| Ateistu a întrebat:

Satanismul spiritual, adepți acestei religie spun ca ei iau legătură cu demonii este adevărat?
Eia pot sa ia legătura cu demonii? Voi ce credeți este adevărat ce spun ei? Se mint unii pe alți ca au avut experiente cu demoni?

27 răspunsuri:
| Inferno a răspuns:

Ma bucur ca inca mai exista si oameni inteligenti.

NOname
| NOname a răspuns:

Fii un om serios!

| danay72 a răspuns:

Da,au legatura directa cu demonii, inclusiv cei care practica spiritismul.

| Mădă0611 a răspuns:

Ce ateist esti tu daca pentru tine exista demoni? laughing

Răspuns utilizator avertizat
| Mădă0611 a răspuns (pentru Ateistu):

Pai, ma analfabetule, nickname-ul tau e "ateistu", ateu' lu' peste stricat. Tu si cei ca tine trageti ateismul in jos.

Da' esti tare lipsit de orice dram de inteligenta. Imi atragi atentia, adica faci pe inteligentul, cand e clar ca nu e deloc cazul, ca ateu e corect, nu ateist, si apoi vii cu "Bai am mai avut un cont Ateistul și nu mai merge sa îmi mai pun același nume de-aia am pus Ateistu", du-te la manastire si ramai acolo, daca esti ...neinteligent si te declari ateu, eu stiu ce esti de fapt.

Uitandu-ma peste raspunsurile tale, ma intreb, esti prost sau troll doar?

Pari troll, dar vad ca ai contul de vreo 2 ani, probabil atat ai facut pe prostul ca ai ramas asa, sa fie in bafta ta! ^.^

| RAY a răspuns (pentru Ateistu):

Eu isi recomand sa treci la hinduism poate la a mia incarnare o sa ai 1% din inteligenta lui mada0611

| RAY a răspuns (pentru Mădă0611):

Ma gandesc la legalizarea avortului cand copilu e adult, din pacate e omor

| Alcyon a răspuns:

Aia nu erau demoni, erau extraterestri happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai putea sa vezi cam ce misuna printre noi ai ajunge instant legat la prima sectie de psihiatrie.
Este o masura de protectie sa nu vedem.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Satanismul spiritual, adepți acestei religie spun ca ei iau legătură cu demonii este adevărat? "
Da, asa e afirma acest lucru.
"Eia pot sa ia legătura cu demonii?"
Da exact asa cu i-au eu legatura cu zana maseluta.
" Voi ce credeți este adevărat ce spun ei?"
Nu, nu cred.
" Se mint unii pe alți ca au avut experiente cu demoni?"
In primul rand se mint pe ei insisi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu iti sugerez, sa lasi deoparte satanismul, dar nu din cauza ca il consider periculos (poate doar intr-o sigura directie e pericolul si anume sa iti inhibi gandirea rationala) ci din cauza faptului ca e o tampenie. Iti sugerez sa te informezi despre autoarea miscari Andreea Hearigtton aka Maxine Dietrich, sotie fostului presidentinde al partidului nazist america, care a falimentat si care traieste pe baza credulilor ei, pardon am vrut sa zis adeptiilor. Da un ochii aici:http://factsofjos.angelfire.com/

| Ciumica a răspuns:

Poate unii considera ca fac legatura cu demonii prin pentagrama, "dar in care parte a pentagramei exista logica?"

| zickuo a răspuns:

Crede-ma ca m-a pasionat destul de mult acest subiect. As putea sa iti povestesc o zi intreaga despre asta. Dar cum nu am cum sa iti explic atat, iti spun doar atat...
NU te baga in asa ceva. FUGI! Incearca sa nu te intereseze deloc. Asta e doar un sfat prietenesc.

| RAY a răspuns (pentru zickuo):

Amice sa numi spui ca te-ai vazut cu vreo demonica care a vrut sa te mance? cei asa te speriat? eu ca ateu sunt convins 1000% ca nu exista demoni,si parisez pe viata mea ca nu exista nimic nici zeii, demoni, fantome etc traim intro lume rationala, mereu am visat la ea, o lume rationala cu stiinta

| doctorandus a răspuns (pentru Ateistu):

Si daca se laudau ca i-au invocat pe Greuceanu si pe Mos Craciun, trageai concluzia ca acestia exista in realitate?

| anonim_4396 a răspuns (pentru zickuo):

Sa inteleg ca tu esti din seria "satanismul nu ie la misto"

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ateistu):

Da, ai vazut si ca scrie pe forum ca au comunicat prin "telepatie", cu alte cuvinte si-au imaginat, la fel cum un pusti de 5 ani, vorbeste cu prieten imaginar.