Eu cred că schimbarea la față se referă la operații plastice. În acest caz este păcat, însă machiajul este mai puțin grav decât asta.
Este păcat să te machiezi, e ca și cum ai fi nemulțumită de felul în care te-a creat Dumnezeu. Oricum, toată lumea are o frumusețe naturală.
Da asa e, nu am luat in calcul operatiile estetice dar asa a spus acel preot de pe postul de televiziune TRINITAS ca daca te machiezi savarsesti un mare pacat nu doar barbatul ci si femeia.
Eu stiu ca schimbarea la fata e de patru feluri: operatii estetice, machiaj, sa porti masca si sa iti schimbi expresia fetei exact cum scrie in intrebarea postata de mine.
Să îți schimbi expresia feței e un proces natural.
Se spune ca un criminal nu se arata pe moment dar atunci cand vine vorba sa ucida isi arata adevarata fata. Se spune ca la inceput fata lui e calma si relaxanta practic normala fara ca macar sa schiteze vreun gest dar dupa cateva minute de discutie cu el privirea de pe fata lui se schimba brusc intr-una urata cu niste ochi incruntati si cu o voce puternica si teribila.
Sa lu-am un exemplu: un barbat isi da seama ca sotia lui la inselat pentru ca o banuia pe ea de foarte mult timp si dupa o discutie de cateva minute isi arata adevarata fata cu o voce puternica spunandu-i femeii ceva de genul: "tar+fa dracului ti-ai batut joc, esti o tar+fa data dracului" iar la final o omoara. Asta a fost un exemplu dintr-un film american care a vrut sa arate adevarata latura umana a unui crimanal si cum reactioneaza El de fapt.
Se referea la schimbarea la fata a lui Isus. In plus, arati fals si chiar urat cu machiaj. Cred ca majoritatea isi da seama de o persoana machiata si prin urmare, stiu ca acea persoana arata putin altfel de fapt.
epurilă întreabă: