Te încurajează te programezila consiliere creștină la Ellel Ministries România. Ei au weekenduri de vindecare în care îți explica pe scurt cum acționează legile spirituale și ai doi consilieri care se roagă personal pentru fiecare,, pentru dezlegare de blesteme generationale, vindecare de traume eliberare sufleteasca în general te simiți ca nou la final. Mi se pare evident familia ta e influențată de un duh de moarte dar Mântuitorul Hristos vrea și s-ar bucura sa te elibereze sa poți întra în destinul bun pe care îl are pentru fiecare om care își pune încrederea, credință în El. Se fac programări pe 2, 3 luni înainte dar merita.
Ideea e că știu că este ceva murdar la mijloc (vrăji).
De unde știi asta? Vrăji legat de ce anume din ce ai povestit?
sa țin vreun ritual. Un ritual te ajută să își organizezi viața.
Se leagă de mine doar ghinionul și necazul la pachet complet.
Cum se leagă? Cu ce se leagă?
că îmi presimt eșecul. Cum îl presimți?
Da te pot ajuta.
Să repeți mantra această de trei ori pe zi, dimineața, la prînz și seara. De 25 de ori.
Nu există eșec, ci doar experiențe.
Nu există ghinion.
Asta timp de 3 luni.
Ai mare nevoie să poți discuta cu oameni întregi la cap, psihologi buni, față în față.
Există chiar preoți care au darul psihologiei și te pot ajuta. Asta nu înseamnă că trebuie să devii creștin sau musulman pentru a primi sfaturile lor.
Poți asculta de asemenea interviurile și conferințele lui Anatol Basarab. Le găsești pe YouTube. Tipul este un fin psiholog, chiar ți-ar prinde bine să știi unde greșești și de ce atragi toate chestiile negative. Succes.
Îți spun eu. Încearcă sa te duci la Dumnezeu, El e singurul care te poate ajuta. El te a creat, El stie toată suferința ta și te înțelege, iar dacă te întorci la El sincer, îți va schimba viata. Mie mi-a schimbat viata și Ii voi fi recunoscătoare pana la moarte