| RAY a întrebat:

Se implica Dumnezeu în mod activ în prezent?

18 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Pe scurt: nu.
Fizica i-a cam acaparat "domeniul", si nu prea s-a intalnit cu el.

| FreddieM a răspuns:

Niște matematicieni au făcut o estimare și anume câte persoane au fost ucise de,, cel bun''. Ei bine victime ale potopului, distrugerea orașelor Sodoma și Gomora, plagile din Egipt, cei nou-nascuti din Egipt și multe alte episoade descrise în acea carte, aceste victime sunt estimate undeva între 2, 5 și 3 milioane de suflete.
Acum draga Ray, chiar ți-ai mai dori sa fie prezent printre noi acest psihopat ucigaș fără scrupule, narcisist care aspeapta doar sa fie admirat și implorat, un element corupt și complet dezorganizat.
Descrierea de mai sus nu imi aparține, este doar profilul psihologic al acestei figuri făcute de adevărați
experți profileri psihologi în bazele relatarilor și descrierilor ale individului prezente în Biblie. Pun un link spre lămurire:
https://richarddawkins.net/2014/03/gods-psychological-profile/
Trezirea omenire.
Cheers

| Kufu95 a răspuns:

Dar tu te implici în mod activ în viața ta? Sau trebuie să te împingă cineva de la spate?

| RAY explică (pentru Kufu95):

El fiind creator este treabă lui sa se implice activ macar in cazuri de cancer la copii și alte boli incurabile, nu m-am referit la mine

| EestiSodalane a răspuns (pentru Kufu95):

Perfect răspuns!

| RAY explică (pentru EestiSodalane):

Cd perfect răspuns? Eu nu sunt egoist nu vreau să mă ajute, sa vindece copilași cu cancer, boli

| EestiSodalane a răspuns:

In fiecare secundă. Nimic nu există dacă nu-L susține Dumnezeu în existență. Nimic creat nu e autonom. Nimic nu poate exista de la sine.

Eu vorbesc de implicare activă

| EestiSodalane a răspuns (pentru RAY):

Și eu la fel. Dumnezeu în mod activ trebuie sa susțină totul în existență altfel toată creația ar colapsa în neant.

Eu aici vorbesc de implicare activă, puteai da exemple de rugăciuni care funcționează, miracole, cazuri de copii cu cancer, boli incurabile

| Năsăud a răspuns:

Da,fără a impiedica libertatea oamenilor.

| RAY explică (pentru Năsăud):

Da mi niste exemple

| alfons2390 a răspuns:

Se implica da.

| RAY explică (pentru alfons2390):

Da mi niste exemple despre

| alfons2390 a răspuns (pentru RAY):

Construieste o cetate de aur.

| RAY explică (pentru alfons2390):

Tu răspunzi la mișto?

| alfons2390 a răspuns (pentru RAY):

Nu intotdeauana.