| EcceHomo a întrebat:

Salutare tuturor!

Aveți idee,în Catedrala Neamului Românesc,ctitoria poporului român, ce Sfinte Moaşte vor aduce?

Răspuns Câştigător
| Quassaar a răspuns:

Eu sper sa fie a lui Dragnea cu tot neamul lui...big grin

28 răspunsuri:
| danut a răspuns:

Atentie, aici e sectia RELIGIE, nu mmai faceti politica pe aici. P.S. In loc de Dragnea sau mai stiu eu cine puteai la fel de bine sa-ti invoci familia, poate, era mai "BREAZA", PCR-risti, securisti sau PLOZI de securisti, NATIONALISTI sau LIBERALI, toti niste gunoaie.

| Cosmin86 a răspuns (pentru danut):

Gunoaie mai mari decat dragnea (cu d mic) si psd nu cred happy

| danut a răspuns (pentru Cosmin86):

Se vede ca nu sti pe ce lume traiesti, lasa internetul si mai citeste istorie. Habar nu ai cate grozavii au facut liberali in tara noastra in perioada interbelica. Crezi cumva ca erau comunisti aia de la GRIVITA in 1933? Habar nu ai de Romania si ce si cum. In 1944 in tara noastra erau maxim 800 de membri de PCR DAR erau milioane de muncitori care se saturasera sa munceasca pe degeaba ca niste imberbi de genul #rezist din acea vreme sa cheltuie banii castigati pe EXPLOATAREA milioanelor de muncitori. Gunoaie mai mari ca TRADATORII de liberali nu exista in tara noastra, l-au tradat pe Carol, l-au tradat pe Mihai, l-au tradat pe Antonescu, i-au tradat pe taranistii care au murit prin lagare si s-au facut MEMBRI PCR, habar nu ai de istorie si faci comentarii.

Stiu istorie foarte bine, am casa plina de carti. Spre ex. stii ca la Grivita in 1933 comunistii au numit "erou" pe cineva care a fost impuscat din greseala? (Vasile Roaita) Si care nici macar nu era implicat in greva? Se foloseau de orice minciuna (bine, nu spun ca muncitorii nu traiau rau, ca asta e evident). Dar erau totusi muncitori, oameni fara carte, la ce sa se astepte? La salarii mari?

Iar legat de #rezist, multi lucreaza in multinationale si cei din IT spre exemplu au salarii destul de mari. Un senior cu 5-6 ani de experienta are peste 10.000 de lei net (ca si programator). In alte domenii se castiga mai putin, dar tot destul de bine.

Dar PSD-ul de acum, cu Dragnea care fuge de inchisoare si sfideaza justitia pe fata, cu Dancila care nu poate sa lege doua cuvinte daca nu le citeste de pe foaie, etc... hai sa fim seriosi. Cu asemenea nenorociti sa inlocuim PNL-ul? Cu unii la fel de rai?

Te uiti mult la antena 3 si Romania tv, nu?

Eu nu fac politica, nu am fost membru al vreunui partid si cu toate ca de Vasile Roaita am invatat la scoala cu multi ani inainte nu am fost nici pionier dar istorie STIU fiindca am trait pe vremea lui Dej si apoi Ceauseascu asa ca stiu bine ce si cum de aceia ma supara anumite aprecieri. Liberali bagau cate 20 de ani sindicalistii in puscarie doar ca-si cereau drepturile si pentru asta i-au numit comunisti asa cum fac si acum, ce stiti voi copii, auziti minciuni pe la colturi.

Ah si comunistii nu faceau la fel sau mai rau, nu? Ceausescu nu a ordonat sa se traga asupra taranilor la vadu rosca? Muncitorii din Brasov nu au fost inchisi si batuti ca au cerut o marire salariala sa poata trai?

De colecttivizare nu mai zic, cati oameni au fost arestati, deportati, inchisi pentru asta? Ce-au facut liberalii a fost apa de ploaie pe langa ce-au facut comunistii.

p.s.: dar eu nu sustin liberalii, eu spun doar ca mai rau decat PSD-istii nu pot fi. Eu mai nou incep sa sustin USR, sincer. Si nu, nu sunt #rezist.

Oare comunistii numiti de tine de la cine or fi invatat sa se comporte asa, nu de la "inaintasii" liberali. Cat despre USR ar trebui sa fi mai intelept, oare sti cine sta la baza miscarii # rezist si USR? Este o miscare la nivel mondial dar voi nu prea va "implicati" cu capsorul, daca ai sti cine sta la baza aacestei miscari care vrea sa schimbe perceptia si ordinea politica la nivel mondial ar trebui sa studiezi ce se cam intampla in lume. Uite iti dau o "indicatie", vezi care este la ora actuala "situatia" dintre proprietarii obisnuiti si cei din #rezist care nu prea vor sa munceasca si cine le sustine "filozofia". Incearca cu Africa de Sud unde au inceput asemenea miscari. Daca intelegi ceva e bine, daca nu esti o cauza pierduta. P.S. USR = #rezist, unii legali, altii ilegali.

Răspuns utilizator avertizat
| danut a răspuns (pentru RobertG101):

"Traieste "bine unde este acum, nu?

| RAY a răspuns:

Moastele celor care au murit acum 100 ani pentru tara asta

suntserios
| suntserios a răspuns:

Alea care vor aduce bani cat mai multi

| Holiday a răspuns:

Cristian Pomohaci si Gheorghe Becali.

| DeyCj a răspuns:

Moaștele sfântului zebedeu.

| flixbuster a răspuns (pentru DeyCj):

Frate intru credinta, da' si filmu' sa vada prea-cinstitii si prea-cuviosii ca trebuie multa TRUDA pentru mantuire:

http://www.youtube.com/watch?v=G86kW8xnS0E

Amin!

| EcceHomo explică (pentru flixbuster):

Esența sfântului.laughing)

Răspuns utilizator avertizat
| Octavian199 a răspuns:

Sa vedeti cate oi pupa oase, nu toti, ca mai sunt si cei care se plimba pe banii primariei.

| Octavian199 a răspuns (pentru Octavian199):

Sau ai preotilor.

| Mclaren12 a răspuns:

Se aduna turmele la pupat moaste iar?

| EcceHomo explică (pentru Mclaren12):

Tu nu mergi?

| Mclaren12 a răspuns (pentru EcceHomo):

Nee

| NGheorghe a răspuns:

Deși ar trebui, mult probabil ca nu vor aduce colectia completă a întregului "ne-am (înnebunit) românesc" deoarece exista sfinți care au doua sau mai multe rânduri de moaște happy

| mentholinks a răspuns (pentru NGheorghe):

Exista si moaste sfinte din oase de porc. A fost un caz in Romania mai demult. Vai de oamenii astia care pupa tot ce li se zice ca e sfant.

| NGheorghe a răspuns (pentru mentholinks):

Dacă porcul respectiv a fost un sfânt. e normal sa fie așa!

| sanboss a răspuns:

Esti credincios? atunci citeste Biblia si vezi ce spune in legatura cu moastele si inchinarea inaintea lor ( sau ma rog " puparea lor " )

| Delmo_Catalin_1984 a răspuns:

Sa speram ca este racla aurita a Preafericitului Daniel. Sau poate BOR, in nemarginita ei inteligenta, o transforma in sfanta pe insasi Veorica Dancila.

Daca ai pus intrebarea asta fiind intreg la minte atunci avem o mare problema.

Eu zic sa impartim tara in doua cu un mare gard electrificat. Cei care pupa moaste intr-o parte (Oltenia, Moldova), cei care sunt intregi la cap in partea cealalta (Ardeal, Banat, Transilvania). Cine e pentru?

| EcceHomo explică (pentru Delmo_Catalin_1984):

O iau personal,Cătăline!
Ai dat în Oltenia,ai dat în mine!laughing
Sunt întreagă la minte, zic, aşadar avem o problemă.big grin
Zicea un prieten de-al meu că, o femeie fără iubit are o singură problemă.Cât se înşeală... Uite, eu am deja două.laughing

| Delmo_Catalin_1984 a răspuns (pentru EcceHomo):

Din nefericire pentru mine, tot oltean m-am nascut. Si tot intreg la cap! Dar tot as sari gardul, intelegi? laughing