| Alyexxxx a întrebat:

Salutare. Banuiesc ca majoritatea il stiti pe Elekes Levente, un vlogger, pe youtube se numeste Studio B2Kbs. Are niste video-uri foarte interesante, gandeste matur, zic eu. In unele clipuri se leaga foarte mult de Religie. El zice ca biserica ne minte, si ca nu trebuie sa ascultam tot ce zic ca sunt doar programe cu care te ademenesc sa fi sclavul lor... Si ca nu ai nevoie de biserica sau sa asculti de cineva sau nu trebuie neaparat sa fii intr-o religie. Si mai zice ca viata de calugar este foarte nasoala ce fac ei acolo este un fel de sclavie si nu e bine sa fi calugar. Sunt de acord cu tot ce zice in toate clipurile... Dar vreau sa va intreb pe voi, ce parere aveti despre el?

19 răspunsuri:
| William a răspuns:

Se cam inseala in unele privinte. Zicea intr-un video ca nu exista pacate si ca nu ne nastem pacatosi, nu avem nevoie de botez. Pai daca ai crescut Catolic e normal sa gandesti asa. Ortodoxii nu ar trebui pusi in aceeasi oala cu Catolicii. Cand spui Crestin poti sa te referi fie la Ortodoxi fie la Catolici. Totusi multe lucruri de acolo sunt interesante, nu mi se par utile doar interesante.

| danay72 a răspuns:

Intr-adevar crestinatatea isi doreste sa ademeneasca cati mai multi enoriasi pentru ca asa au mai multi bani.Si Biblia zice sa ne ferim de acestea.Matei7:15-23.Dar religia adevarata exista si poate fi aflata.

| mODIN a răspuns:

Mi se pare cel mai supraapreciat youtuber roman.Nu are absolut nimic original de zis.El spune ce gandeste toata lumea iar acest lucru mi se pare penibil.Nu spun ca este o influenta negativa, nu spun ca nu stie ce vorbeste, dar el face videoclipuri dea dreptul inutile, iar lumii ii plac videoclipuriile lui deoarece se simt mai bine stiind ca sunt si altii care gandesc ca ei.

| xPegasus a răspuns (pentru mODIN):

Spune cel cu numarul 666 in nume straight face

| mODIN a răspuns (pentru xPegasus):

Asa,si?

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Alt nimeni

| suffarstar a răspuns:

Pare inteligent.

| HueyFreeman a răspuns:

Un nimeni care duhneste de superficialitate si care exprima aceleasi opinii pe care le are si majoritatea. Mi se pare patetic ca este considerat un mare geniu al vlogging-ului romanesc. Daca vreau sa aud un roman inteligent atunci ma uit la Zooc.

| Polonic1 a răspuns:

Un nimeni.

| doinitsaandronic a răspuns (pentru Polonic1):

Zici tu ca e un nimeni?
Eu il cunosc personal si daca ai vorbi cu dansul macar odata ai intelege despre ce vorbeste.
A fost impresarul la zeci de vedete.
Si in primul rand daca e mai destept ca tine nu inseamna ca e un nimeni si de fapt tu esti ala.

| Polonic1 a răspuns (pentru doinitsaandronic):

Ti se pare ca a zis altcineva?
Nu dau doi bani pe ce vorbeste.Nu am zis mai sus ca e un nimeni?
"A fost impresarul la zeci de vedete." Asa si?

| doinitsaandronic a răspuns (pentru Polonic1):

Pai tu la ce ai ajuns in viata?

| Polonic1 a răspuns (pentru doinitsaandronic):

La o bere.

| Lămâie00 a răspuns:

Are unele videouri chiar intersante, mie personal imi place

| SteinZer0 a răspuns:

Mie sincer mi se pare folositor.

| zoozolina a răspuns:

Dupa parerea mea, Levi este un baiat super. Eu nu cred ca tu ai inteles prea bine ceea ce a zis el.Nu a spus ca biserica te minte, ci a dat cateva exemple in care biserica mintea in legatura cu ceea cu spunea.El nu spune ca ceea ce fac calugarii se numeste sclavie, el spune ca Dumnezeu nu are nevoie sa fie adorat, idolatrizat, el vrea mila.Incearca sa asculti cu mai mare antentie ceea ce zice el. Oricum, fiecare intelege in felul lui.Am invatat foarte multe din acele clipuri si eu cred ca e bine ce zice el.Se citeste pe fata lui bunatatea si fericirea cu care ne da sfaturile.Nu obliga pe nimeni sa se uita, dar sa fim sinceri, nu te poti opri.laughing E ca un drog. Dupa ce am incercat sa fac cateva lucruri pe care el le-a zis, chiar mi-a mers bine. thinking Mna. Sper ca te-am ajutat.

| xPegasus a răspuns:

In primul rand nu ai inteles nimic din video-uile luistraight face,el nu ne transmite asta genius,el ne zice ca ar trebui sa nu fin niste sclavi,[slavi ai masonilor,nu stiu daca asa se spune],iar el crede in Dumnezeu,Iisus,etc,doar ca nu are nevoie de o religie pentru a demonstra asta, este un baiat estraordina Levi, eu il admir, iar de cand il urmareswc, am inceput sa ma indrept spre bine in unele domenii.

| CosminC86 a răspuns (pentru xPegasus):

Stau si ma mir cat va poate manipula acest pui de ungur... Refuz sa cred ca Romania nu mai are nicio sansa. Sper sa nu ma insel. Sper...

| NOSTRESSTM a răspuns:

Om fain!