| Andreidsadsadsasa a întrebat:

Salutare, este un pacat mare daca am tatuaje? V-a influenta asta in viata de apoi?

Răspuns Câştigător
| andreisergiu123456789 a răspuns:

Vorbesti prostii.

8 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da este, si pe cine prinde moartea cu tatuajele pe el, acel om va mosteni chinul fara de sfarsit în focul iadului, trebuiesc scoase

| Andreidsadsadsasa explică (pentru anonim_4396):

Chiar credeti in acest mit?

| Andreidsadsadsasa explică (pentru andreisergiu123456789):

De ce anume? pana la urma este tot o forma de exprimare.

| andreisergiu123456789 a răspuns (pentru anonim_4396):

Vorbesti prostii.

| slayer09 a răspuns:

Intrebarea este, care a fost scopul de ti-ai facut tatuajele?

| Baddboy a răspuns:

Da.
Asta sa te gandesti, daca te nasteai cu tot felul de pete pe fata ori pe corp, nu ti se parea bine
Acum vrei sa ti le faci de buna voie?
Da o paine la un om sarac, cumpara-i o apa, ajuta cu ce poti, cu siguranta te vei simti mai bine

| Andreidsadsadsasa explică (pentru Baddboy):

Salut, culmea ca m-am nascut cu niste semne din nastere, dar irelevant. Spune-mi te rog, de ce ti-ai cumparat masina din poza de profil si nu ai mers si ai ajutat pe cineva sarac, cumparandu-i o apa, sau sa ajuti cu ce poti, cu siguranta te simteai mai bine daca ajuta-i in loc sa iti cumperi masina.

Spor la comentat

| Raspundebine1 a răspuns:

Pai ai vazut ca nici la politie nu te primesc cu tatuaje vizibile, de ce in rai ar face-o. Singurul loc in care nu se vad tatuajele e fundul. Si cu tatuajul in fund si cu sufletul in rai nu se poate

| Zosima123 a răspuns:

Da. Este păcat. Deoarece în Vechiul Testament zice Domnul ca omul să nu își facă nici un semn pe corp. ( Tatuaje)