Sunteți prea îndoctrinați, domnilor!
Interzicerea intrării în biserică a femeilor în perioada menstruației o găsesc a fi o idee minunată, așa știm că toate femeile prezente pot face sex.Mai precis, preotul știe asta.
Mistery solved, my work here is done.
Nu, nu pot face sex, trebuie să te căsătorești cu ele. Plus că nu poți să intuiești dacă nu e și o păcătoasă care s-a băgat printre „femeile curate".
Am amic fiu de preot, deci crede-mă, știu.
Poi nici nu mai e nevoie să te duci la biserică să-ți găsești victimele atunci. Oricum, nu contează, tot trebuie să te căsătorești cu ele să faci sex, deci...
Unde scrie? Nu contează, oricum nu-mi place să citesc.
În cartea aia groasă cu care una lume prinde muște, era ceva cu B dar mă cam lasă memoria.
Have no idea.Who cares.Make sex, not worship.
Vrei să le trimiți în iad pe săracele fete? Nu le ispiti!
Nu vreau să le trimit nicăieri, ele vin!
Și tu trebuie să refuzi ascultându-ți inima cea bună.
Bine,nu.
O să arzi la tac-tu în iad.
Apropo, dacă iei tipele de la biserică ai grijă ce au pupat înainte pe la spovedanie, n-ai vrea să fi pupat... you know.
Neh,sunt mai pretențios, nu-mi plac bisericoasele.
Atunci de ce îți cauți victime la biserică?
Nu pentru mine.
Vedeam aici o afacere,un trafic cu carne vie sfințită, sunt antreprenor, pentru numele lui Nicolae Coteț!
Eu zic să asculți de Biserică în general, adică... dacă ai ciclu, ce pierzi dacă sari o duminică. Eu știu că nu e permis creștinului să lipsească 3 duminici la rînd de la Sf. Liturghie, adică la a 3-a consecutiv să nu lipsești! nu văd ce duhovnic ți-ar îngădui să intri așa cum vrei tu în biserică, m-aș mira!
Decât să mergi la biserică mai bine mergi la ceva voluntariat. Faci un bine omenirii.
Da eu nu mai merg la biserica de mic
Ce reguli tampite? pai atunci numai mergem in veci da nici asa nu-i convine asa ca. Sâc, sâc!
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: