| savino23 a întrebat:

Salutare.este pacat, ca crestin sa te uiti un film romance? chiar daca este un exemplu bun pentru viata? motive.

Răspuns Câştigător
| Lilia2621 a răspuns:

Daca sa luam dupa cum scrie in biblie, in general toate filmele, televizorul, calculatorul, internetul, radioul si toate restul sunt pacate. Deoarece in aceasta viata noi nu trebuie sa ne gindim la nimic, in afara de Dumneze, nu trebuie sa ne incarcam mintea cu alte lucruri. Toate aceste lucruri, televizorul, filmele, internetul, radioul si alte lucruri sunt obiecte inventate de satana pentru a ne concentra pe ele si a uita de Dumnezeu. Si un film romantic, daca e luat din viata ne duce in eroare crezind ca e un lucru bun, cind de fapt e un pacat. Noi nici nu ne dam seama de acest lucru. Dar cred ca nu e un pacat atit de grav, mai ales in zilele noastre. Noi ar trebui sa incetam sa facem lucruri care sunt cu adevarat rele si sunt niste pacaturi grave, de exemplu sa nu ucidem, sa nu furam, sa nu fumam, sa nu bem, sa nu lovim, sa nu injuram, sa nu preacurvim etc... Am scris mult, dar cred ca ai inteles sensul la raspunsul meu, si ce am avut in vedere.Pa pa. Succes

| hate1t4ll a răspuns (pentru Lilia2621):

Daca ne luam dupa ce spui tu si manualul tau de instructaj, in general tot ce facem este o ofenda la adresa lui dumnezeu.

| FucktheSystem a răspuns (pentru Lilia2621):

Dacă calculatorul e unealta satanei tu ce dracu cauți pe net? Vezi să nu vină dracii după tine...

| Lilia2621 a răspuns (pentru FucktheSystem):

Pai stiu ca pierd timpul in zadar pe internet, cu diferite prostii... dar pina la atita nu e un lucru atit de grav, sunt lucruri cu mult mai grave care sunt in acelasi timp pacate mult mai mari...

| Lilia2621 a răspuns (pentru hate1t4ll):

Pai da, cind te-ai gindi, aproape toate lucrurile pe care le facem sunt impotriva lui Dumnezeu. Dar asta e, in epoca contemporana nu exista om care sa nu pacatuiasca

10 răspunsuri:
| Tania a răspuns:

Pai nu cred.Sunt in viata atatea lucruri care sunt de o groaza de ori mai rele...

| savino23 explică:

Crezi ca tu erai mai frumos cand erai mic?

| IsabelaIssa a răspuns:

Reformuleaza! Hai incearca! Hai ca poti! o.O

| savino23 explică (pentru IsabelaIssa):

Ma refer la faptul ca se sacrifica pe ea pentru toti cei din jur,iarta, iubeste adevarul, face doar fapte bune...ca fiind exemplu pentru cei din jur.

| NoUseForAName a răspuns:

Daca e romance nu e nici un pacat. Majoritatea sunt educative.
Daca sunt erotice, evident ca e pacat.

| InnocentKidd a răspuns:

Nu.Dar sa te uiti la filme erotice(+18) este un pacat.Filmele romance nu iti afecteaza cu nimic moralul(cred eu). Deci, prin urmare nu e pacat sa te uiti la filme romance

Întrebări similare