Sunt oameni care il iubesc pe Dumnezeu care cauta Fata Lui in fiecare zi care doresc sa traiasca dupa voia lui Dumnezeu traducand in viata de fiecare zi Cuvantul Sau sfant.Sunt oameni mantuiti prin jertfa din Golgota.
La fel de creduli ca si ceilati care crede ca Isus evreul pamantean obisnuit ii va satura cu 5 paini si doi pesti pe toti si mai ramane munti de frimituri.
Mai schimba si tu placa, ca s-a uzat. Ceea ce lui Isus Ii dadea dreptul sa foloseasca puterea spirituala intr-un mod eficient a fost faptul ca nu a intrebuintat aceasta putere pentru a-Si promova propriile interese.Atunci cand a fost ispitit de satan in pustie.In mod ironic, mai tarziu a primit putere S-a rugat cu ardoare si a exercitat o influenta nemaipomenita, dupa ce S-a rugat Tatalui din ceruri.
Mai zgâriată ca placile tale nu sunt, mai ales ca, crezi asemeanea abureli si le mai si infloresti cu alte abureli de la tine din neuronii plecati cu sorcova. "In mod ironic, mai tarziu a primit putere", - in traducere- Si Dumnezeu la misto i-a dat putere; ce sa intelegi decat bazaconii.
Ti-am zis eu ca esti depasit? Tocmai ca Domnul Isus nu S-a folosit de puterea spirituala atunci cand a fost ispitit de satan.El S-a folosit de puterea Sa ca sa dea de mancare celor flamanzi.Greu mai pricepi.Am folosit expresia''in mod ironic''pentru ca pare intr-adevar un paradox, daca nu intelegi ce vreau sa scot in evidenta.
Astea sunt interpretari de ale voastre, biblia e ca pictura abstracta iti permite sa spui orice aberatie pentru ca intra la categoria minuni. Tu esti prea indoctrinata pentru a mai putea discerne realitatea, crezi toate ineptiile din biblie, ba le mai si completezi cu alte ineptii.
Sa nu o judeci pe ea ca "crede asemenea bazaconi" daca tu nu ai simtit nici odata prezenta Domnului in tine sau nu te-ai simtit niciodata bine linga El pentru ca daca tu nu crezi in el nu ai cum sa stii cit de bine e linga El.
Eu una ma simt cel mai bine si cea mai fericita linga El.
N-ai cum sa intelegi ce zic daca nu ai simtit nici o data asa ceva.
Ii consider prieteni adevarati, insa tineri sunt slabi din punct de vedere al increderi interioare.
Ca ateu nu am nici o parere despre nimeni nici pozitiva nici negativa dar totusi voi spune cateva ce am observat eu si ce parere au majoritatea din Romania despre ei
pareri pro
se ajuta intre ei,sunt o comunitate legata
nu au traditi
respecta biblia
in randul lor s-a observat ca copii au rezultate bune la invatatura lucru demonstrat de rezultatele de la bac de anul trecut
pareri contra
nu fac cruce
icoane
sfiinti
neaga pe fecioara maria, apostoli
interpreteaza biblia in mod eronat
vorbesc in limbii =lucru care nu are de a face cu crestinismul
sunt prea fanatici, traiesc in lumea lor, se considera perfecti, ignora stiinta, au convingeri absolute si definitive
De ce crezi tu ca a mu-ti face cruce este ceva rau pentru ei pentru ca in biblie nu scrie sa-ti faci cruce decit sa crezi ca El a murit pe cruce ceea ce ei cred, nu au icoane pentru ca in biblie scrie in Exodul 20:3-6 3. Sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.
4. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici vreo infatisare a lucrurilor care sunt sus in ceruri, sau jos pe pamant, sau in apele mai de jos decat pamantul.
5. Sa nu te inchini inaintea lor si sa nu le slujesti; caci Eu, Domnul Dumnezeul tau, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc nelegiuirea parintilor in copii, pana la al treilea si la al patrulea neam al celor ce Ma urasc,
6. si Ma indur pana la al miilea neam de cei ce Ma iubesc si pazesc poruncile Mele.
Sfinti sunt sfinti eu au crezut in Dumnezeu si si-au trait viata Dumnezeu ii va judeca pe ei dupa faptele lor si pe oameni dupa ale lor, nu zic ca n utrebuie sa ii respectam si sa le luam exemplul dar in biblie nu scrie ca trebuie sa stam la coada sa le pupam oasele ca sa ajungem in ceruri deoarece Jerfa de pe Golgote e mult mai scumpa ca noi sa facem pelerinaje si sa stam la frig sa asteptam la rind ca sa pupam oasele lor deoarece singurul mijlocitor intre Dumnezeu si oameni nu sunt sfinti nici Maria ci Domnul Isus Hristos
Sa iti spun o scurta povestioara:
Un misionar din rominia a plecat in Japonia ca sa vesteasca Cuvintul Domnului si un om de acolo i-a devenit prieten dar zicea ca el il respecta si ii respecta credinta doar ca nu poate sa creada ca in Rai poti sa intri asa usor, el avea o meseria in care trebuia sa adune de pe fundul mari perle, iar fiul lui a murit in urma cu citiva ani deoarece a intrat in apa dupa o perla si cind a iesit la suprafata a murit iar perla pe care fiul lui a scos-o el vroia sa i-o dea cadou misionarului ca amintire dar misionarul nu a vrut sa o ia deoarece vroia sa o plateasca el era inaintat in virsta si vroia ca ultimi ani sa si petreaca facind pelerinaj ca sa ajunga in ceruri deoarece dupa cum ti-am spus el nu credea ca poti ajunge in ceruri doar ca sa primesti jerfa domnului si sa crezi, asa ca el s-a suparat ca misionarul nu vroia sa ii ia amintirea gratis asa ca misionarul i-a zis
-vezi tu te superi ca eu nu vreau sa accept aceasta perla gratis deoarece a fost platita cu viata copilului tau dar gindeste-te cum Dumnezeu se simte caci ti nu vrei sa accepti mintuirea lui gratis si doar facind pelerinaj.asa ca el s-a despteptat si a crezut in mintuire Domnului Isus.
Vorbesc in limbi deoarece au Duhul Sfint nu stiu daca tu ai simtit vreodata puterea Domnului Isus sau prezenta lui dar iti spun ca eu am simtit-o de multe ori si nu se poate descrie in cuvinte ce fericire pace si bucurie simti atunci cred ca e cel mai frumos sentiment pe care l-am trait vreodata. De considerat perfecti nu se considera ei vreau sa fie dupa Biblie dar nu toti reusesc deoarece toti sunt oameni la toti vine ispita si toti putem cadea in ea si gresi dar sint uni care isi cer iertare se ridica si merg mai departe dar uni traiesc mereu in placerea ispitei.
sper ca te-am convins in anumite puncte de vedere sau daca tu ai zis ca esti ateu ma rog ca Dumnezeu sa-ti lumineze mintea si sa te binecuvinteze si sa te intareasca.
Sunt niste roboti religiosi care au impresia ca au dreptate, sunt morali, liberi sau gandesc liber...
Sunt si ei oameni ca si noi doar ca au o viziune diferita ca noi despre credinta, Biblie
Dumnezeu sa ne judece
LeLeaDeLaVaLe întreabă:
Jessika_4353 întreabă:
anonim_4396 întreabă: