Bivoli Nu avem de unde sa stim, nime nu are de unde sa stie nici fiul lui Dumnezeu, Stie doar Domnul in persoana
Hai sa zicem ca am exagerat putin dar in mai multe zone din lume se aude aceste sunete
Tu, nu te mai panica asa din orice stai linistit.
Daca in cateva sate din Romania se aud, nu inseamna ca se aud pe tot globul. Nu ai exagerat putin, ci foarte mult. Si eu iti zic sa nu mai crezi toate reportajele pe care le vezi si toate filmuletele de pe youtube, pentru ca cu ajutorul unor programe se pot face multe filmulete SF. si nu ai de unde sa stii ca toate sunt adevarate.
Ai auzit tu aceste sunete?
Ok asta nu e adevarat ce spui nu are cum sa fie facatura daca sunet-ul se vede ca e inregistrat natural cu camera. Acum oricum m-am informat asta face parte din proiectul haarp. Oricum mersi pentru sfat
Ma bucur ca te-ai lamurit...
Se aude acele sunete tip trambita sau mai bine zis ca ceva care scartaie urat
Oricum acum dupa ce m-am informat despre acest proiect cat si despre proiectul blue nu mai e o problema. Nu am crezut in asa ceva dar pana sa aflu de proiect am crezut ca e ceva cam ciudat si adevarat dar acum ma indoiesc de asta. Acum stiu ca nu e de la natura ci de la acei oameni fara minte
De ce-l insulti pe Chuck Norris?!
RAY întreabă: