Nu, nu poti sa-i zici la acel hot cum vrei. Avem legi anti-calomnie. Si mai mult decat atat ai impresia ca Ioan si Gheorghe sunt aceeasi persoana lucru care e complet idiotic si irational. Refuzi sa folosesti logica si ratiunea si refuzi sa intelegi ca Dumnezeul musulmanilor nu e acelasi cu a crestinilor. Noi avem un Dumnezeu treimic, ei nu. Esti irational din cale afara. Ai impresia ca o divinitate treimica e exact aceeasi cu o divinitate anti-treimica. Albul si negrul nu sunt aceleasi lucruri. Tu esti atat de ilogic incat imi spui ca albul si negrul sunt aceleasi lucruri si nu conteaza cum le numesti. Esti ilogic si refuzi sa respecti logica de baza. Vrei sa-ti dau un sfat prietenesc? Maturizeaza-te si foloseste logica pentru ca daca refuzi sa folosesti logica nu o sa te ia nimeni in serios. Renunta la ideile preconcepute auzite pe internet si gandeste cu mintea ta. Fii sincer cu tine insuti si judeca te rog ca asa cum albul si negrul nu sunt aceleasi lucruri, asa cum 3 si 1 nu sunt aceleasi numere asa si Divinitatea in care cred crestinii nu e aceeasi cu divinitatea in care cred musulmanii. Pentru ca daca ar fi aceeasi divinitate atunci ar fi aceeasi religie, inteligenta artificiala ce esti.
Tu ai impresia ca un singur lucru pe care il au in comun ideea de Divinitate la musulmani si crestini e de ajuns sa concluzionezi ca e vorba de aceeasi Divinitate. Ti-am dat exemplul cu hoțul. Exemplul ala a fost suficient de clar incat sa-l inteleaga orice retard mintal. Nu-mi explic cum au reusit sa nu-l intelegi. Cand avem 2 idei despre Divinitate contradictorii si ambele idei despre divinitate afirma ca respetiva Divinitate i-a creat pe Adam si Eva inseamna ca una dintre acele idei de Divinitati e ideea corecta, adevarata si istorica iar cealalta idee este gresita si falsa, ilogica si irationala. Nu e deloc mare filozofie, e logica fundamentala pe care orice mucos de 7 ani o poate intelege.
Cine vă explică Sfânta Treime este prin definiție eretic. Poziția teologiei creștine mainstream este că Sfânta Treime nu se poate explica rațional.
Cred ca te inseli. Vezi ca exista teologi crestini care-ti pot da lectii de logica si de argumentare rationala.
Sa-ti spun un secret: cei mai multi crestini nu sunt bigoti. https://ro.wikipedia.org/wiki/Cre%C8%99tinism_liberal
Buresbista123 întreabă: