| costinvlad a întrebat:

Salutare. Exista chakre? Daca nu, cum explicati faptul ca exista? Eu am folosit chakrele root pentru a absorbii energie, apoi m-am uitat la cineva si am programat energia si am redirectionat-o si trimis-o in el. Cand am programat-o am afirmat la timpul prezent: "Acestei persoane se simte brusc rau, fiindca aceasta persoana ma priveste in ochi, iar eu ii trimit o energie prin care tu, persoana care ma privesti, pierzi si esuezi in orice stradanie, iar tu te simti bine chiar si in maxim 5 zile". Deci, de ce exista asa ceva? Eu am testat, testez, o sa testez. Chiar e reala aceasta energie. Deci, cine minte? Evreii sau adeptii acestor stiinte alchimice? Ms.

30 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

Ceva care ti-a dezorganizat gandirea si capacitatea de exprimare, exista. Dar nu neaparat ceva supranatural. Ce treaba au evreii aici?

| SG1995 a răspuns (pentru minrest):

Știu ce, ceea ce ia făcut haos în cap lui mclearen, lupuldenet, Teffan și altor plozi de 12 ani, porcăria numită Joy of Satan.

| minrest a răspuns (pentru SG1995):

Nu este etic sa prezinti sisteme complete gata concepute unor copii fara notiuni elementare. In rest, nu as avea nimic contra sa isi sustina cauza.

| SG1995 a răspuns (pentru minrest):

Internetul e o masă de informații amestecate unele informează altele deformează.

| minrest a răspuns (pentru SG1995):

Mai mult te dezinformeaza, dar trebuie sa ne adaptam si la debandada asta.

| costinvlad explică (pentru minrest):

Ce sisteme? La ce te referi?

| minrest a răspuns (pentru costinvlad):

De exemplu, Joy of Satan, prezinta o teorie religioasa, care ar trebui sa se sprijine de fapte din toate domeniile, pe care tu sa le stii dinainte sau sa le poti verifica. Nu insa nu ai avut timp sa le afli, dar le iei de-a gata, de pe site-ul lor, si fiind inventate special, se potrivesc perfect. Dar nu sunt comforme cu realitatea. Totusi, cine le-a aflat odata cu teoria, se ataseaza foarte mult de ele, si scapa greu din plasa. La asta ma refer, cand spun ca ofera sisteme complete.

Cum adica ajung in stare Alpha(De somn)? Adica schimba frecventa undelor cerebrare? Frate. Creierul este ca un procesor. Procesorul este controlat de BIOS(Basic Input/Output System). Deci pot face daca imi schimb frecventa undelor in Alpha sa raman treaz intr-un calm cu relaxare totala. Deci, in masina(Autobuz) daca fac asa ceva, este periculos fiindca in starea de transa sunetele sunt extrem si extraordinar de dureroase. Iar cu asta daca o faci in oglinda si ii ordoni creierului sa faca o scanare AntiVirus toti Virusii sunt papa. Deci creierul=PROCESOR. De fapt mi-am dat seama ca nu procesorul este creierul, ci BIOS-ul. Deci creierul este un BIOS cu care poti sa controlezi interiorul si exteriorul tau daca stii sa faci Oculta(Afirmatii la prezent). Iti dau un exemplu. Maine dimineata se va anunta cutremur mare in alta tara. Maxim poimaine dimineata. Nu vor fi victime.
Eu de exemplu ma pun in fata la oglinda, intru in transa si afirm
'Eu sunt puternic, sanatos, si bun. Nimeni nu se ia de mine fiindca daca imi face rau le fac si eu rau lor.'
Corpul meu este sanatos si normal, chiar sanatos si zeificat in toate felurile, deci daca este zeificat este sanatos in totalitate, aproape in totalitate'
Eu nu sunt influentat, sunt inteligent, sunt ager la minte, sunt puternic si am toate energiile pozitive de partea mea'
Eu am toate chakrele deschise. Eu produc prin ale mainilor foc cu voia mea, prin a bazei captez energiile pozitive si elimin raul din mine, prin sacrala imi vindec organele aferente ei, prin plexul soarelui imi creez bogatii si putere cu sanatate spirituala si sanatate trupeasca, prin a inimii judec si fac legatura intre chakrele superioare si inferioare' prin a gatului imi inspir sanatate absoluta si dau afara microbii si ma vindec de orice, prin al treilea ochi ma vindec de absolut orice boala si devin sanatos si intelept, si prin coroana devin zeificat si purificat si nemuritor trupeste si sufleteste'

