Pe scurt: nu.
Fizica i-a cam acaparat "domeniul", si nu prea s-a intalnit cu el.
Niște matematicieni au făcut o estimare și anume câte persoane au fost ucise de,, cel bun''. Ei bine victime ale potopului, distrugerea orașelor Sodoma și Gomora, plagile din Egipt, cei nou-nascuti din Egipt și multe alte episoade descrise în acea carte, aceste victime sunt estimate undeva între 2, 5 și 3 milioane de suflete.
Acum draga Ray, chiar ți-ai mai dori sa fie prezent printre noi acest psihopat ucigaș fără scrupule, narcisist care aspeapta doar sa fie admirat și implorat, un element corupt și complet dezorganizat.
Descrierea de mai sus nu imi aparține, este doar profilul psihologic al acestei figuri făcute de adevărați
experți profileri psihologi în bazele relatarilor și descrierilor ale individului prezente în Biblie. Pun un link spre lămurire:
https://richarddawkins.net/2014/03/gods-psychological-profile/
Trezirea omenire.
Cheers
Dar tu te implici în mod activ în viața ta? Sau trebuie să te împingă cineva de la spate?
Perfect răspuns!
Cd perfect răspuns? Eu nu sunt egoist nu vreau să mă ajute, sa vindece copilași cu cancer, boli
In fiecare secundă. Nimic nu există dacă nu-L susține Dumnezeu în existență. Nimic creat nu e autonom. Nimic nu poate exista de la sine.
Eu vorbesc de implicare activă
Și eu la fel. Dumnezeu în mod activ trebuie sa susțină totul în existență altfel toată creația ar colapsa în neant.
Eu aici vorbesc de implicare activă, puteai da exemple de rugăciuni care funcționează, miracole, cazuri de copii cu cancer, boli incurabile
Da mi niste exemple despre
Construieste o cetate de aur.
Tu răspunzi la mișto?
Nu intotdeauana.