Te referi poate la acele pietre care sunt asezate cumva, nu stiu daca e chiar ceva pagan
Pomii sunt perfect normali; dar "altarul" de care amintesti nu poate fi distins/identificabil/vizibil
O să încerc să fac o filmare ca să vedem despre ce e vorba, asta când mai am drum prin pădurea Hoia.
Primaria ti-ar putea da informatii despe acel "monumnt".
Da.Există și acum o organizație ce face ritualuri păgâne prin pădurea Baciu.O perioadă se strângeau în jurul poieniței rotunde, acum se strâng undeva în partea de N-V a pădurii Baciu.Îi recunoști ușor că li se aude muzica în toată pădurea.Ei ascultă la un volum demn de club ceva combinație de muzica house cu simfonică și efecte înfricoșătoare.
Se vede ca e ceva ascuns acolo că au bodiguarzi(am pățit asta când am mers pe post de ghid cu un grup de băieți într-o Sâmbată/Dumnică în poiana rotundă.Ei erau în spatele poienii într-o zonă retrasă și când am apărut ne-au întâmpinat doi boxeri(câini) destul de prietenoși, și o secunda mai târziu 3 „combine frigorofice" care ne-au făcut semn ceva de genu „care-i treaba? ce vreți?!". Unul dintre băieții cu care am venit în grup a reușit să vadă pe un individ ce făcea un fel de dans cu o mască.A văzut asta printre crengile rarefiate ale vreascurilor ce proteja zona „interzisă". Nu avea motive să mă mintă că tot el mai târziu a văzut și un fenomen inexplicabil specific acestei păduri. Ăsta l-am filmat.E super fain)
Vre-o doua luni mai târziu i-am revăzut dar într-o altă zonă a pădurii când își strângeau sculele de muzică și la puputrul DJ-ului am observat o pentagramă cu vârful orientat în jos, iar în centrul ei capul de bour.Nu am găsit informații despre acest simbol nicăieri, numai ca simboluri păgâne separate.
Acuma cu chestia asta ce am fotografiat-o nu știu ce este, că indivizii ăștia e clar ce fac.
La un moment dat, când am coborât din liziera cu panorama spre localitatea Florești(arată super fain mai ales noaptea pe lună plină, se vede localitatea luminată, și zonele de pădure, iar ziua poți admira de aici și masivul bedeleului(acolo unde e Huda lui Papară), pe lângă vârful Magura Sălicei(886m))) în rezervația de stejar pufos(așa îi zice la specia asta de stejar protejata prin lege), la un moment dat tot băiatul care a observat ce făceau indivizii acolo a văzut o creangă ce pendula atipic, fără să fie vreo insectă, sau alt factor mecanic ce s-o facă să penduleze, versus stejarul prin frunzele căruia adia vântul.Eu în glumă mai serioasă (având deja o experiență similară) am zis „creangă oprește-te", și spre mirarea tuturor chiar s-a oprit.Eu, fiind obișnuit cu așa ceva, deoarece în pădure există zone marcate unde chiar există activitate neobișnuită, dar și zone care nu sunt destinate oricui(le cunosc dar nu le fac publice deoarece chiar conțin încărcătură energetică, și nu toți sunt tari de înger, așa pot apărea grețuri, vărsături, insomnii, migrene, etc. după interacțiunea cu acele zone) am mai văzut așa ceva și tot la fel am procedat. .
Ai de unde alege aici prin zona Clujului, și pe o rază de 100 Km, de la Muntele Băișorii cu tot ce e acolo de la pârtia de ski de pe Vf. Buscat(1600m), până la Vf Muntele Mare (1886m), dar și prin județul Alba, traseele din masivul Bedeleului(Huda lui Papară, Vânatarele Ponorului, etc), sau cum intri din Turda pe valea Arieșului, până în Roșia Montană, ai ce vizita. De la Cheile Borzești până la rezervația geo-botanică Scărița-Belioara, Cheile Aiudului, Cheile Runcului(singurele chei din zonă tranzitate de un drum asfaltat), sau Cheile Pocioveliștei.Sunt foarte multe, timp să ai să le vizitezi, și să-ți placă muntele.
Eu de când mă știu umblu pe munte.De mic mergeam pe jos din Turda(de unde-s de loc) până în Cheile Turzii, sau Cheile Turenilor.Așa am prins pasiunea pentru drumeții și munte . E drept că acum fac drumețiile pe bicicletă, dar aleg trasee de grad de dificultate mediu sau mare ca număr de kilometrii zonă, și distanță. Poimâine daca e vreme bună o să mă duc din nou la rezervația de larice din Vidolm(AB). E cam la 70 de Km de Chinteni/Cluj(unde locuiesc acum), dar efortul merită.E faină zona.
Nu știu.Am încercat să caut informații dar nu am găsit. Oricum când își făceau ritualurile în zona poieniței rotunde chiar în centrul zonei „interzise" se simțea o încărcătură energetică puternică.Și eu si un amic cu care am fost, am simțit la fel.L-am crezut că e un sceptic convins când vine vorba de fantome, și fenomene paranormale(inexplicabile).
Tot în acea perioadă în zona unde există simbolurile oculte, pe la ora 12 și ceva când am fotografiat simbolul păcii pentru site-ul personal(am prezentat și pădurea Baciu) în prima poză am prins simbolul corect, dar cum de regulă fac 2 sau 3 poze, în a doua poză pe partea stângă a simbolului am surprins un fum, fum ce cu ochiul liber nu se vedea.No' explică-ți asta :?
Nu imi dau seama bine ce reprezinta. Pare a fi litera A. imprejmuita de copaci. Daca este asa, ar reprezenta asta :
''Litera A inchisa intr-un cerc reprezinta anarhia.
Liniile literei A se prelungesc uneori dincolo de cerc.Pentru multi satanisti si grupuri oculte acest simbol este echivalent cu sloganul "Fa ceea ce vrei". Conform unui fost ocultist acesta este simbolul lui Asmodeu, o forta demonica care conduce (adolescentii) catre perversiune sexuala si sinucidere.
Atunci cand este aplicata spiritual, anarhia devine o doctrina a pacatului.''
Pietrele nu sunt la suprafață, ci unele sunt în pământ. Chestia e în formă de A iar la picioarele A-ului cam la 5 metrii radial se află o ridicătură circulară de pământ, ca un fel de vatră de foc săpată-n pământ.
Mi-a stârnit curiozitatea deoarece vârful A-ului e orientat spre sud, iar din câte m-am documentat organizațiile păgâne folosesc capul altarelor spre sud, iar cele sataniste spre nord.
Dacă era ceva făcut de copii cu scop de distracție, nu cred că-și pierdeau vremea orientând capul A-ului spre sud.
Ce e iar de remarcat e faptul că în zona asta sunt foarte mulți arbori contorsionați, iar în restul pădurii arborii sunt drepți, au forme normale.Conform unui studiu personal cică arborii simt încărcătura energetică iar în zona unde există ceva inexplicabil(fenomene) ei capătă forme atipice, datorită încărcării energetice a locului.
Acuma asta e doar o ipoteză, dar din câte pare ar cam coincide, că nu o dată în pădurea Baciu, de exemplu am văzut chestii inexplicabile, dar numai în zonele unde arborii aveau forme atipice.
Ai putea sa te uiti daca se duce in adancime constructia, adica daca ceea ce vezi este doar o asezare de pietre la suprafata, sau daca este partea superioara a unui zid. Daca e partea superioara a unui zid, atunci ai dat de un posibil monument. Altfel, poate fi niste larping in padure al unor baieti
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: