| Meme10Memu a întrebat:

Satan nu crede nici acum ca Adam si Eva chiar au murit. Satan nu crede ca oamenii chiar mor. De aceea Satan crede ca nici el nu va muri desi in Biblie scrie ca Satan si toti care-l urmeaza in rebeliune contra Lui Dumnezeu vor muri vesnic. *?

68 răspunsuri:
| Meme10Memu explică (pentru OctavianDanielMaria):

Lasa metaforele. Aici nu suntem la ora de limba romana.

Da, acela nu exista. Biblia nu se refera la un astfel de iad.

Răspuns utilizator avertizat

Tu nu iei ce-ti convine? rolling on the floor Eu nu stau sa numar fire de nisip ca tine.

| fllu07 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Prin răspunsul asta: "fugi, (că așa trebuie să îți spun ție, ca la prost, verde în fața la ce răspuns/întrebare ma refer, că iar le sucesti ca la ploiești, sa cazi in picioare ) nu iti dai seama ca imi dai dreptate: la acuzatia mea ca esti un plagiator de 2 lei, ca nu poti decat sa copiezi munca altuia. În loc să vii cu contra'argument. ca eu asa. ca eu am găsit si pot dovedi cu asta. tu poti sa spui atât: "fugi ". Prin negație indirectă, imi dai dreptate. Nu ca as avea nevoie de dreptatea ta. Dar atât poti: SĂ NEGI. ești slab.

| Meme10Memu explică (pentru fllu07):

I-am dat ignor si la toti prietenii lui. E prea jos si vrea sa ramana acolo. Asa nu ajung sa folosesc un limbaj degradant si respect si conditiile acestui site. Asa nu risc sa am contul suspendat pentru atata lucru.