Pentru ce ai face asa ceva?
Doresti sa...sa ce?
Pentru ce? Adica faceti activitati, joculete ceva? Hai ca vin si eu.
Ideea e ca ateismul nu este o grupare. Nu este ceva asemanator religiei. Multi sunt idealisti si individualisti.
De ce ati forma o grupare? Ca sa popularizati ateismul?(sper ca nu)
Ca sa va recunoasteti prin scoala?(nu vad rostul)
Explica-mi te rog motivele tale.
Pentru ca suntem discriminati, iar daca ar aparea o grupare bazata pe popularizare stintifica si ateista, aceasta ne-ar face mai puternici.
Aha, acum inteleg.
Apai, presupun ca aveti nevoie de aprobare de la director?(daca aveti de gand sa organizati evenimente de popularizare a stintei probabil si de o sala)
Nu v-ar face mai puternici.Ati ramane aceleasi persoane. Daca nu sunteti in stare sa fiti organizati fara sa faceti asta de ce ati fi atunci?
Problema voastra este ca nu sunteti in stare sa va "aparati".Tot in scoala aia sunteti cu sau fara aceast grup, tot aceleasi persoane sunteti si voi si ceilalti si aveti parte de acelasi tratament.
Dar cei ateismul de va faceti grupuri, ce e ateismul e nimic si eu vreau sa promovez lipsa a juca tenis ca eu nu joc asa ca m-am gandit sa fac un grup ce spui nu te bagi? voi va imaginati ca multi ca ateismul asta presupune ceva, e te inseli nu presupune nimic nici anti teism nici religie, credinta, grupuri etc
Propune ca orele de religie sa fie inlocuite cu cele de mate. O sa vezi atunci cati atei sunteti...
" păcătoşii vor pieri, iar vrăjmaşii Domnului, îndată ce s-au mărit şi s-au înălţat, s-au stins, ca fumul au pierit. " (Ps.36:20)
Desi ai dat funda chiar vreau sa iti raspund.
Sunt ateu la fel ca si tine. Eu consider ateismul ca pe o stare de spirit ca pe un caracter. Noi ateii nu suntem o religie, noi nu influentam, noi nu criticam, noi stim adevarul despre lume( cel putin cei care sunt atei pentru ca s-au informat despre unele lucruri, nu atei ca sa iasa in evidenta)
Am zis-o si o mai zic noi nu suntem o religie noi nu avem nevoie sa formam un grup.
alyad întreabă:
recedaniel3 întreabă: