Okay frate dar in legatura cu ritualul ala, ce e?
Hm...ceva mai clar e acum traba, mersi
Nu prea cred ca ortodocsii sa faca exorcizari. Poate vreo secta afiliata. Te-as putea indruma la Patriarhie sa intrebi pe canonicii de acolo despre asa ceva si sa-mi comunici si mie. Exorcizarea se refera la asa numita eliminarea diavolilor din cei posedati.Asta se face prn rugaciuni pasnice.La ortodocsi. La vu-doo e alta treaba. Sa nu faci confuzii!
Frate am vazut pe facebook un reportaj cu camera ascunsa, preotul facea slujbă si spuneau aia in reportaj ca s-ar fi folosit sageata, cand au scos camerele la vedere preotii au sărit in sus :)) https://www.facebook.com/......809307171/
Sunt convins ca Patriarhia nu cunoaste sau daca a aflat deja a luat masuri.
Voiam insa sa spun insa ca nu este o practica uzuala, doar strict intamplatoare, am mai auzit de un caz, prin Moldova, in care o fata a fost supusa la niste chinuri pana a murit.Dar istoria bisericii romanesti nu aminteste de practici din astea iar in comunitatea in care am trait nu am auzit de asa ceva.
Bun dar practica asta frate... tipete si chinuri apoi dupa ce se incheie treaba is extrem de obositi...nu e deloc normal, oricum nu imi prea pasa de ce fac, eram doar curios in legatura cu practica asta, mersi!