| goji92 a întrebat:

SalutTPU.nu stiu daca m-am incadrat bine cu intrebarea dar as vrea sa stiu o parere de la voi. fara site-uri va rog frumos. de ceva vreme ma cam nelinistesc anumite lucruri.tot ceea ce visez se intampla in realitate.acum un an de zile eram singura acasa faceam curat si deodata gasesc la geam o gramada de insecte negre muste gandaci morti.le iau pe faras sa le arunc afara si brusc deasupra mea un stol mare de ciori parca nu ma lasau in pace.intram in casa plecau ieseam din casa apareau din nou.si sa repetat asa de vreo 3ori.nu am bagat in seama astea iar seara cand m-am culcat m-am visat imbracata in negru ca mergeam de mana cu o chestie un fel de umbra neagra de mana.a doua zi pe la 5seara am primit un tel.ca tatal meu s-a sinucis.de atunci nu e zi sa nu imi transmita ceva prin vis.tot ceea ce mi-a aratat s-a intamplat in realitate.as vrea sa scap de visele astea ma consuma de foarta multa energie.as dori niste sfaturi de la voi.

5 răspunsuri:
| TrăieşteClipa a răspuns:

Cred ca vrei doar putina atentie.

| 熊Panda熊 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. Mergi la un preot. Daca esti la scoala in mediul urban poti merge la psihologul scolii, e gratuit (psiholog nu inseamna psihiatru! Multa lume ii confunda, desi se ocupa cu lucruri aproape total diferite ).

| goji92 explică:

Am fost și la un preot și tot degeaba.eu am terminat scoala demult nu mai sunt elevă. ideea este dacă ar mai putea fi și alte metode de a rezolva problemă. preotul mi-a zis să mă rog mai des sa-i dau de pomană mai des și cam atat.și mi-a mai zis să nu apelez vreodată la nu știu ce ritualuri de invocare ca nu prea am înțeles ca nu sunt bune, dar eu nu vreau să mai am asemenea vise scârboase noapte de noapte. uneori mă trezesc în vis sunt constienta dar nu mă pot mișca câteva secunde.eu am avut o relație bună toată viață mea cu el mai puțin în ultimii ani când ne-a abandonat pe mine și pe mamă.de atunci am început să mă răcesc față de el și chestia asta în mintea lui l-a determinat la un așa gest.eu nu știu ce să fac să nu-mi mai bântuie nopțile tot timpul

| goji92 explică:

Și nu nu vreau atentie vreau doar o rezolvare la problemă mea ca altfel nu mă mai oboseam și să scriu aici degeaba ce mă frământa.

| oprescudorin11 a răspuns:

Simbolistica 'VISELOR' difera de la om la om. De la religie la religie. De la cultura la cultura.
De la Freud, pana la CG Jung, s-au facut o gramada de speculatii.
Vezi semnificatiile viselor din toate variantele.
Visul este un concept care este FOARTE REAL, in viata noastra. Pare banal, de neluat in seama.Dar daca l-ai incadrat la religie, ti-as spune ca trebuie 'sa te rogi neancetat' pare aiurea sau paradoxal, Rugaciunea este cea mai eficienta metoda de a-ti alunga energiile negative!
Apoi, scapa de toate obiectele din jurul tau, care amintesc de visele tale (cosmare), pune sare de salina sub perna, este un atac energetic, caruia poti sa-i pui capat cam asa. Nu te mai lasa impresionata, lupta.
Tot raul se va scurge pe langa tine! Nu incerca sa cauti nici macar semnificatii, asta iti va accentua starea de 'rau', pe care nu trebuie sa-l mai gandesti macar. Scapa cumva si de locul acela, muta-te macar o vreme in alta parte, vei constata imbunatatirea!
Am trecut si eu prin astea!
Si preotii? Nu toti au har!
Fa curat in casa, arunca vechiturile si amintirile, spala-te de mizerie, locuieste o vreme la o prietena!
Sa-ti ajute Bunul Dumnezeu! Si multe, multe rugaciuni( mai ales Tatal nostru, chiar daca-i intelegi sau nu Sensul).

Întrebări similare