| Ensiferum a întrebat:

Salutare! Să vă vad acum: Ce zic religile, biblile, Testamentele despre tatuaje? De bine sau de rău? Mie personal mi se cam rupe, dar de cand mi-am făcut tatuaje o persoană din cadrul bisericii se fereste de mine ca de dracu. Cu ce argumente să îi dau peste nas?

10 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu ai cum să îi dai. Tatuajele sunt apanajul spiritelor primitive, din vremurile când oamenii credeau în demoni, deci în draci. De aceea se ferește de tine ca de dracul.

| Wr3nch a răspuns:

De rau. Sunt interzise in Levitic, 19 cu 28

Pentru morţi să nu vă faceţi tăieturi pe trupurile voastre, nici semne cu împunsături să nu faceţi pe voi. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru.

| Ensiferum explică (pentru Wr3nch):

Pai eu nu mi-am facut tatuajele pentru nici un mort și nici nu au legătura cu vreun mort.

| Holiday a răspuns:

Crestinismul e doar un lung sir de superstitii transformate in instrument de spalare a creierelor de unii "baieti destepti".

| CostinAlamariu a răspuns:

In Biserica Ortodoxa nu sunt permise tatuajele

| IceRope a răspuns:

Nu zic mare lucru. Mai ales că toate religiile au la bază legende și tradiții păgâne, pe care le-au preluat, prelucrat și adaptat după nevoile clericilor.

| andreisergiu123456789 a răspuns:

Uite un raspuns fain:
Un ateu si un credincios biblic vorbesc.Credinciosul zice: Ai un tatuaj? esti urat pe exterior.
Ateul:iar tu esti atat de urat pe interior.

(90% dintre crestini se potrivesc atat de binehappy comentariului meu)

Tatuaje au oamenii si cu mama lor moarta, asta ce inseamna, ca s blasfemiatori sau ca vor sa aiba amintirea ei extrem de aproape pe piele, oricand ORIUNDE?happy

| Ensiferum explică (pentru andreisergiu123456789):

Citisem undeva că în antichitate tatuajele erau considerate o podoabă a corpului si chiar erau recomandate de catre religie.

| andreisergiu123456789 a răspuns (pentru Ensiferum):

Deci putem spune ca am involuat ca umanitate)))

| yoren a răspuns:

Pai ce sa-ti zic, sora-mea are doua tatuaje si inca intra in biserica.