Israelul disparea demult in marea araba, e un ghimpe pentru arabi, dar sunt puternic sustinuti de S.U.A., iar palestina este recunoscuta
De ce ai tu impresia ca nu vor disparea?
Tu nu vezi ca toate tarile islamice in frunte cu Iranul doresc sa distruga statul Israel?
Si oare nu observi tu ca tot islamismul este in razboi cu democratia, si nu invers?
Pai cine crezi ca va dispare in acest razboi deocamda "rece" daca nu Israelul si lumea fanaticilor islamisti?
Crezi tu ca va dispare elita omenirii, adica tarile democrate puternice si dezvoltate, si vor castiga razboiul tarile sarace si inapoiate cu mentalitati religioase fanatice si retrograde ca acum 1000 de ani?
Ai rabdare ca acusi acusi vei afla raspunsul, pentru ca oamenii din lumea islamica se inmultesc ca iepurii, si culmea este ca toti vor viata ca in USA, uitand ca viata din USA este asa din cauza democratiei... pe care ei nu o accepta, dar din pacate Allah, nu a asigurat si suficiente resurse pentru atatea miliarde de musulmani cu pretentii nu la camila si corturi, ci de vile cu piscina, aer conditionat si masini scumpe, si asta din pacate nu se poate, si uite asa va izbucni un conflict inevitabil, totul este doar o problema de timp, mai ales cand se vor epuiza resursele de titei si in tarile arabe va domina foametea din cauza ca nisipul nu este roditor, si atunci vei putea aprecia ca profetia mea a fost corecta.
Mentionez ca nu am nimic cu poporul arab, ci doar cu fanatismul religios care ca toate fanatismele ajunse la inalt nivel mondial, sunt foarte periculoase, mai ales islamo-fascismul, adica islamistii care au aceleasi probleme ca si Hitler legate de harnicul si inteligentul popor evreu...
Nu te supara ca te intreb, esti cumva un islamist-fascist?
Sperv ca nu te-am suparat cu franchetea mea si cu punctul meu de vedere!
Daca te simti lezat, imi cer scuze!
Din cate inteleg problema israeliana "Dome of the Rock" (nu vreau sa traduc gresit) e venerat de unii (ca fiind acea indepartata moschee unde a fost Mahomed) in timp ce dealul e venerat ca fiind templul "lui Solomon" (e al lui Irod cel Mare).
Nimeni nu vrea al treilea razboi mondial, deci toti danseaza in jurul muntelui cu explozibil ce e dealul Templului din Ierusalim!