De ce sa fie rele acele lucruri? Daca sunt reale. Si ce este rau in a medita? Sau in a fi relaxat pentru a accelera o vindecare? Ca sa te vindeci trebuie sa faci exercitii de respiratie si de autosugestie extrem de puternice, sau prin chakrele corpului. Eu o data plapuma se punea pe mine(Eram in stare de veghe beta) si nu stiam(Nu cred ca era in planul material, mai degraba aura la plapuma vroia sa se puna pe mine, deci in astral.) Nu este periculos in asa ceva absolut nimic. Sa iti spun ceva. Ma simt ciudat de cand am vazut aceste practici. Simt o protectie. De exemplu cand imi este rau imi scade temperatura corpului pana la temperatura in care o anumita susbtanta care este rea pentru corp(de exemplu sulfiti din sucurile de 2 lei din magazine care le bem noi) sa nu mai poata avansa ceva de genu. Deci cand dorm ma relaxez repede. Numai ca adorm greu ca stau extrem de mult pe Laptop(Metin, Facebook, si jocuri). Cel mai mult pe Metin si jocul asta mai are si o grafica agresiva pentru creier cand stai noaptea pe el.

Ultimele doua raspunsuri parca nu ai vrut sa mi le dai mie, ca nu se leaga cu nimic spus de mine, dar OK, vorbim asta daca vrei. Si eu am practicat autohipnoza, acum 24 de ani, dar eu macar am practicat-o sub numele ei, nu deghizata sub concepte hinduse. Poti sa te porti altfel decat iti e in fire, prin autohipnoza, iar asta iti poate fi util, daca ai si abilitatea sa o faci in folosul tau, dar altceva nu am vazut sa poti obtine. Si totul se plateste! Eu am practicat putin, nu mai tin minte. sa zic sase luni, si am avut apoi o stare depresiva, poate un an si jumatate; tu daca practici mai mult, cine stie. Si prostia asta o faceam, sa ies din corp si sa ies pe geam. S-a dovedit cand mi-am revenit ca era iluzoriu, dar parea foarte real.

Cum sa nu fie reala iesirea din corp? Teoretic, iesirea din corp este fenomenul de dezlipire temporara a sufletului de corp(CA SI LA MOARTEA CLINICA sau COMA) dar aici nu este si o stare degradata a corpului care sa favorizeze ruperea cordonului de argint si sa rezulte moartea fizica.

Asta comform umor teorii recente, bazate pe zero dovezi, zero fapte, doar pe interpretarea unor concepte hinduse, dar si alea duse departe de forma lor initiala. Iesirea din corp e doar ceva ce e usor sa ti se para ca il faci, fara ca in realitate sa se intample nimic. Dovada faptul ca nu s-a intamplat nimic, niciodata in plan real ca urmare a acestor iesiri din corp.

Dar cineva care a iesit din corp, cum a vazut ce face de exemplu mama lui si nu stiu ce? Cumde era real? Nu conteaza ca este spionaj intelectual. Ai voie sa il folosesti. Politicienii probabil folosesc astea. Frate. Daca eu pot ataca energetic? Ce inseamna? Cum adica? Este puterea gandului? Stii? Sa iti zic ceva? Ochiul este legat prin nervul optic la creier si este o prelungire a creierului in afara osului. Deci, trimitand comenzi, in ochii cuiva, cand esti extrem de concentrat si gandul tau(La nivel subtil) este pentru a ajunge in subconstientul acelui cuiva, ajunge. De exemplu in gand zic:
1)Ce iti voi spune si ordona acum, subconstientul tau il va pune in practica.
Asta spun cu voce tare ca o comanda:2) Tu te vei lua la bataie cu cea mai buna prietena de a ta.

Ce ai sa iti imaginezi despre mama ta, cand esti convins ca esti in afara corpului? Ceva ce ar putea face. Ei, si cand o intrebi a doua zi ce facea, sau intrebi pe altcineva, unele lucruri se vor potrivi. Ochiul este legat prin nervi de creier, ca sa transmita imagini codificate, altceva nu. Iar ochiul tau nu e echipat ca sa primeasca comenzi pentru altul de la creierul tau, si nici ca sa le transmita. Tu transmiti o comanda, si apoi interpretezi ce se intampla ca rezultat al comenzii tale. Todeauna va fi ceva ce va putea fi interpretat astfel. Theese are the oldest tricks in the book, ma mir ca le-ai cazut prada.

Daca ies din corp si am camera de filmat, sunt langa mine si stiu ce se intampla si camera filmeaza de pe birou, apoi se confirma? Ce daca aceste puteri sunt pagane? Hai ca nu te voi asculta, tot le folosesc.

