| CristiB93 a întrebat:

Salut Vreau sa va intreb daca este pacat sa ai relatii de prietenie cu persoane de alta religie sau confesiune de ex sectanti sau satanisti.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
14 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Nu este pacat sa relationezi cu toti oamenii, insa eu nu as dori sa am relatii cu satanistii.Sectanti este gresit spus.Inseamna despartit de Dumnezeu.

| FucktheSystem a răspuns:

O să arzi în iad că ți-l transmit pe satana fără să-ți dai seama, dacă îi chemi să doarmă la tine noapeta în somn îți fac ritualuri desnează epntagrame peste tot prin casă, poate dau foc și al cruci.
Ferește-te de ei fiica mea, și roag-mi-te mie și te voi ajuta să stai departe de ispită.

| miradoniz a răspuns:

Au spus-o și alții înaintea mea, dar o sa încerc să explic.
Păcatul înseamna ruperea relației dintre Dumnezeu și om. Dacă ai senzația că acei prieteni te îndepărtează de Dumnezeu...crezi tu că poate să știe cineva mai bine decât tine ce simți?
Acum, dacă relația cu Dumnezeu îți este destul de importantă ca să pui o astfel de întrebare, sfatul meu este sa Îl iei cu tine. Și ai rezolvat problema.

| monstrulet a răspuns:

Uite asa incep razboaiele.

| Hombre a răspuns:

Daca se potriveste la filet e bine, daca nu îi bai.

| Gizăz a răspuns:

Nu cred c-a zis Gizăz că prietenia(de orice fel) e un păcat. Dimpotrivă.
Cei care zic altceva sunt adevărații „sataniști".

| cryssu2008 a răspuns:

Deci cum spunea si AlexIronic... satanistii si sectantii cauta mereu adepti, dar poti sa ai prieteni de alte religii * de exemplu eu am prieteni musulmani, catolici si ne intelegem bine. Conteaza si cine e prietenul respectiv.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred. daca ei nu incearca sa te schimbe, si nici tu pe ei.cred ca prietenia, nu are nimic de-a face cu religia.insa nu cred ca o prietenie ADEVARATA merge intre concepte atat de diferite si principii de viata opuse.

| DiamondEyes a răspuns:

Nop.

| Walhalla a răspuns:

De ce suntem numiti sectanti, ma rog? Pentru ca sunt de alte religii? Eu sunt protestant si sunt indignat de faptul ca toti se uita la mine ca la felul 7 cand le spun ca nu sunt ortodox..In Germania, SUA, Anglia, Canada, etc. ortodocsii nu reprezinta nici 2% si cu toate acestea nu e nimeni marginalizat! Ce e asa anormal sa nu ai icoane in biserica, sa le pupi, etc...Religia protestanta are mai mare priza pentru ca nu exista impozite pe credinta, se pune baza pe fratie, pe intr-ajutorare crestineasca..Asa consideram noi ca esti credincios.Nu dand bani la popi, pupand niste morti si niste icoane care ziceti voi ca le reprezinta pe Dumnezeu iar in rest injurand si facand toate pacatele din lume. Oricum, voi nu cunoasteti Biblia nici pe sfert fata de cat o cunoaste majoritatea protestantilor..pentru voi totul e un ritual facut din obligatie.Suntem despartiti de Dumnezeu? Demonstreaza biblic.

| AlexIronIc a răspuns:

Frate ai o mare problema daca ai asemena prieteni pentru ca daca sunt sectanti sau satanisti au ca scop sa aduca noi adepti, ei isi concentreaza energiile negative in orice si te pot face foarte usor sa le accepti invitatia...
P.S. Nu e un pacat dar sigur nu e de bine!

Întrebări recente