| Pricope_Marius_1997 a întrebat:

Am o intrebare putin mai ciudata ca sa zic asa deci in Biblie spune ca toate popoarele au un inceput si un sfarsit pentru ca la Psalmul 56 cu 7 spune asa "Vor scapa ei prin nelegiuirea lor? Doboara popoarele, Dumnezeule, in minia Ta! caci numai tu ai puterea de ati bate joc de ele".
Ce parere aveti despre asta? adica chiar se intampla? ofer funda pentru cea mai buna explicatie.

54 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns:

O explicație buna și simplă. Potopul din Biblie a terminat nefilimii și apocalipsa va termina omul. Dispariția rasei, a înmulțirii acesteia. Se referea și la judecata de apoi acolo în psalm, că la judecata fiecare va primi după faptele sale.

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru Celcestietot):

Deci chiar se intampla e o chestiune ce tine doar de timp.

Am o intrebare daca nu te superi. Mi-se pare mie s-au viata e de rahat? adica am stat asa si m-am gandit putin dupa ce am citit cateva pasaje din Biblie, bine nu am reusit sa citesc toata cartea dar bazanduma pe amintirile si trairile mele am ajuns la aceasta concluzie. Viata noastra paraca e scrisa de cineva exact ca in filme numai ca nu ii vad sensul adica sunt baiat am 1.85 inaltime sunt slabanog si prin cate am trecut si cate picioare in c+ur mi-am luat de la viata si in special de la oameni am ajuns la concluzia ca orice as incerca sa fac e degeaba ca nu ajung nicaieri.

Practic viata isi bate joc de fiecare din noi la aceasta concluzie am ajuns.

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru Irinel15123532):

Nu mai are rost, deja stiu absolut tot ce trebuie sa stiu despre viata si m-am lamurit mai bine imi vad de treaba mea astfel incat sa nu deranjez pe nimeni si o las moarta. Totusi la TPU si la citit nu renunt deocamdata.

Acum o saptamana parintii mi-au spus ca sunt nemultumiti de mine si ca regreta ca m-au facut si asta ma ranit si intristat in acelasi timp nu ii condam poate ca nu am fost copilul pe care si-l doreau ei sa fiu.

Lumea nu merge intr-o directie buna deloc.

| Celcestietot a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Stai liniștit, se va face dreptate, de te vei sătura.

Mie imi spui, e jale ce e aici.

| Irinel15123532 a răspuns (pentru Pricope_Marius_1997):

Toti trecem prin clipe grele si uneori ni se par mai grele decat putem noi duce. Este adevarat ca unele vorbe primite ne dor si provoaca rani adanci, uneori greu de vindecat. Dar, a te obisnui cu tarana, inseamna reumatism spiritual. Iti spun, Marius, poate ca vei uita ce iti spun acum, dar tu te-ai nascut cu un scop, Dumnezeu are un plan maret cu tine, poate ca nu vezi cum se mai poate schimba ceva, uitandu-te la imprejurari, dar Dumnezeu este maestru in a schimba orice situatie la 180 de grade, ai incredere in El.
Aceste sentimente de inferioritate nu au ce cauta in viata unui copil aL Lui Dumnezeu, si eu le-am avut, si au trebuit scoase afara. Dumnezeu a creat fiecare persoana, unica, nu mai exista un altul ca tine, esti foarte special in ochii Lui. Imi cer scuze daca tot recomand video, dar eu l-am ascultat si il ascult mai mereu cand sunt descurajat, chiar asa are si numele ''cum sa biruiesti descurajarea''.

https://www.youtube.com/watch?v=my5KQdyXthE&t=1850s

https://www.youtube.com/watch?v=gPbsBY-BWR4&t=1201s

| TamplaruAnisoara a răspuns:

Isaia 28/15, 18 zice:"Noi am făcut un legământ cu moartea,am făcut o învoială cu locuință mortilor; când va trece urgia apelor năvălitoare,nu ne va atinge,caci avem ca loc de scăpare neadevărul si ca adăpost minciuna!"
de aceea,așa vorbește Domnul Dumnezeu:"Iată pun ca temelie in Sion o piatra,o piatra încercata o piatra de preț,piatra din capul unghiului clădirii,temelie puternica; cel ce o va lua ca sprijin,nu se va grăbi sa fuga.
Voi face din neprihănire o lege, si din dreptate o cumpana,; si grindina va surpa locul de scăpare al neadevărului, si apele vor îneca adăpostul minciunii.
Așa ca legământul vostru cu moartea va fi nimicit, si învoială voastră cu locuință morților nu va dainui. Când va trece urgia apelor năvălitoare, veți fi striviți de ea."
Analizează singur aceste versete si posibil să-ți raspunda la întrebarea pe care ai pus-o.

"dar tu te-ai nascut cu un scop" da m-am nascut ca sa primesc mu+ie de la toti si sa fiu umilit peste tot unde ma duc, ori cum am dat rateuri peste tot unde am fost.
"Dumnezeu are un plan maret cu tine, poate ca nu vezi cum se mai poate schimba ceva, uitandu-te la imprejurari," tu stii de cate ori se uita lumea la mine ca la un handicapat + ca ma mai lu-au si la misto cu lovitul in fu+nd pe la spate intelegi tu la ce ma refer ei credeau ca sunt din ala dar nu sunt.
"Dumnezeu a creat fiecare persoana, unica, nu mai exista un altul ca tine" mie imi spui, eu cred ca specimene ca mine au fost in toate generatiile numai ca nu stim noi. Deci cand o mai auzeam pe maicamea sa imi fac viata mea si sa ma descurc crede-ma ca ma plafonam si preferam sa stau acasa uitandu-ma la un film si mancand cipsuri, consumand bere pana ma pis pe mine, deci nu. Chiar nu imi doresc copii prefer sa stau singur ca un pusnic in casa si sa ma duc la munca ca sa imi castig painea si la biserica ca sa mai aud o vorba buna + ca in copilarie nu a fost mai nimic frumos.

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru TamplaruAnisoara):

Mai sti cand ti-am spus ca viata e de rahat, crede-ma ca nu imi mai trebuie nimic nici macar femeie vreau sa fiu singur cel putin nu deranjez pe nimeni ca daca ma duc la manastire cine stie ce se mai intampla si pe acolo s-au patesc eu ceva si nu vreau asta.

Nu stiu de ce dar de multe ori am avut impresia ca sunt blestemat ma jur.

Am 1.85-1.90 inaltime si sunt cu moralul la pamant pe site-ul asta rar mai dau de oameni de treaba si intelegatori in rest numai prosti care pun intrebari despre marimea penisului si daca x, y, z e gravida si daca ia ramas sperma pe fata, ca in rest mai gasesc cate unu care imi povesteste teoria spatiu timp si ma plictiseste dar n-am ce sa fac nici macar nu am cu cine sa vorbesc, acum de la o vreme incep eu sa pun intrebari stupide cred ca am luat-o pe ulei.

| Pricope_Marius_1997 explică (pentru TamplaruAnisoara):

Habar nu am daca o sa apuc varsta de 27 de ani, dar ma rog fie ce o fi.

Nu stiu de ce dar am impresia ca m-am nascut pe planeta gresita s-au ca m-am nascut ca sa suport toate mizeriile, mai bine ma facea Dumnezeu un vultur s-au o musca decat om.

Am o rugaminte la tine daca nu te superi cum pot sa fac sa imi pun si eu o imagine la contul TPU, ca vad ca tu ai si vreau si eu sa imi pun.

Desigur, trebuie sa intri la setarile contului de TPU, in dreapta sus, acolo iti va aparea mai multe setari, printre care setarea ''selecteaza imagine profil'' acolo vei selecta ''Choose File'' pentru a alege o fotografie din pc-ul tau, apoi nu o sa apara instant pe profil, trebuie sa fie aprobata de TPU, va dura in jur de cateva ore, asta este tot.

| danut a răspuns (pentru Celcestietot):

Ce ESTE aia "nefilimii"?

| Celcestietot a răspuns (pentru danut):

Nu serios, nu ști sau am spus eu ceva greșit?

Te-am intrebat ce sunt aia nefilimi sau cum le spui si de unde i-ai scos?

Uriași din vechime. Eu au cauzat Potopul -> rezultat al Mariei lui Dumnezeu.

Uriasii din vechime erau oameni normali, asa i-a facut Dumnezeu pe oameni, noi suntem niste pigmei. Nu exista nefilimi, asta este o inventie demonica.

Nu cred ce spui la acest punct de vedere. Cum de ai ajuns la concluzia asta? Sunt gasite schelete de uriasi, fiinte mitologice in viata, legende din folcloare ale intregi planete, si tu spui ca nu exista? De ce ai spune una ca asta? Voiam sa spun maniei, nu Mariei (autocorectorul). Daca ai gasit undeva in Biblie asta, imi poti spune, dar nu asa din parerea personala, ca este gresit si am spus de ce.

Iti multumesc mult Irinel.

Cu mare placere.

In Biblie spune ca pe vremea lui NOE traiau urisaii dar nu exista NICAIERI cuvantul "nefilim".

| LupusDei1993 a răspuns (pentru danut):

Atunci nu s-ar potrivi cu ce spune Isus legat de Zilele din Urma: ca atunci vor fi ca in perioada lui Noe, cand raul pe pamant era la cote foarte mari, hibrizi de ingeri cazuti + femei pamantene etc. aia sunt Nefilimi, hibrizi demonici, si se vor intoarce cand Perdeaua e ridicata datorita CERN.

Întrebări recente