Sunt tatal minciunii.Acum,minte ca nu ai tinut doar cateva zile post sau ceva de genul.Auzi,nu te mai masturba ca, nici eu, Lucifer nu suport asta. Ţi-a raspuns:frumosul, puternicul, inteligentul, etc. Domn Satan.
Satană?
Da, eu sunt.
Ai net in iad, maestre?
Am un semnal slab la telefon.Reţeaua la care m-am abonat e pe cale sa dea faliment.
In ce retea esti? Satan mobile?
Da.Eu am fondat acea retea.Mai are nevoie de niste reparatii.Mai ales ca sunt in concurenta cu reteaua PureGod.
Eu te sustin cu reteaua Satan Mobile
Dupa ce termin reparatiile, va fi cea mai buna retea din Univers!
O sa ajung in iad, maestre?
Da, cu siguranţă. Îi eşti foarte credincioasă lui Lucifer.
Slava tie!
Nu, slavă nouă.
Uuu
Să înteleg că is şi eu satană?
Tu esti cel de pe Pământ, eu cel din Lăcaşul Iadului..
Mă simt onorată.
Ce parere ai despre aspectul meu fizic? Poza de la profil a fost facuta acum o saptamana.
Ai ţâţe cam mari.
Ştiu. Aşa imi ademenesc admiratorii si admiratoarele.
Di ce nu foloseşti sutien?
Sunt bărbat.Imagineaza-ti aceasta poză cu mine purtând sutien.
E mai bine decat Iisus cu catuse roz cu puf si tanga din piele.
Mă i-a cu transpiraţii.
Pentru ca e prea cald in iad? :-s
Nu, cu căldura m-am obișnuit de acum multi ani. Mă iau transpiratiile de la răspunsul tau cu Iisus.
Satan transpira?
Da, normal.
Pai daca tot crezi in tainele astea bisericesti atunci incearca sa le si respecti. Daca nu crezi in ele nu le mai fa fortat.
Oricum ai mintit anul trecut, anul acesta pregatesti o alta minciuna, asa ca mai bine las-o balta cu spoveditul si impartasitul!
Stai m-a linistit ca si preotii si calugari o labagesc rau de tot! asa ca nu e problema! mai arde una inainte de spovedanie ca sa nu dea cu virgula!
Salut, sunt gheorghe, odata cand am vrut sa ma spovedesc nu stiu ce dracu m-a intrebat popa ca m-am ridicat repede in picioare, uitand ca am sortul popii pus in cap l-am dat cu cracii-n sus, crezi ca m-a iertat doamne doamne? mai rau a fost caind m-am dat pe sub masa, nu mi-am dat seama ca erau 3 mese una linga alta si cind m-am ridicat am daramat mesele de a iesit taraboiul dracu in pravalia popii, crezi ca am fost iertat de doamne doamne, chiar daca toate babele m-au afurisit?
conteaza ce ai in suflet, daca tu te crezi cu sufletul curat nu trebuie sa spui la popa ca i-ai dat in cap unuia mai mic decat tine
Normal, dupa canoane, malahia sau masturbarea se canoniseste cu 1 an oprire de la Impartasanie, de la data de la care penitentul a parasit cu desavarsire pacatul.
dar totusi du-te la spovedit, si incearca sa lupti cu pacatul, sa nu ai faci
Daca laba nu se pupa cu biserica, de ce mai joci la 2 capete? alege-ti un drum pe care mergi