Eticheta de "oameni jegosi" cred ca vine de la cre(s)tinii care nu stiu un gram de engleza si se iau doar dupa ritmul mai salbatic.
N-am nimic impotriva nimanui atita timp cit sta in banca lui indiferent ce benganeste numai si numai din gura fara a recurge la fapte timpite.Am intilnit in schimb satanisti care cica faceau ritualuri in culmea vitejiei spintecind pisici folosind cimitirul ca o culme a curajului lor bolnav.Dar in cimitir nu puteau de unul singur ci cu gramada.Ce injoseau dobitocii aia? Se injoseau ca oameni sau nu?
Nu stiu cine ti-a zis sau unde ai citi dar aia nu au avut habar despre arta satanismului, satanismul nu inseamna sa bei si sa fumezi ca un ''turc'' nu asta inseamna sa fii ''bulagiu'' satanismul e greu de explicat si nu-l sfatuiesc nimanui dar nu prea are logica cu rock`ul
Si in + daca stii ca chestia despre rockeri si satanism nu este adevarata nu ar trebui sa te deranjeze...
Nu e frumos sa judeci acele categorii de persoane beau pe banii tai? nici mie nu-mi place muzica rock de aia satanista si doar holograf si cateva piese din Romania, (jegosi )tu ai realizat ceva in viata?
Mda. pai sunt si rockeri jegosi. nu inseamna ca daca esti rocker esti si jegos fi serios! si daca asculti rock nu inseamna ca esti satanist. sunt prosti cei care zic asta, intr-adevar sunt si rockeri satanisti daar nu toti...normal ca te oftica, dar fiecare cu parrerea lui, si eu sunt rockerita si nu sunt satanista si nu-s jegoasa
Elenine? ia spune-ne ma? tu in satanism ce esti? ce functie detii? cat ai studiat pentru asta? cati adepti ai, care sorb inteleptele-ti cuvinte si chemari? ca apucaturile de satanisti eu vi le cunosc?
King iar esti frustrat dai dovada de satanism stii ca regulile satanice sunt in sinea lor comportamentul firea unu om? ei tu acum ai respectat una din cele 9 porunci satanice. deci bine ai venit sa-ti zic? nu eu nu sunt satanist eu sunt ateu-ortodox
Hei si eu sunt rocker si nu sunt satanist, e adevarat ca se mai intampla sa mai si fiu jegos .Dar lasand gloma la o parte sunt de acord cu tine cei care zic asta "au ramas fara creier care a plecat in vacanta la munte".
Si eu ascult rock, chiar si rock satanic si u vad nimic rau in asta. Cunosc si multe persoane care asculta astfel de muzica, si nu sunt jegosi absolut deloc. Nu tin cu crestinismul si toata chestia cu "marele" Dumnezeu mi se pare o porcarie. Pur si simplu nu cred.