| x2gk9r a întrebat:

Salut…vreau niste ajutor.
De ceva simt ca nu sunt implinit cu absolut nimic, toata ziua nu fac nimic sunt foarte abatut si ma simt singur, de ceva timp visez foarte urat, numa cu draci, atunci cu familia mea foarte urat..simt o energie negativa, de fiecare data cand visez urat ma trezesc si ma rog si totul revine la normal…
Oare asta este un semn? Sa renunt la anturajuri? La fumat?

4 răspunsuri:
| TeiubesteDumnezeu a răspuns:

Cauta-l pe Dumnezeu in rugaciune, cauta sa dai la o parte orice lucru care pune un zid de despărțire intre tine si Dumnezeu. Diavolul va lupta mult impotriva ta ca vei cauta sa cauti pe Dumnezeu dar nu uita ca cel ce este cu tine e Dumnezeu!
Ieremia 29:13-14 VDC
[13] Mă veți căuta, și Mă veți găsi dacă Mă veți căuta cu toată inima. [14] Mă voi lăsa să fiu găsit de voi’, zice Domnul, ‘și voi aduce înapoi pe prinșii voștri de război; vă voi strânge din toate neamurile și din toate locurile în care v-am izgonit’, zice Domnul, ‘și vă voi aduce înapoi în locul de unde v-am dus în robie.’

Mărturisește starea ta inaintea Domnului Isus, vino la El si lasa bagajele" la picioarele Lui si vei primii in dar Pacea Lui, eliberare si resaurare, putere de a merge inainte.
Filipeni 4:7 VDC
[7] Și pacea lui Dumnezeu, care întrece orice pricepere, vă va păzi inimile și gândurile în Hristos Isus.
Sa stii ca omul nu intelege multe lucruri si sa te ajute prea mult nu va putea tu sa stii ca Dumnezeu rezolva orice problema cat de mare ar fi ea, citeste Cuvântul învață-l si nu vei avea nimic de pierdut lupta si cauta sa te pastrezi curat intr-o lume atat de murdara care alearga mai mult dupa plăcere caci azi maine nu poti stii daca vei mai fii si cu inima ta ce vei face daca nu e predata Mântuitorului?

| SVL a răspuns:

Găsește o activitate practică, utilă. Ajută-ți părinții la treburile gospodărești, învață mai mult sau citește o carte bună. Nu mai pierde timpul aiurea, că așa vine deznădejdea și depresia în viața omului, când nu muncește și stă degeaba. Treaba asta se reflectă automat și în subconștient, când visezi. Dacă ai o activitate n-o să te mai simți singur. Bineînțeles, o activitate bună pentru trup și suflet, viciile nu aduc niciun folos.

| x2gk9r explică (pentru SVL):

Hey am vzt ca ai raspuns la intrebarea de ei ti am raspuns cu inca ceva te rog un sfat

| x2gk9r explică (pentru x2gk9r):

Ieri*