Hai bre raymusic ai ajuns sa il descrii pe satan ca pe un slujitor amarit al Domnului, ptiu sa nu ii fie de deochi. Pina si amaritul acela de Iov a tras de i-au sarit ochii din cauza lui, dar cu credinta lui neclintita a reusit sa infringa toate fortele puse impotriva lui. Pai te durea mina sau te durea mintea sa scrii ca Dumnezeu facuse "gard "in jurul lui Iov, daca nu era Dumnezeu il casapea satana in bunatatea lui fie la el. Eu zic sa o lasi mai moale. Auzi "domle" ce spune musteriul "Este un dialog simplu unde cei doi dezbat o problema foarte concis. Nu se razboiesc, nu se urasc, sunt in aceeasi tabara ducand lucrarea Celui Prea Inalt la final "
Stai bre raymusic pe aici incurci toate borcanele, cine cu cine discuta si cine era cel "Prea Inalt" ca egalul lui ne spune Biblia a pierit din fata lui Dumnezeu.Vezi ca asta cam suna a Hula impotriva Duhului Sfint, ia mai studiaza tu problema si nu mai veni cu prostii pe capul nostru, ca rid astia mici de tine
Citeste raspunsul lui navarre
Bine ca nu ai zis sa citesc ce scrie @soimos ca ma tavaleam pe jos
Isi plac pisicile?
Da, dar eu nu am evoluat din ele, eu sunt rezultatul Creatiei, cred ca sesizezi diferenta
Si mie am una neagra nici eu n-am evoluat din ea si din mamifere (maimute) bine eu nu vb de dumnezeu acum tu numa de religie poti discuta?
Învaţă să pui virgule, altfel nu te cred că tu ai studiat aşa mult Biblia încât ai găsit toate citatele astea. De fapt îţi recomand utilizarea tuturor semnelor de punctuaţie, nu doar a virgulei.