| IonutM4A1 a întrebat:

Ce parere aveti despre Dumnezeu? Sunteti pro sau contra?

Răspuns Câştigător
| Bobby711 a răspuns:

Sunt neutru sa zic asa din moment ce nu exista o explicatie logica si clara cum a inceput totul prefer sa cred ca exista un Dumnezeu insa nimeni nu spune ca daca exista cu adevarat un creator are puteri magice sau ceva de genul asta. Eu sunt de parere ca am fost creati cu ajutorul stiintei de catre Dumnezeu.Atata timp cat unele lucruri au fost explicate clar cu ajutorul stiintei e stupid sa nu cred asta oamenii tind sa creada ca Dumnezeu are puteri miraculoase sau magice si ignora posibilitatea ca poate se foloseste de ceva care poate fi explicat. Tehnologia pe care o avem acum ar fi considerata magie de catre stramosii nostri si pana la urma cum ai putea sa descrii ceva ce nu ai vazut in viata ta? Nu zic ca e imposibil sa ma insel asta e doar teoria mea. Atata timp cat nu exista o explicatie mai buna +ca de cele mai multe ori cand ma rog s au vazut rezultate eu cred ca exista un creator.

12 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Nu prea merg la biserici, insa cred in Dumnezeu si consider ca m-a ajutat de multe ori in viata. Chiar daca fac, la fel ca orice om, pacate, incerc sa fiu cat mai bun. De asemenea, pot sa zic ca ma intristeaza foarte tare campaniile defaimatoare adresate BOR. Inteleg ca sunt unii preoti care n-au ce cauta acolo, orice padure are uscaturile ei, insa de aici pana la a generaliza (ceea ce din pacate fac romanii) este drum lung.

| ToKen a răspuns:

Is neutru.
Nu cred in ce se predica, da' nici nu neg existenta cuiva superior.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Eu unul cred in Dumnezeu. Daca vrei iti dau si cea mai simpla si logica definitie happy

| mentholinks a răspuns:

Sunt în tratative.

| alexandrualind a răspuns:

Sunt pro.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt pro, am avut experente cu Dumnezeu!

| Dugalle a răspuns:

Teoria mea : cei ce sunt contra Dumnezeu nu sunt niste oameni cititi sau informati.

Eu desi nu cred in el cum mi-l prezinta biblia totusi sunt pro Dumnezo pentru ca asta mai inbuneaza lumea cu chestii de genul sa nu dai in cap, sa nu furi, sa nu omori, sa nu inseli, din astea.

| CVane a răspuns (pentru Dugalle):

''Teoria mea : cei ce sunt contra Dumnezeu nu sunt niste oameni cititi sau informati.''

Sa inteleg ca sute de milioane de oamenii care nu cred in zei,sunt prosti? Sa inteleg ca oameni care au studiat biblia, religia si toate cele, ani si ani, si tot nu cred in asta, sunt dezinformatii?

| Dugalle a răspuns (pentru CVane):

Tu ai zis ca sunt prosti, eu am zis ca nu sunt informati sau nu au citit biblia.

Cum poti spune Nu! valorilor pozitive pe care religia le impartaseste? Morala crestina si ea este una de apreciat si de respectat intr-o masura.

Eu zic sa dam in cap cu totii, sa omoram, sa furam, sa ne scuipam intre si in ochi aproapele, sa ne **** fiicele, rudele, sa sacrificam oameni pentru zei.

| CVane a răspuns (pentru Dugalle):

Pana si animalele au anumite valori morale.

Nu ai nevoie de zei(sau carti care au fost scrise acum 2000 de ani),sa-ti spuna cum sa te comporti,sunt multi oameni care nu cred si nici nu fura,nici nu dau in cap,nici nu omoara,nici nu isi scuipa in ochi aproapele,nici nu isi *** fiicele,rudele,sau sacrifica oameni pentru zei,intelegi? Daca tu iti ghidezi viata dupa ce scrie in cartea aceea,bravo tie, insa sa spui ca altii sunt dezinformati doar pentru ca nu cred e... Incearca sa gandesti si in afara cutiei, cauta si alte informatii despre zeul tau, si o sa vezi ca lucrurile sunt diferite.

Iti recomand acest canal, chiar daca sunt doar animatii.
https://www.youtube.com/channel/UCLhtZqdkjshgq8TqwIjMdCQ

| Dugalle a răspuns (pentru CVane):

Tu crezi ca eu vorbesc despre un zeu aici? Bine.

Il stiu pe tip, e fain dar discutabil.

Atunci cine imi spune ca nu ar trebui sa fac ceea ce ai enumerat tu mai sus? Legea? Daca raspunsul e legea atunci intrebarea mea e urmatoarea : de unde isi trage legea originile? big grin

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare