Roagă-te- Mântuitorul meu Iisus Hristos, îți dăruiesc viața mea ție, mulțumesc că ai murit pentru toate păcatele mele( mărturisește cele mai grave care îți vin în minte) și primesc iertarea Ta și înfierea Ta.Multumesc că pe cruce Tu ai învins toate duhurile lui satan, toți demonii. Orice demon de frică îți poruncesc să pleci de la mine în numele lui Iisus Hristos!
Ia puțin ulei și unge ușa, atinge pereții și portița de la curtea ta și spune- declar că această casă și această curte îi aparțin lui Iisus Hristos.Vă poruncesc orice demoni de frică și de înfricoșare să plecați de aici acolo unde vă trimite Iisus și să nu vă mai întoarceți!
Vei scăpa și vei fi liber.
Incearca prin post si rugaciune, ceva matanii, si ce e cel mai important, mergi neaparat sa pupi hoituri! Asta daca nu doresti sa arzi in flacarile iadului pe vecie!
Un kalasnikov. 3kile de usturoi si o perdea in geam te pot ajuta. de asemenea daca vrei sa prinzi fantoma pune 7 camere de filmat in curte si la fereastra, trage de la priza 2 cabluri pe care le pui pe gard (de preferat fara stecher), mai arunci la misto 7 kile de faina in locul in care ai vazut fantoma ca sa ii vezi numarul de la bocanci.mai ai si optiunea de a chema 7 popi sa te exorcizeze.
si acum ceva irelevant... e doar in imaginatia ta, nu exista asa ceva dar daca tu prinzi fantoma sa ma anunti si pe mine