| DeyCj a întrebat:

Am nevoie de ajutorul celor ce dețin cunoștințe despre ocult și păgânism.
Este oare acest monument(nu știu cum să-l numesc)
Poza 1 vedere generală
https://ibb.co/eRm7Se
Poza 2, 3 vedere în amănunt
2
https://ibb.co/kpwwLz
3
https://ibb.co/dbJ47e
un altar păgân? Dacă da, al cărui cult aparține și ce simbolizează.Țin să menționez că în zona acestui edificiu sunt foarte mulți arbori cu forme atipice, așa cum se poate observa și în fotografi iar arealul forestier, normal arată așa:
https://ibb.co/ikhiYK
Aceste poze le-am făcut în pădurea Hoia, dar ce mi -sa părut atipic a fost construcția pe puncte cardinale a acestui edificiu, adică orientare N-S, în partea sudică fiind orientată arcada acestuia.

24 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Te referi poate la acele pietre care sunt asezate cumva, nu stiu daca e chiar ceva pagan

| DeyCj explică (pentru RAY):

Exact.Mi se pare că sunt așezate intenționat așa.

| RAY a răspuns (pentru DeyCj):

Poate ca a fost ceva man, poate un cult de vrajitoare

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns:

Pomii sunt perfect normali; dar "altarul" de care amintesti nu poate fi distins/identificabil/vizibil

| DeyCj explică (pentru Mihailescu_Valeriu_1953):

O să încerc să fac o filmare ca să vedem despre ce e vorba, asta când mai am drum prin pădurea Hoia.

Ai informati ca a existat ceva pagan acolo?

| Mihailescu_Valeriu_1953 a răspuns (pentru DeyCj):

Primaria ti-ar putea da informatii despe acel "monumnt".

Da.Există și acum o organizație ce face ritualuri păgâne prin pădurea Baciu.O perioadă se strângeau în jurul poieniței rotunde, acum se strâng undeva în partea de N-V a pădurii Baciu.Îi recunoști ușor că li se aude muzica în toată pădurea.Ei ascultă la un volum demn de club ceva combinație de muzica house cu simfonică și efecte înfricoșătoare.
Se vede ca e ceva ascuns acolo că au bodiguarzi(am pățit asta când am mers pe post de ghid cu un grup de băieți într-o Sâmbată/Dumnică în poiana rotundă.Ei erau în spatele poienii într-o zonă retrasă și când am apărut ne-au întâmpinat doi boxeri(câini) destul de prietenoși, și o secunda mai târziu 3 „combine frigorofice" care ne-au făcut semn ceva de genu „care-i treaba? ce vreți?!". Unul dintre băieții cu care am venit în grup a reușit să vadă pe un individ ce făcea un fel de dans cu o mască.A văzut asta printre crengile rarefiate ale vreascurilor ce proteja zona „interzisă". Nu avea motive să mă mintă că tot el mai târziu a văzut și un fenomen inexplicabil specific acestei păduri. Ăsta l-am filmat.E super fain)
Vre-o doua luni mai târziu i-am revăzut dar într-o altă zonă a pădurii când își strângeau sculele de muzică și la puputrul DJ-ului am observat o pentagramă cu vârful orientat în jos, iar în centrul ei capul de bour.Nu am găsit informații despre acest simbol nicăieri, numai ca simboluri păgâne separate.
Acuma cu chestia asta ce am fotografiat-o nu știu ce este, că indivizii ăștia e clar ce fac.

Acesti pagani in ce cred?

Ce fenomen inexplicabil?

La un moment dat, când am coborât din liziera cu panorama spre localitatea Florești(arată super fain mai ales noaptea pe lună plină, se vede localitatea luminată, și zonele de pădure, iar ziua poți admira de aici și masivul bedeleului(acolo unde e Huda lui Papară), pe lângă vârful Magura Sălicei(886m))) în rezervația de stejar pufos(așa îi zice la specia asta de stejar protejata prin lege), la un moment dat tot băiatul care a observat ce făceau indivizii acolo a văzut o creangă ce pendula atipic, fără să fie vreo insectă, sau alt factor mecanic ce s-o facă să penduleze, versus stejarul prin frunzele căruia adia vântul.Eu în glumă mai serioasă (având deja o experiență similară) am zis „creangă oprește-te", și spre mirarea tuturor chiar s-a oprit.Eu, fiind obișnuit cu așa ceva, deoarece în pădure există zone marcate unde chiar există activitate neobișnuită, dar și zone care nu sunt destinate oricui(le cunosc dar nu le fac publice deoarece chiar conțin încărcătură energetică, și nu toți sunt tari de înger, așa pot apărea grețuri, vărsături, insomnii, migrene, etc. după interacțiunea cu acele zone) am mai văzut așa ceva și tot la fel am procedat. happy.

Las ca daca o sa merg in ardeal o sa mergem impreuna bine

Nu știu, de asta am adresat această întrebare, și mai demult, am postat una strict referitoare la acest subiect, dar nu am reușit să găsesc răspunsul, doar ceea ce bănuiesc eu, intuitiv ca ar fi.