Am zis eu ca sunt pagane? Filmeaza, nu vei vedea nimic pe film. Ti-am zis eu sa nu iesi din corp? Iesi linistit, ai tot dreptul.

| Donsavas a răspuns:

Da,chakrele exista.
Doar ca nu sunt ce credeau indienii acum mii de ani. Nu sunt niste puncte energetice ale sufletului. Sufletul este însuși trupul si mintea noastră. "Chakrele" acestea sunt glandele endocrine care mențin homeostazia corpului, fără de care n am putea trai.

| costinvlad explică (pentru Donsavas):

Si de ce le putem folosi? Le poti folosii de exemplu pentru a accelera vindecarea si a te vindeca, mai ales ca sa iti cureti aura. Si eu zic ca sunt si puncte energetice, fiindca altfel nu ai simti ca ar urma sa ti se intample lucruri rele). Chakrele sunt accesibile prin transa din cate stiu eu.

| Donsavas a răspuns (pentru costinvlad):

Dacă ar fi puncte energetice, extirparea lor ar fi prisos.
Glandele sunt organe ale aceluiași sistem, cel endocrine si au rolul de a menține echilibrul biochimic in corp. Deci da, contribuie la vindecare si prevenție a bolilor. Pot fi controlate mental, desigur

| WaterDrop a răspuns:

Lasand la o parte multiplele greseli din textul tau, da, poti influenta o persoana folosind energia ta, ii poti face rau sau bine, o poti influenta sa mearga pe anumite cai.Ai citit tu ceva, insa in mintea ta este o shaworma cu de toate.

| costinvlad explică (pentru WaterDrop):

Ba nu este o shaorma. Eu tin cu Iohannis si Iohannis fiind mai indepartat de evreii(Toate partidele de dreapta sunt indepartate de evreii) sunt si eu. In plus evreii de ce au dreptul de a spune "Ca este bine sa intorci Obrazul", cand eu vad cu ochii mei ca ei sunt criminale? Aaa spune asta pentru ca vor ca eu, si multi altii sa le intoarcem obrajorii si sa le fim slugi. Ma. Tu sa fii sluga la evrei, nu eu. Eu DETEST mai rau decat a detestat HITLER si NAZISTII(Cei de politica dreapta) pe EVREI, iar ei s-au convins din timp ca evreii ii vor slugi. Eu sunt Anti Evreist. Nu pot sa fiu de religie dreapta, cand chiar sustinatorii ei ne vor slugi distruse.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Ai experimentat si camasa de forta!?winking laughing laughing laughing

| costinvlad explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Baiete. Cand am zis. Ca vine cutremur, peste ceva timp a venit. Ci eu m-am concentrat ca vine. Verifica. Creierul uman foloseste nici 13%. Daca il folosesti 100% preotii(sa ma chis pe ei) spun ca este rau si nu stiu ce. Tu crezi ca nu stiu ce este JoS? Sau pagan? Si magie neagra/ alba? Toate acestea, indiferent de le folosesti/nu le folosesti, legile fizicii se adapteaza si tot nu pica. Tot se respecta.

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru costinvlad):

Persoanele oligofrene folosesc doar 13% din capacitatea creierului; iar idiotii nu pot intelege ca ce nu-i folosit se autodistruge. dar tu esti asa cretinoid, incat nu stii ca eu cunosc mult mai multe decat cunosti tu despre prostiile scrise de tine. Daca ai sange in instalatie: hai sa facem o proba si sa vedem daca ai forta mentala, dupa diareea ce o vei avea citind acest raspuns. laughing laughing laughing

| costinvlad explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

Esti naiv. Eu nu ascult la mesajele subtile, nu dau seama semnelor care anunta ca ma violeaza un psihomad ca tine, etc. Daca exista puteri, se numeste bioenergie si bioelectricitate care se opune Religiilor de Dreapta(Care de fapt ma chis pe ele).

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru costinvlad):

Treci pe legale, Coane Spirache. N-ai inteles nimic-nimic din ce trebuia sa pricepi. laughing laughing laughing

| Bisbiavatar12 a răspuns:

"daca nu, cum explicati faptul ca exista" cea mai stupida chestie pe care am auzit-o vreodata, daca nu exista nu are cum sa mai existe. Doamnee...

| costinvlad explică (pentru Bisbiavatar12):

Eu ma refeream ca teoretic nu exista, dar practic exista. De ce in mortii lor sunt ascunse aceste lucruri? Era sa omor dintr-o privire si tu tot spui ca nu exista?

| Bisbiavatar12 a răspuns (pentru costinvlad):

laughing lasa-te omule, nu ai mai mult de 12-13 ani, nu te mai da mare.

Teoriile despre chacre nu sunt ascunse sub nici o forma, am citit chiar de pe timpul lui Ceausescu mult despre aceste teorii, iar acum exista enorm de mult material. Ce te face sa crezi ca ar fi ascunse?