in afara de capete patrate sunt niste indivizi ok in societate. M-am referit la ei cand am zis ca nu conteaza in ce fel iti traiesti viata. Eu sunt medic,in societatea in care ma invart eu, Biserica practic nu are loc,noi ne ocupam cu salvatul vietilor prin munca nu prin rugaciune. Sunt in banca lor,nu ii simt, nu ma deranjeaza. Nici aici macar! Ba in plus, majoritatea sunt amuzanti
Da, așa e, dar ca medic, sincer nu te dereanjează când auzi pe cineva că spune „S-a vindecat datorită lui Dumnezeu"? Pe mine una asta m-ar scoate din sărite.
anonim_4396 întreabă: