| nelu88 a întrebat:

Satanism vs Crestinism. Care porunci sunt mai bune?

Cele nouă porunci satanice
1. Satana înseamnă milă faţă de trup în locul
abstinenţei!
2. Satana înseamnă viaţa de zi cu zi în locul pipei cu
vise spirituale!
3. Satana înseamnă înţelepciunea nepângărită în locul
prefăcătoriei ipocrite!
4. Satana înseamnă bunătatea celor care îi slujesc lui în
locul dragostei risipite a celor afabili!
5. Satana înseamnă răzbunarea în locul întoarcerii şi a
celuilalt obraz!
6. Satana înseamnă responsabilitatea celor responsabili
în locul grijii pentru vampirii mintali!
7. Satana înseamnă că omul este doar un alt animal,
câteodată mai bun, dar de cele mai multe ori fiind mai rău
decât cei care merg în patru labe, care, din cauza „dezvoltării
sale intelectuale şi a spiritului său divin", a devenit cel mai
vicios animal dintre toate!
8. Satana înseamnă tot ceea ce se numeşte „păcate",
fiindcă ele conduc psihicul, mentalul sau emoţiile gratificate!
9. Satana a fost cel mai bun prieten al bisericilor
dintotdeauna şi a ţinut în mână toate afacerile de până acum

Cele zece porunci crestine

1. Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.
2. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor.
3. Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.
4. Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste.
5. Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant.
6. Sa nu ucizi.
7. Sa nu fii desfranat.
8. Sa nu furi.
9. Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.
10. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.

Răspuns Câştigător
| Guildo a răspuns:

Crede-ma, cele sataniste sunt mult mai aproape de adevaratele nevoi ale omului. Acestea sunt oglinda gandurilor noastre si a naturii umane. Cele a lui Dumnezeu incearca sa te tina toata viata intr-o lesa, sa iti instaureze o frica de pacat si de flacarile infernului, dar noi suntem facuti ca sa pacatuim, iar o viata de sluga in fata lui Dumnezeu nu mi se pare una prea fericita, poate doar daca e vorba de o fericire naiva.

58 răspunsuri:
| Angel0 a răspuns:

Satanistii nu au traditie ca sa merite sa fie bagati in seama.

| 085776 a răspuns (pentru Angel0):

Gura mica purice! Nu vezi ca nai ce cauta aici?

Răspuns utilizator avertizat
| ania a răspuns:

Cel ce ne-a creat, Dumnezeu, știe mai bine cum funcționăm și cum putem fi cei mai fericiți.

| nelu88 explică (pentru ania):

Tu l ai vazut? A vorbit cu tine? Ti a spus ce e bine si ce nu?

| ania a răspuns (pentru nelu88):

Da am vorbit cu El.Am fost agnostică câțiva ani și mai răsfoiam Biblia și le spuneam prietenelor mele consternate că vreau să văd ce-i așteaptă pe cei răi ca mine, dacă totuși după moarte s-ar dovedi că e adevărat ceva din ce scrie acolo. După câțiva ani, la propunerea cuiva L-am provocat pe Creator dacă există totuși să mi se arate și ce mi-a spus atunci, mi-a schimbat complet cursul vieții și m-a vindecat de necredință.

Si ce ti a spus? spune-ne si noua poate ne vindeci si noua necredintahappy

| ania a răspuns (pentru Guildo):

Toți suntem sclavi a ceva sau ai cuiva. Putem fi sclavi ai dorinței de bogăție, ai dorinței de putere, obsedați de muncă, de succes la sexul opus, de a fi idolatrizați de alții, sclavi ai fumatului, a băuturii, a drogurilor, a tinereții fără bătrânețe. Eu zic că singura dependeță care nu dezumanizează e cea de Creator care ne poate ajuta să ajungem la un echilibru în privința dorințelor și nevoilor pe care El le-a pus în noi pentru a ne valorifica la maxim talentele, abilitățile unice pe care le-am primit fiecare.

| Guildo a răspuns (pentru ania):

Dar daca eu nu il inteleg pe creator si nu il simt, de ce sa ma mint si sa slujesc ceva ce nu inteleg. Daca exista un creator al universului, atunci nu inteleg de ce a creat atata spatiu si materie pentru niste finte marunte ca si noi, de asta imi e foarte greu sa cred ca il intereseaza soarta noastra, dar nu vreau sa intru intr-un subiect care ma depaseste si cred ca ne depaseste pe toti.

