| Johnnydpp a întrebat:

Salutare! Unde ma pot angaja ca și cântăreț bisericesc? Știu rânduială la toate slujbele și tainele. Am experienta în spate 8 ani. Am cântat și la strană de mănăstire și la mine în parohie. Am luat diverese părți bune și frumoase pe care le-aș putea cânta.
Am căutat pe net și nu am găsit mai nimic. Dacă știți un loc unde as putea merge, va dau fundita.

9 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Cel mai probabil sansele sunt tot in cadrul bisericesc, asa ca nu ar strica sa intrebi pur si simplu?

| Holiday a răspuns:

Au un loc liber la Balaceanca. Ofera masa si cazare gratuit.

| Johnnydpp explică (pentru Holiday):

Unde e mai exact?

| IonelaIasmina a răspuns (pentru Johnnydpp):

Se referă să te duci la nebuni...

| IonelaIasmina a răspuns:

Eu zic sa te bagi la o Mănăstire ca să cânți...

| Johnnydpp explică (pentru IonelaIasmina):

M-am băgat dar acolo sunt deja călugări care cântă. Eu caut undeva unde nu are cine. Eu as vrea să-mi castig și existenta din asa ceva. La mănăstiri nu cred ca pun valoare pe financiar.

Dacă ai vrea neapărat la o Mănăstire, te poți duce la una ce abia s-a deschis și nu are călugări.
Dar... dacă crezi că acolo nu se plătește bine, te poți duce la o bisericuță. Loc unde ai putea merge tu, eu nu am de unde să știu pentru că nu cunosc satul/orașul tău. Îți pot spune decât că oriunde te-ai duce nu vei fi singur la cântat.
Succes!

| Johnnydpp explică (pentru IonelaIasmina):

Mulțumesc mult! Orașul meu este Darabani județul Botoșani?

Cu plăcere!
Da...nu știu bisericile și manastirile din Botoșani, dar te poți interesa sa găsești una. Succes!