anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Satanismul sub orice forma trebie sa dispara cine e pentru?

Răspuns Câştigător
| nobodybutme a răspuns:

Si un satanist poate ca la randul lui ar spune ca crestinismul ar trebui sa dispara, desi nu cred, pentru ca un satanist probabil e mai Open-minded odata ce si-a ales singur religia, pe cand majoritatea celor care apartin crestinismului se supun acestei religii din simplu fapt ca aceasta e religia care predomina in mai toate locurile si atunci automat sunt si ei crestini, insa cati au incercat sa-si caute adevarata credinta? Tu probabil esti manipulat de religia ta.

| anonim_4396 explică (pentru nobodybutme):

Se dau atei satanisti moderni asta ma enerveaza nu satanismul, am fost la ei pe forum au idei bune

21 răspunsuri:
| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Raymusic e pentru!

Răspuns utilizator avertizat
| Trinitas a răspuns:

Imi imaginez ca tu n-ai vazut in viata ta un satanist, dar esti impotriva lor pentru ca restul persoanelor cu care ai interactionat sunt. Fiintele ca tine ar trebui exterminate.

| Bogdanux a răspuns:

Dislike.

| DomineRex a răspuns:

Cel mai probabil nu iti plac satinsistii ca nu poti sa bagi frica in ei.Adica majoritatea crestinilor sunteti dea dreptul ingroziti sa nu ajungeti in iad si astfel nu va mai puneti nici o intrebare legata daca Dumnezeu exista cu adevarat sau nu.Iar daca crestinii nu pot folosii frica asupra unui om nu mai pot folosii nimic si astfel toate argumentele pe care le folosesc si nu se bazeaza pe frica devin cu adevarat stupide.

| doctorul5 a răspuns:

Si idiotii aia care aveau si ei o ocupatie ce sa faca?rolling on the floor

| Omulrational a răspuns:

Ce aveti voi cu credinta altora? Chiar asa urat ati ajuns, ati fi in stare sa omorati pentru zeul vostru? Suntem in secolul 21 fratilor, sa ne mai revenim o data si sa nu mai asteptam ca ne da zeul bani din cer. Oricine e liber sa aiba ce religie vrea atat timp cat se manifesta civilizat.

| Lilia2621 a răspuns:

Eu sunt pentru

Răspuns utilizator avertizat
| nobodybutme a răspuns:

Fac pariu ca gandesti prin primsa religiei tare, care este crestinismul, right?

| nobodybutme a răspuns:

Intr-un fel e bun si crestinismul, eu nu prea il sustin, chiar daca apartin acestei religii, insa daca stai bine sa te gandesti morala crestina e una buna Iar intr-un fel multi sunt manipulati intr-un sens bun. Parerea mea e ca religiile sunt bune caci pana la urma urmei mai toate au o morala asemanatoare, difera doar obiectul credintei...

| anonim_4396 explică (pentru nobodybutme):

Ai dreptate

| Diabl0 a răspuns:

Intai cauta pe google ce inseamna satanist. Numai scrieti toate porcariile care va trec prin cap.

| scary7 a răspuns:

Si eu cred in Dumnezeu dar nu cred ca ar trebui sa dispara satanismul

| anonim_4396 explică (pentru scary7):

De aia dumnezeu nu distruge raul ca de fapt il iubeste?

| Oana_4980 a răspuns (pentru scary7):

Deeeeee ceee?!

| Oana_4980 a răspuns:

Cum as putea fi contra?! Urasc acest lucru!

| aldin a răspuns:

O scurta istorie : http://danielivaniereus.wblog.ro/? p=442
Conflictul dintre religii : razboaie pentru a dovedi al cui prieten imaginar e adevarat.
Dumnezeu a creat lumea dar nu si bisericile.
Problema cu asa numitul satanism e ca nici ei nu stiu ce si in ce cred.S-au numit satanisti poate doar sa instige dezgustul.
Dar tu aici propui o "disparitie" ca in blogul ala, nu?

Întrebări similare