| KenJi a întrebat:

Salutare tuturor. Acum ceva vreme am auzit despre asa-zisele " calatorii astrale" si am vrut sa ma interesez si eu ce si cum. Am gasit pe un site modul prin care ai reusii sa o faci, insa am niste dubii.In timp ce calatoresti in astral, cum te poti intoarce? Sau, cum iti dai seama ca esti in astral?
Daca ati auzit de asta, spuneti-mi si mie experientele voastre.Chiar vreau sa incerc si eu happy. Multumesc anticipat

8 răspunsuri:
| VladimirPutin a răspuns:

Sunt doar tâmpenii

| EmaS a răspuns:

Cunosc o persoana care a incercat acest lucru, dar este o experienta care te poate costa viata si sufletul.Nu este de jucat cu astfel de lucruri.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Maidanezul a răspuns:

Pai o fi adevarat ca stiu si eu ca la bunicul in ograda apar niste ciudatenii care au facut calatorii astrale Bunicul are ac de cojocul lor (al calatorilor astrali si siderali) mai precis 3 pisici meseriase si un gladiator de motan si imediat ii prind pe calatorii astrali ca aia au obiceiul ca nu se mai dau plecati din dimensiunea (Lxl) ograzii bunicului.Eu zic sa nu te iei dupa nebuni si sa dai pe la Religie

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Mi se par tampenii...

| Angel0 a răspuns:

Sunt vise lucide.

| ZoeyMe a răspuns:

Sa nici sa nu te gandesti la posibilitatea de a face asa ceva.Eu chiar crd ca este adevarat, insa asa iti pierzi sufletul.Multi au spus ca au incercat,, de joaca'' si a fost oribil, incat nu vor mai face niciodata asa ceva.Preotii zic ca sunt iluzii de la cei de jos.

Iti recomand sa citesti asta:(sunt mai multe parti)dar este foarte interesant si totodata adevarat.
De asemenea, cuviosul Serafim Rose a scris despre asta: http://cuvseraphimrose.wordpress.com...toria-astrala/
Chiar aici spune ca astfel de experiente pot fi induse cu ajutorul drogurilor, LSD.