| ania a răspuns (pentru nelu88):

Încerc să rezum conversațiile mele esențiale cu El.
-eu-recunosc că viața mea e un dezastru, dacă totuși exiști îți dau în stăpînire toată viața mea și dacă tu poți pune iubire în sufletul meu( sumțeam că mă urăsc și pe mine și pe alții) aici sunt, fă ceva, să te văd.
El- întrebă-mă ce nu e bine în viața ta.
eu-Tată, ce nu e bine în viața mea?
El- ai fost plină de răutate față de soțul tău( El era foarte credincios și eu îl ironizam și-l disprețuiam pentru fanatismul lui religios)
eu-ai dreptate, Te rog iartă-mă. Așa cum am auzit că se întâmplă când ești în pericol iminent de înec, prin fața mea au început să treacă toate fazele în care am fost răutăcioasă, nerespectuasă și-mi părea atât de rău că nu mă putem opri din plâns deși eram singură acasă.
Eu -ce altceva nu e bine?
-EL -M-ai învinovățit că Eu te-am făcut să suferi( în urma unei obsesii sentimentale ajunsesem cu ani înainte să-mi pierd credința ) Ai suferit așa de mult pentru că tu ți-ai făscut un idol dintr-un om. Cere sîngele lui Iisus Hristos peste idolatria ta.
eu -Iisuse, fiul lui David ai milă de mine, Tată, împotriva ta am păcătuit, te rog curățește-mă de idolatria mea( simțeam parcă fizic că mi se vindecă sentimentele, n-am mai avut vise obsesive, am scăpat definitiv de nebunia aceea dureroasă)
-ce altceva nu e bine?
-Un alt idol al tău e inteligeța și cultura.Tu nu prețuiești oamenii care mă iubesc pe Mine ci doar pe cei pe care îi consideri inteligenți și culți-
-eu -am plâns și mi-am cerut ierare.ce altceva nu e bine?
- un alt idol al tău e relativismul.Tu nu ești convinsă că Biblia e cuvântul Meu, crezi că nu se poate ști cât adevăr e în toate religiile și dacă la un recesământ te-ai declara totuși creștină ai impresia că Mi-ai face o mare onoare. Cere sângele lui Iisus Hristos peste idolatria ta.
-eu-îmi cer la fel iertare plângând...Ce atceva nu e bine?
Ai foarte multă mândrie, nu poți scăpa singură de ea, cere și altora să se roage pentru tine!( cred că au fost și altle, masturbarea din copilărie, etc)
Când m-am ridicat de pe genunchi m-am uitat la ceas și nu mi-a venit să cred că au trecut 6 ore, simțeam cu asemenea intensitate prezența și iubirea lui Dumnezeu, mi se ridicaseră parcă munți de vinovăție de pe suflet.Deși nu auzisem nici o voce și El mi-a vorbit printr-un fel de gânduri foarte puternice pe care le distingem foarte clar de gândurile mele, m-am ridicat de pe genunchi complet un alt om, liber de povara trecutului, liber să se bucure de viață.

Sti? Si eu mai visam cateodata cand eram mic, ca vorbesc cu Mos Craciun, sa vezi ce fericit ma trezeam si cautam pe sub pat cadouri happy

| Lizzu a răspuns (pentru ania):

"-ce altceva nu e bine?
-Un alt idol al tău e inteligeța și cultura."

Buna,interesant dialog.
Dar mie una nu-mi reflecta iubire si protectie. Imi reflecta,ordine,porunci peste porunci si cum sa faci sa te intorci iar in turma,orbeste.
Nu stiu daca tu chiar ai vorbit cu el sau nu, dar de ce ar fi pentru dumnezeu cultura si inteligenta o greseala sau cum?
Nu crezi ca se teme ca oamenii inteligenti si culti, cu sete de cunoastere isi deschid ochii si se trezesc? si astfel ies din turma, nu?

Mie imi suna ca si cum dzeu si-ar dori sa fim toti prosti, batuti in cap, orbi la minte si suflet si sa-l ascultam orbeste.
Iti recomand filmul "Equilibrium" ---uita-te la tot.

Fara ratiune in situatiile de viata si de credinta se anuleaza tot ce ne constituie cu adevarat : sentimentele. Si asta e moarte.

Adica tu vrei sa fi ignoranta in legatura cu orice exista pe lume? sa nu ai pic de cultura generala? crezi sincer ca asta ti-e scopul pe lume?

Daca dialogul iti spunea sa te duci la fereastra si sa te arunci in gol, o faceai?

Nu cred ca astea iti sunt gandurile cu adevarat.

| ania a răspuns (pentru Lizzu):

Ai dreptate rațiunea e un lucru bun.Eu cred că e un dar de la Dumnezeu.Și în Biblie spune- Cercetați toate lucrurile și păstrați ce este bun.Ce am înțeles eu atunci a fost că am greșit prin faptul că lucrurilor bune ( inteligența, cultura, afecțiunea pentru oameni) le-am acordat o importanță exagerată, au fost pentru mine mai importante decât Dumnezeu.

OK...

| ania a răspuns (pentru Lizzu):

Nu vreau să fiu ignorantă, am fost pasionată de lectură toată viața mea.Nu mai vreau ca altceva să fie mai important decât relația mea cu Dumnezeu.

| barbattttt a răspuns (pentru Guildo):

Mai omule te intreb si eu ce s-ar intampla daca nu ar exista porunca: sa nu furi si sa nu ucizi? Cum crezi tu ca ar fi lumea aceasta? Sau daca nu ar exisata legea circulatiei? Astept un raspuns

| nelu88 explică (pentru barbattttt):

Hahaha
nu o sa ma pun de o parte sau de alta pentru ca nici una nici cealalata din punctu meu de vedere nu sunt bune 100% fiecare are parti bune si rele...

Vroiam sa vad cine ce sustine pe aici happy

Fi sigur ca daca inloc de toate regulile si toate legile s ar impune cu adevarat legea bunului simt. ar fi cu mult mai bine.

Si daca exista porunca: sa nu furi si sa nu ucizi... poti sa imi spui tu ca nu se fura si nici nu se omoara?

| RamcolL a răspuns (pentru Guildo):

Cand vorbesti de sistem moral, nu primeaza nevoile individului.Tocmai pentru ca cele satanice sunt mai aproape de adevaratele nevoi ale omului, nici n-ar trebui sa intereseze.Stim deja care ne e natura, care ne sunt nevoile/predispozitiile.Lucrul de care avem nevoie e insa un sistem de adevaruri si o autoritate care sa medieze relatiile interumane spre binele comun.

Da, cele ale lui Dumnezeu incearca sa te tina toata viata intr-o lesa, si sa iti instaureze frica de pacat.Asta si trebuie sa faca. Fara autoritate orice vietate prinde tupeu, ravneste, profita, uita de binele celuilalt.De-asta am si avut nevoie de stat.
Ofera poruncile satanice statului ca "lege morala", sa vezi ce bine o s-o mai duci!

Fericire naiva? Naiv esti daca te crezi liber, cu sau fara vreun Dumnezeu.
Sluga in fata lui Dumnezeu? Si daca respecti poruncile satanice nu devii sluga in fata lui? Alea nu mai sunt..."porunci"?

Daca tu ai nevoie de un sistem care sa iti spuna deja ceea ce stii despre tine si daca ai impresia ca daca sistemul te pupa-n cur e unul bun, atunci am vesti proaste pentru tine.

| Guildo a răspuns (pentru RamcolL):

Imi amintesc de o intrebare care suna de genul :,, Daca diavolul este de fapt cel care a incercat sa ne apare de Dumnezeu si de slavia lui? iar pentru asta a fost pedepsit aspru de acesta''.'Eu nu sunt satanist, asa cum nu m-am adaptat la nici o religie. Dar imi place sa analizez fiecare religie, sa observ punctele slabe si punctele puternice, iar daca vrei o parere sincera, religia crestina nu o sa reuseasca niciodata sa scoata oameni perfecti si curati cum se doreste, Isus a fost rastignit degeaba acum 2000 de ani, fiindca ce si-a dorit nu s-a implinit, au fost doar secole la rand de tortura, minciuna si mizerii, iar astazi oamenii se indeparteaza incetul cu incetu de biserica crestina, chiar daca mai are inca o gramada de adepti. Cat despre mine, eu sunt ateu fiindca nu am gasit ceva care sa imi aduca pacea, eu fiind un om care isi pune mereu intrebari si analizeaza tot. Vreau sa imi traiesc viata si sa ma bucur de ea cat pot de mult, sunt putin frustrat din cauza intrebarilor fara raspuns, dar ce pot sa fac eu oare?

| Papillon09 a răspuns (pentru Guildo):

Daca vrei poti citi cartea " Nu am destula credinta ca sa fiu ateu" este scrisa de Norman L. Geisler si Frank Turek. Este interesanta. Daca esti ateu insa esti deschis pentru a afla adevarul iti va prinde bine, insa daca esti ateu si vrei sa fi ateu ignorand unele lucruri care poate te-ar provoca sa iti pui la indoiala statutul de ateu atunci ...nu iti va fi de prea mult folos, insa ai spus ca tu analizezi tot, ceea ce este bine, pentru ca asta trebuie sa facem. Autorii acestei carti au fost atei convinsi, insa dovezile i-au facut sa nu mai poata fi atei. Sper sa iti faci timp sa te uiti peste ea, bine asta daca doresti happy

| Guildo a răspuns (pentru Papillon09):

Suna tentat, doar ca anul asta am bacul si nu stiu daca mai am vreme sa citesc si cartea asta, avand in vedere ca am un program foarte incarcat si practic si sport, dar poate in vacanta asta o sa imi fac ceva timp.

| Guildo a răspuns (pentru ania):

Crede-ma, cele sataniste sunt mult mai aproape de adevaratele nevoi ale omului. Acestea sunt oglinda gandurilor noastre si a naturii umane. Cele a lui Dumnezeu incearca sa te tina toata viata intr-o lesa, sa iti instaureze o frica de pacat si de flacarile infernului, dar noi suntem facuti ca sa pacatuim, iar o viata de sluga in fata lui Dumnezeu nu mi se pare una prea fericita, poate doar daca e vorba de o fericire naiva.

| ßєtyPєтяσηєℓα a răspuns:

CRESTINISM! de ce ai crede in cele sataniste?

| nelu88 explică (pentru ßєtyPєтяσηєℓα):

Cele crestine iti face viata mai complicata pe cand cele satanice iti fac viata mai comoda happy

| dragos9234 a răspuns (pentru ßєtyPєтяσηєℓα):

De ce ai crede in cele crestine?

| ßєtyPєтяσηєℓα a răspuns (pentru nelu88):

Poate, deoarece, "viata" satanica o treaiesti, intr-un fel iresponsabil. Fara a stii ca pentru faptele traite mai comod, odata o sa le platim...
Iar pe de o alta parte, viata crestina poate o traiesti mai "complicata" decoarece Dumnezeu te pune la incercare. Dar daca te increzi in El o sa vezi ca nu e o viata complicata, ci noi singuri o facem asa!

| ßєtyPєтяσηєℓα a răspuns (pentru dragos9234):

Pentru ca eu cred in Dumnezeu si Domnul Isus! happy

| nelu88 explică (pentru ßєtyPєтяσηєℓα):

Eu nu cred nici in dumnezeu nici in satana... eu ma refeream decat la principi happy

| reihiuke a răspuns (pentru nelu88):

"Cele crestine iti face viata mai complicata pe cand cele satanice iti fac viata mai comoda"

In lumea asta exista o un fenomen numit entropie. Asta inseamna ca cu cat stai mai comod, cu atat mai mult te atrofiezi.

Doar daca iau prima porunca, mi se pare o prostie.

"Satana înseamnă milă faţă de trup în locul
abstinenţei!"

Tot din cauza entropiei, oamenii si "nevoile" trupului pot degenera in asa hal (cum au degenerat de altfel) incat sa simti nevoia sa faci ceva ce-ti dauneaza. Si incepe sa-ti placa. In locul acesta, ar trebui sa intervina ratiunea, care sa te faca sa te infranezi. De aici se mai formeaza si vointa. Daca decizi sa faci doar ce-ti place, pentru simplul fapt ca iti place, ca animalele, s-ar putea sa se duca la satanel trupul cat mai repede. (Cred ca asta e si scopul porunciilaughing)
Deci, porunca in sine e o aberatie monumentala, pentru ca, prin a avea mila de trup, eu inteleg ca vrei sa ai un trup sanatos. Daca spuneai ca ai mila de instincte fara judecata, ar fi fost valabila.

Abstinenta creaza vointa. Daca faci doar ce iti vine, in functie de ce se intampla in jur, nu o sa poti face niciodata nimic. Tot ce vei face, vei face ca asa se intampla. Deci, vointa 0. Prin urmare, daca nu vreau sa fiu un papa lapte tarat incolo si incoace de circumstante intamplatoare, ca o bila care se loveste de pereti, atunci incerc sa nu duc o viata cat mai comoda.

| nelu88 explică (pentru reihiuke):

Sincer mai bine stau intr-un pat si ma uit la tv. decat sa stau intr-o biserica sa fac matani happy

| reihiuke a răspuns (pentru nelu88):

Din punct de vedere al formarii vointei, poti sta si cu o mana ridicata, uitandu-te pe tavan. Are acelasi efect ca mataniile. Ideea e sa apara un conflict interior, fara de care vointa nu se formeaza happy Depinde ce intelegi prin "mai bine". Ca senzatie a corpului, e mai bine.

| RAY a răspuns:

Sfaturi date de filozofi ateii
- Iubeste cu adevarat si sincer,astea sunt mai bune cel putin pentru mine nu am credinta pentru ele,parerea mea e ca omul care are ca baza porunci este o mint inchisa condus de acele lucruri, trebuie sa gandim liber, rational, fie satanism, crestinism toate sunt basme fara o sutinere reala

- Nu face rau nimanui, chiar daca ti s-a facut rau

- Gandeste pentru tine, foloseste-ti mintea

- Respecta natura si legile ei

- Fii responsabil

- Fii informat

- Fii curajos

- Fii bland

- Incearca cu adevarat, nu te da batut

- Fa totul sa iti indeplinesti scopul in viata.

| Azµre a răspuns:

Toate astea sunt baliverne de la un cap la altul.
Cine se ghidează după ele duce lipsă de liber arbitru.

| BeyondTheDarkSun a răspuns:

Votez pentru Satana.

| dragos9234 a răspuns:

Satanismul ne invata sa fim oameni.
Crestinismul ne invata sa negam ceea ce suntem.

Fiecare tabara are poruncile sale bune, fiecare tabara are prounci proaste.
Noi trebuie sa ne urmam pe noi.

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Satan este rebeliunea cibe vrea sa il urmeze in iazul de foc si pucioasa?

| KristalPop a răspuns:

Satanism.

| reihiuke a răspuns:

Dar fiecare face cum ii place. Apoi e o iluzie ca devii mai fericit, pentru ca oamenii de genul mentionati mai sus, sufera la cea mai mica deranjare a comoditatii lor. Si cum lucrurile exterioare nu pot fi controlate 100%, ele intamplandu-se, nu cred ca iesi in avantaj big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai fratilor voi ati innebunit complet?

De ce toti umblati dupa prostiile astea sataniste?

O sa va convina daca o sa ardeti la nesfarsi intr-un iaz plin foc carbuni si pucioasa?

P.S votes pentru cele 10 porunci.

| nelu88 explică (pentru anonim_4396):

Nu ai cum sa arzi la nesfarsit happy poti sa arzi o data daca e pana acolo happy sau cand am terminat de ars iar ne face la loc si ne pune iar la gratar doamne doamne laughing?

| ΟρθόδοξηΠίστη a răspuns:

Primele porunci sunt din mintea omului, create acum cateva zeci de ani.

A doilea set de porunci sunt Revelate de catre Dumnezeu, acum 4000 de ani.

| 7Dany a răspuns:

Cele crestine ma fac mai fericit. In plus au si rasplata la sfarsit.

| Montsegur a răspuns:

În primul rând, de unde ai luat poruncile sataniste? Ele sunt 11 şi sună extrem de diferit.
Dar oricum, faţă de cele creştine, sunt de bun simţ şi normale.

| nelu88 explică (pentru Montsegur):

Te refei la astea:
1. Îmi ridic vocea în acest pustiu secătuit de vegetaţie şi
plin de stânci ca de oţel, ca să mă auziţi. Vorbesc atât
răsăritului cât şi apusului. De la miazănoapte şi până la
miazăzi eu vă voi arăta un semn, proclamând deschis: Moarte
celor slabi şi viaţă celor puternici!
2. Deschideţi-vă ochii ca să vedeţi, o, oameni mucegăiţi
la minte şi ascultaţi-mă voi milioanelor de oameni uluiţi!
3. Căci eu voi sta la judecată cu înţelepciunea lumii şi
voi judeca legile oamenilor şi pe Dumnezeu.
4. Eu voi întreba raţiunea vizavi de regula voastră de
aur şi vă voi întreba de ce şi pentru cine sunt cele 10
porunci.
5. Mai înainte ca voi să vă faceţi idoli, eu am consimţit
să vă îndoiţi picioarele în faţa lor şi Cel care a spus către
mine tu trebuie să faci asta este duşmanul meu de moarte.
6. Îmi bag degetul arătător în sângele apos al slabului şi
nebunului vostru Mântuitor şi scriu peste lacrima Lui, ca un
ghimpe, aceste cuvinte: [acesta este] ADEVĂRATUL prinţ al
răului. Regele sclavilor!
7. Nicio minciună venerabilă [hoary falsehood] nu va fi
un adevăr pentru mine! Nicio dogmă sufocantă [stifling
dogma] nu va opri stiloul meu să scrie!
8. Eu desfid toate convenţiile / obiceiurile care nu mă
duc la un succes, aici, pe pământ şi la fericire.
9. Eu mă ridic cu furie împotriva acelora, care încalcă
standardele de viaţă ale celor puternici!
10. Eu privesc cu indiferenţă ochii sticloşi ai fiorosului
Iehova, ridic barda şi îi crăp capul său mâncat de viermi.
11. Eu am un aer înfiorător, plin de filosofia albă a
mormintelor şi râd cu o demonică mânie.

?

Din biblia satanica le am luat.

| Montsegur a răspuns (pentru nelu88):

Nu, nu-s alea.
Uite-le ( sunt în engleză, dar sunt de pe Church of Satan, deci nu au cum să nu fie cele corecte ) :
The Eleven Satanic Rules of the Earth

by Anton Szandor LaVey ©1967

1. Do not give opinions or advice unless you are asked.

2. Do not tell your troubles to others unless you are sure they want to hear them.

3. When in another’s lair, show him respect or else do not go there.

4. If a guest in your lair annoys you, treat him cruelly and without merci.

5. Do not make sexual advances unless you are given the mating signal.

6. Do not take that which does not belong to you unless it is a burden to the other person and he cries out to be relieved.

7. Acknowledge the power of magic if you have employed it successfully to obtain your desires. If you deny the power of magic after having called upon it with success, you will lose all you have obtained.

8. Do not complain about anything to which you need not subject yourself.

9. Do not harm little children.

10. Do not kill non-human animals unless you are attacked or for your food.

11. When walking in open territory, bother no one. If someone bothers you, ask him to stop. If he does not stop, destroy him.

| qcristi a răspuns:

In primul rand astea nu sunt cele noua porunci satanice caci poruncile satanice sunt unsprezece...
In al doilea rand sunt absurde cele de la crestini...

| NickRudolf a răspuns:

Ma gandesc ca daca toti am,, urma,, a 5-ea lege a lui Satan am fi intr-un razboi continu fara sfarsit.

| nelu88 explică (pentru NickRudolf):

Crezi ca azi se procedeaza altcumva?

Crezi ca azi se procedeaza altcumva?

Oare daca iti da cineva doua peste cap, mergi la el si ii spui frate sti ceva ia mai da-mi dou plame ca eu sunt bun crestin laughing cu siguranta ca nu. nu ar apuca acea persoana sa iti dea si a doua ca ii sar mucii pe pereti laughing. fi sincer nu ar fi asa?

| NickRudolf a răspuns (pentru nelu88):

Masi duce la el si lasi intreba de ce m-a lovit si daca chiar are dreptat atunci imi merit acele lovituri. happy

Si daca nu are dreptate?

| NickRudolf a răspuns (pentru nelu88):

Iasi demonstra ca nu a avut dreptate vorbind cu el...ce? totul se rezuma la bataie? Ce imi sugerezi? ca nu e buna calea asta si daca m-a lovit sa il iau la bataie?

Nu zic ca e doar o cale. Dar asta ar fi primul instinct pe care il are oricine happy
Evident ca e mai bine sa nu raspunzi inapoi... dar pana acum nu am vazut ca se poate face asa ceva big grin ahahaha. Ia stai la usa biserici si primul care iese il pocnesti peste cap,, ai sa vezi ca ti o furi bine de tot laughing

| Gabi1359 a răspuns:

Uite adevarul despre crestinism (cretinism):
http://www.crestinismulexpus.blogspot.ro