Oricând.Pădurea încă este acolo, asta dacă o să mai steie ne tăiată că deja s-or apucat de asfaltat drumul până aproape de liziera dinspre localitatea Baciu sad.

Am patit si eu azi si acum cateva zile, raspunsuri mega proaste, fara logica, eu vorbeam de miscarea asta metoo ei cica au inteles ca eu ma plang ca nu gasesc iubita )))))))))), dar tu ai o minte deschisa

Poate anul asta nu stiu, eu am rude in dumbraveni

Acuma nu toți oamenii percep cele scrie la fel.Fiecare le interpretează după propria-i rațiune.

Fain. happy.

As vrea sa merg la munte, inca nu am mers

Ai de unde alege aici prin zona Clujului, și pe o rază de 100 Km, de la Muntele Băișorii cu tot ce e acolo de la pârtia de ski de pe Vf. Buscat(1600m), până la Vf Muntele Mare (1886m), dar și prin județul Alba, traseele din masivul Bedeleului(Huda lui Papară, Vânatarele Ponorului, etc), sau cum intri din Turda pe valea Arieșului, până în Roșia Montană, ai ce vizita. De la Cheile Borzești până la rezervația geo-botanică Scărița-Belioara, Cheile Aiudului, Cheile Runcului(singurele chei din zonă tranzitate de un drum asfaltat), sau Cheile Pocioveliștei.Sunt foarte multe, timp să ai să le vizitezi, și să-ți placă muntele.
Eu de când mă știu umblu pe munte.De mic mergeam pe jos din Turda(de unde-s de loc) până în Cheile Turzii, sau Cheile Turenilor.Așa am prins pasiunea pentru drumeții și munte happy. E drept că acum fac drumețiile pe bicicletă, dar aleg trasee de grad de dificultate mediu sau mare ca număr de kilometrii zonă, și distanță. Poimâine daca e vreme bună o să mă duc din nou la rezervația de larice din Vidolm(AB). E cam la 70 de Km de Chinteni/Cluj(unde locuiesc acum), dar efortul merită.E faină zona.

Nu știu.Am încercat să caut informații dar nu am găsit. Oricum când își făceau ritualurile în zona poieniței rotunde chiar în centrul zonei „interzise" se simțea o încărcătură energetică puternică.Și eu si un amic cu care am fost, am simțit la fel.L-am crezut că e un sceptic convins când vine vorba de fantome, și fenomene paranormale(inexplicabile).
Tot în acea perioadă în zona unde există simbolurile oculte, pe la ora 12 și ceva când am fotografiat simbolul păcii pentru site-ul personal(am prezentat și pădurea Baciu) în prima poză am prins simbolul corect, dar cum de regulă fac 2 sau 3 poze, în a doua poză pe partea stângă a simbolului am surprins un fum, fum ce cu ochiul liber nu se vedea.No' explică-ți asta :?

| BogdantheDreamer a răspuns:

Nu imi dau seama bine ce reprezinta. Pare a fi litera A. imprejmuita de copaci. Daca este asa, ar reprezenta asta :

''Litera A inchisa intr-un cerc reprezinta anarhia.
Liniile literei A se prelungesc uneori dincolo de cerc.Pentru multi satanisti si grupuri oculte acest simbol este echivalent cu sloganul "Fa ceea ce vrei". Conform unui fost ocultist acesta este simbolul lui Asmodeu, o forta demonica care conduce (adolescentii) catre perversiune sexuala si sinucidere.
Atunci cand este aplicata spiritual, anarhia devine o doctrina a pacatului.''

| DeyCj explică (pentru BogdantheDreamer):

Pietrele nu sunt la suprafață, ci unele sunt în pământ. Chestia e în formă de A iar la picioarele A-ului cam la 5 metrii radial se află o ridicătură circulară de pământ, ca un fel de vatră de foc săpată-n pământ.
Mi-a stârnit curiozitatea deoarece vârful A-ului e orientat spre sud, iar din câte m-am documentat organizațiile păgâne folosesc capul altarelor spre sud, iar cele sataniste spre nord.
Dacă era ceva făcut de copii cu scop de distracție, nu cred că-și pierdeau vremea orientând capul A-ului spre sud.
Ce e iar de remarcat e faptul că în zona asta sunt foarte mulți arbori contorsionați, iar în restul pădurii arborii sunt drepți, au forme normale.Conform unui studiu personal cică arborii simt încărcătura energetică iar în zona unde există ceva inexplicabil(fenomene) ei capătă forme atipice, datorită încărcării energetice a locului.
Acuma asta e doar o ipoteză, dar din câte pare ar cam coincide, că nu o dată în pădurea Baciu, de exemplu am văzut chestii inexplicabile, dar numai în zonele unde arborii aveau forme atipice.

| Doja a răspuns:

Ai putea sa te uiti daca se duce in adancime constructia, adica daca ceea ce vezi este doar o asezare de pietre la suprafata, sau daca este partea superioara a unui zid. Daca e partea superioara a unui zid, atunci ai dat de un posibil monument. Altfel, poate fi niste larping in padure al unor baieti