| 7downkick a întrebat:

Salutare, ce inseamna sa fii pocait? Am multe promisuni incalcate fata de Dumnezeu ce am de facut vreau sa incep o viata nou dar totusi am indoieli fata de existenta lui Dumnezeu, indoieli fara rost, stiu ca exista dar oarecum ma simt distant.

13 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Pocăit e un om care își regreta păcatele, își cere iertare de la Dumnezeu pentru ele vrea sa își dedice Vista lui Dumnezeu, sa se supunaLui, sa îl asculte.
Pentru a începe o viata noua, trebuie sa alegem sa ne vindem sufletul și viata lui Dumnezeu" Cine mărturisește pe Iisus ca Domn(Stăpân) și crede în i Ina lui ca Tatăl l-a înviat din morți, va fi mantuit (Romani10:9.potisa terogi- Ma tyitorul meu Hristos, te aleg ca Stăpân al vietii mele, îți daruiecpsc sufletul trupul, tota ființă, îți mărturisesc toate păcatele mrle( spune specific toate lucrurile pentru care temystra constiinta, iert toate persoane ele care mi-au gresti- spune specific pe cine și pentru ce- și primesc sa macuratesti de toate păcatele prin sângele tauVteau de azi sa îți apati. Te rog ajută-mă sa citesc și sa înțeleg cuvântul Tău Biblia, Te rog samaghidezi sagasesclocul. Te i curajez sa găsesc locul meu intrupul tău. Te încurajez sa începi sa citești Noul Testament și Psalmii, lmu sa ii mărturisești tot e ai pe suflet, sa ii spui toate gândurile, supărările, bucuriile.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa fii pocait inseamna sa apartii unei secte religioasa care pune in genunchi propria persoana in fata unor povesti sipirtuale. Practic trebuie sa pui punct vietii asa cum o stii tu si pe baza unor povesti sa devii un mic sclav.

| VenitiLaDomnul a răspuns (pentru suntserios):

Nu mai inventa, ca ii faci pe altii sa te creada. Daca asta consideri tu, tine ti parerile pentru tine
Nu, nu asta inseamna sa fii pocait.
Pocait inseamna sa sa ai o viata placuta lui Dumnezeu, implinind intocmai TOT ce scrie in Biblie

| suntserios a răspuns (pentru VenitiLaDomnul):

Adică fix ce am zis eu, slav îngenuncheat. Să știi ca poți fi credincios și respectându te pe tine. La fel cum poți trăi frumos și fără frica puterii divine

| CosminA917 a răspuns (pentru VenitiLaDomnul):

"TOT ce scrie in Biblie"
Atunci nu ai citit Biblia, sau ai citit fara sa intelegi ceva, ori nu esti in stare sa gandesti cu propriul cap, Ia sa vedem tu respecti astea :
2 Cronici 15:13~
13si oricine nu cauta pe Domnul, Dumnezeul lui Israel, trebuia omorît, fie mic fie mare, fie barbat fie femeie.

20Dar daca faptul este adevarat, daca fata nu s’a gasit fecioara,
21sa scoata pe fata la usa casei tatalui ei; sa fie ucisa cu pietre de oamenii din cetate, si sa moara, pentru ca a savîrsit o miselie în Israel, curvind în casa tatalui ei. Sa curati astfel raul din mijlocul tau.
Exodu 22:20~
"20Cine aduce jertfe altor dumnezei decît Domnului singur, sa fie nimicit cu desavîrsire."

Omorati un oras intreg daca ati auzit ca exista necredinciosi in el chiar si animalele lor si distrugeti tot ce va iese in cale

Asa ca zeul tau a fost un criminal, iar toti cei carte se inchina la el oameni fara minte.

| anonim_4396 a răspuns (pentru CosminA917):

Aceea e Legea mozaica, care nu se mai pune în aplicare ptc "Hristos e sfârșitul Legii". Acum, prin harul jertfei Sale noi suntem mântuiți. Dumnezeu nu e criminal, mai vorbim după ce o sa citești Biblia pic în situația asta, discuția nu are sens. Nu cunoști Biblia dar iei versete care îți convin pentru a "argumenta" minciuni dar la scoți contextele.

| VenitiLaDomnul a răspuns (pentru anonim_4396):

Adevarat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai roagă te, citește Biblia, încearcă sa o împlinești și Dumnezeu te va ajuta. Dacă vrei mai multe detalii, îmi poți da mesaj (pot afirma cu tărie ca sunt o persoana care L a cunoscut pe Dumnezeu, deci ai încredere)

| CosminA917 a răspuns (pentru anonim_4396):

(pot afirma cu tărie ca sunt o persoana care L a cunoscut pe Dumnezeu, deci ai încredere)

Cred ca aveti nevoie de ajutor psihiatric de specialitate.O sa va intalniti cu multi colegi care au intalnit batmani, dragoni, zane, dar cei mai multi exact ca dvs l-au cunoscut direct pe spiridusul sef imaginar.

Ce gluma buna, am uitat sa râd
Stai tu calm ca nu am nevoie de psihiatru. Ce surpriză o sa ai tu după moarte

| CosminA917 a răspuns (pentru anonim_4396):

Doar cei inteligenti au simtul umorului.Bigotii si astia care se cred mantuiti sunt doar niste cadavre care respira atat din punct de vedere spiritual cat si fizic.

Un răspuns răutăcios nu e o glumă. Stai calm, ca înțeleg glumele, dar aia nu se poate numi glumă. Și nu, cei ce se cred mântuiți nu sunt niște cadavre. Scrie foarte clar în Biblie ca cine va crede și se va boteza va fi mântuit. Cine împlinește aceste condiții e mântuit, desigur, dacă împlinește și restul Bibliei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ezechiel 33:11
"Spune-le: ‘«Pe viața Mea», zice Domnul Dumnezeu, «că nu doresc moartea păcătosului, ci să se întoarcă de la calea lui și să trăiască. Întoarceți-vă, întoarceți-vă de la calea voastră cea rea! Pentru ce vreți să muriți, voi, casa lui Israel?»"

Osea 12:6
"Tu dar întoarce-te la Dumnezeul tău, păstrează bunătatea și iubirea și nădăjduiește totdeauna în Dumnezeul tău."