Eu cred intr-un Dumnezeu care nu se lasa influentat de rugaciuni. Aia nu e credinta, ci mai degraba magie.
Am sa fiu poate rau dar romanii nu le au cu credinta,bunatatea,iubire fata de aproapele lor,mai mult se barfesc unul pe altul si se urasc,se tradeaza unul pe altul,istoria reflecta asta din plin,cred ca poate sunt dar aia nu fac propaganda pe TPU nici nu usa biserici,nici nu se lauda,nu sunt mandri multi se roaga la dumnezeu dar se roaga doar pentru binele lui atat,sectancti care se cred sfinti si ei sunt pacatosi,o spun mereu,o repet mereu, sectancti sunt grupari americane care primesc banii direct de la guvernul USA care guvern este condus de? de evrei, da de evrei iar evrei vor o lume in care banul sa domine, asta au vrut mereu, vezi biblia lor, cum sunt ei de fapt
Da, există. Toți credincioșii într-u domnul fac asta, pentru că oamenii au fost învățați de mici că trebuie să creadă-n persoana inventată Dumnezeu.Chiar dacă rezultatul rugăciunii este de fapt o autosugestie, omul crede că acea persoană fictivă l-a ajutat, chiar dacă real nici vorbă de așa ceva.Culmea e ca acești oameni refuză vehement să admită faptul ca sunt oameni ce cunosc mai multe ca ei, și din idioțenie crasă îi etichetează drept malefici, pentru ce?! că ei știu mai multe decât acești limitați mental?
Credinta face minuni, indifernt in cine sau ce crezi.
"Fie tie dupa cum crezi."
Exista un set de reguli care trebuie respectate pentru ca lucrurile sa functioneze.
Si functioneaza.
In Romania oile inca sunt destul de habotnice. In vest oamenii nu sunt atat de indoctrinati cu religia, drept dovada si gradul mult mai ridicat de civilizatie.
Asteptam cu nerabdare sa ne trimiti vederi din Vest.
: ''In Romania oile inca sunt destul de habotnice."
Satirizand romanii uniti in credinta si neam, nu faci altceva decat sa te individualizezi si sa te exteriorizezi. Niciodata nu vei dezbina.
Ps: Nu mai folosi cuvinte pe care le gasesti pe diverse situri anti-religie, daca nu le cunosti sensul.
Locuiesc in vest (UK) si iti pot garanta ca aici nu se aduna nimeni la pupat moaste, nu vezi măicuțe si popi care sa stea nemiscati pe trotuare ca sa primeasca donatii, nu vezi cate 10-12 biserici in orice oras al tarii, poate 2 sau 3 maxim, duminica nu se duce nimeni la biserica, nu prea am vazut sa existe organizatii de caritate care sa doneze bani pentru biserici sau alte scopuri religioase, oriunde te duci nu prea auzi pe nimeni sa vorbeasca de religie, de Craciun nu-ti vine popa acasa si lista poate continua
Cica romani uniti in credinta si neam
Romanii se ard intre ei oriunde pentru ca fiecare vrea sa aiba mai mult. In UK romanii fug impuscati unii de altii. Unde vezi tu unitate? Uita-te in Franta cum civilii s-au unit ca sa protesteze impotriva politicii lui Macron. Diferenta este ca francezii erau mult mai vehementi si mai uniti. N-am eu ce sa dezbin pentru ca romanii deja sunt dezbinati. Nu este nimeni unit prin nimic. Si nu inteleg la ce cuvinte de pe site-uri anti-religie te referi. Ce sunt alea mai exact site-uri anti-religie dupa parerea ta?
Da, evident. Sunt biserici protestante si neoprotestante(tot aia zic eu) ale caror adepti au zi speciala in care se duc si doua ore canta si se roaga.
Orice om care crede cat de cat in Dumnezeu se roaga cel putin o data pe saptamana, iar crestinii mai multe ori pe zi.
Bineinteles ca exista.
https://www.youtube.com/watch?v=A44VewFbr4w&t=774s
Fiecare crede in ce l-a ajutat pana atunci. Indiferent ca e Dumnezeu, universul, el insusi. Gresit e sa judeci asta. Fiecare trebuie sa se vada in oglinda, e plina lumea de judecati.