| bleakk a întrebat:

Am gasit pe un site o emisiune interesanta (din multe altele) in care se discuta pe tema actuala referitoare la critica/caricatura chiar daca este din 2012. Ce interesati pot sa se uite aici si veniti dupa cu niste pareri. http://www.sperantatv.ro/web/duhul-caricaturilor-06-10-2 012/

5 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Speranţa TV? Really? "Duhul" caricaturii?! Numai din astea două îmi dau seama că-ncearcă să ia o perie de sârmă să-ţi netezească creierul. laughing

| bleakk explică (pentru Gizăz):

Nu,serios acum. Poti urmari.E interesanta emisiunea, dupa parerea mea, merita sa te uiti.

| suffarstar a răspuns:

Tipu' in camasa pare ceva mai obiectiv si are dreptate in anumite privinte. Nu inteleg insa care-i faza cu "Duhul". Ne intoarcem la animism?laughing Puteau sa-i zica simplu "psihologia din spatele caricaturilor" sau "intentia din spatele caricaturilor ", nu folosind termeni mistici pentru dramatizare.

| bleakk explică (pentru suffarstar):

Da,la ceea ce zici tu, gandesc ca s-a referit. Ai urmarit emisiunea integral? Destul de interesanta mi se pare si nu doar aceasta.Sunt mai mult, se polemizeaza diferite teme. Multumesc.

| suffarstar a răspuns (pentru bleakk):

Am vazut cateva secvente, nu prea am timp. Cu placere.