| OctavianDanielMaria a întrebat:

Satanel de ce e asociat cu raul? Si definiti raul.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Satana este cel mai mare dușman al lui Dumnezeu. El ispitește pe toată lumea sa facă rău, desparte familiile, minte pe toată lumea pentru ca este tatăl minciunii, este printul întunericului. Pe scurt vrea sa îl despartă pe om de Dumnezeu pentru ca din cauza noastră el este în iad și nu pe tronul lui Dumnezeu unde dorește el sa fie.
Raul este acea fapta, gândire, vorba a omului care nu este sau nu se aseamănă cu Cuvântul lui Dumnezeu. Dacă nu faci Cuvântul lui Dumnezeu înseamnă că faci rău.

Te-am observat de multe ori la categoria asta și cred ca tu încerci sa vezi ce răspunsuri dau ceilalți oameni la întrebările tale doar ca să razi de ei și sa ii atragi spre ateism.

Răspuns utilizator avertizat
| LovBeDăDevol a răspuns (pentru anonim_4396):

Ba, deci fi atent, eu credeam in dumniezo eram omu lui,(adica dupa cum zice sa fi bun cu toti si sa iubesti pe aproapele tau si sa ierti etc) Eu am fost un om ff bun pana cand am ajuns sa fiu calcat in picioare efectiv de toata lumea, de ce?
Adica dupa ce ca lasam mereu de la mine toti ma luau la misto si ma radeau pe la spate etc de ce? Pai pentru ca toti ziceti ca, credeti in dumniezo dar daca va vine un om bun la voi numa profitati de el pana il lasati fara haine dupa il aratati cu degetul, unde mai e dreptatea, adica daca ajungi sa faci tot mai mult bine esti tot mai mult luat de prost si calcat in picioare, de ce nu intervine dumnezeu, ca toti is numa pentru ei in ziua de azi numai vezi pe nimeni sa faca ceva pentru ca ar tine la tine doar ca sa se laude sau sa primeasca ceva la schimb
Isus ala spunea ca sa ne bucuram de viata sa fim buni, pai cum daca toti is niste sarlatani ordinari si traiesc doar pentru ei, cum sa mai fii bun cand primesti doar falsi in fata ochilor...

| anonim_4396 a răspuns (pentru LovBeDăDevol):

Adevărat!

| Onisim10 a răspuns (pentru LovBeDăDevol):

Asa am fost si eu, si am vazut ca toti ma i-au de...dar tot asa sunt, m-am obisnuit.

| Onisim10 a răspuns:

Pentru ca lui ii place sa faca numai lucruri rele.
Raul, inseamna sa faci ceva care sa nu fie pe placul celorlalti, asta e dupa mine.