"Supranatural" nu depaseste neaparat logica, dat fiind ca exista o gramada de tipuri de logica. :D
Stricto senso, "supranaturale" sunt si Seaborgiou, Meitneriu, Darmstadtiul si in general, toate elementele de dincolo de numarul 104, unde "Natura" nu mai are niciun rol.
Cat despre "crezut"...sa spuna ca nu crede in supranatural, ala care are tupeul sa afirme ca nu si-a consultat niciodata horoscopul sau nu a uzitat de superstitii ca "Noroc" sau "Sanatate!". :D
Cat timp NU iti faci o Religie din supranatural e ok, dar "supranatural" poate sa fie un telefon mobil, pentru un salbatic din Amazon, "supranatural" poate sa fie si un pion, pentru un user TPU.
Aici sunt destul de sigur, :)) pentru ca nu stiu daca sunt zece insi pe TPU care inteleg CE este acela un "pion", chiar daca o suta or sa se repeada dupa raspuns, sa urce pe wiki cuvantul. :D
Concluzie: "Supranatural" este ceva de dincolo de natural, sau ceva ce inca nu a fost explicat de stiinta, sau, pentru altii, ceva explicat de stiinta, dar neinteles, cum este exemplul tampitului de pion, caruia multi nu stiu nici sa-i citeasca varsta, dar sa mai si inteleaga ce face... :D
Varianta mai scurta de raspuns la intrebarea ta e aici:
https://www.tpu.ro/go-to-answer/15614453/
:D
Exista fenomene care au nevoie de o explicatie, sa fim seriosi acum o suta de ani ce fac eu acum parea imposibil si supranatural, nu avem nevoie de supranatural si de stiinta, natura e mai frumoasa ca orice ce isi poate imagina omul, gandeste-te ca azi poti comunica la mii de km distanta si vedea respectiva persoana asta nu-i ceva mai mult ca supranaturalul?, logica noastra e limitata pentru ca inca gandim ca acum mii de ani
"credeti in fenomenele supranaturale?"
Da.
"ati experimentat vreodata ceva ce depaseste logica?"
Nu.
Nu exista fenomene supranaturale. Exista doar fenomene naturale la care stiinta oficiala inca nu a gasit explicatii.
Gravitatia este fenomen paranormal?
Ei bine, inca nu se stie originea si sursa acestei forte.
Sunt taine, mai ceva ca la biserica.
Pai viata insasi este un fenomen supra-natural, pentru ca nimeni nu-si poate explica cum a aparut
NeveR GivE uP™ întreabă:
anonim_4396 întreabă: