| Pricope_Marius_1997 a întrebat:

Se spune ca atunci cand va veni sfarsitul popoarelor si amestecul dintre ele va avea loc, lumea asa cum o stim noi se va sfarsi, cand traditiile, obiceiuriile, limbiile, cultura, valorile se vor pierde ne vom pierde identitatea nationala, toata europa e in criza de identitate. Globalizarea, incalzirea globala, avansarea tehnologiei, emigratia si criza economica sunt primele semne ca deja a inceput sfarsitul.

28 răspunsuri:
| danut a răspuns:

SFARSITUL a venit, nu te mai zbuciuma, este AICI si ACUM.

| RAY a răspuns:

In loc sa va doriti o viata mai lunga,mai fericita, voi va doriti moartea,ce sa spun,imi este scarba de acesti indivizi care asteapta apocalipsa si nu fac nimic, dar stiu sa se planga, ce rau? ce bine a fost cand biserica era la putere? traim cele mai bune vremuri care le am trait vreodata ca specie, avem acces la tehnologie, cunoastere, sanatate etc

suntserios
| suntserios a răspuns:

Poti sa fugi in munti daca ti e frica de lumea moderna

| Steregoi a răspuns:

Apocalipsa 21:3:"Iată, cortul lui Dumnezeu este cu oamenii şi El va sălăşlui cu ei şi ei vor fi poporul Lui şi însuşi Dumnezeu va fi cu ei."

Nu vor mai exista natiuni independente si puteri federale nationale dominante.

| Mclaren12 a răspuns:

Daca procesul de asimilare rasiala, culturala, nationala, religioasa etc. a fost pus in miscare de elitele evreiesti, asta nu inseamna ca o sa se si termine conform planului lor. Vad ca tot mai multi oameni se trezesc la realitate cu privire la chestiile astea. Daca nu-i vezi, fii linistit ca nu ma refeream la romani, romanul ramane indoctrinat pana moare.

| Mircea08 a răspuns:

E normal ca omul sa evolueze si sa se dezvolte stiinta numai ca stinta poate fi folosita de oameni in rau sau in bine. Semnele care se vad acum ne spun ca omul a folosit stiinta mai mult in rau decat in bine. De aceea este important ca oamenii sa poata face diferenta intre rau si bine si sa caute sa nu faca raul niciodata daca se poate. Evident ca aceast lucru nu e posibil pentru ca e suparare mare la cei care sunt nascuti sa faca raul si care isi bat joc de orice, inclusiv de cei care aleg sa foloseasca stiinta in a face bine. Asa este lumea si nu se poate face nimic in acest sens.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este sfarsitul, dar categoric ne asteapta schimbari dramatice in fata: Lumea civilizata trebuie sa inteleaga ca Democratia poate functiona DOAR printre state civilizate.
Musulmanii care vin in masa :fara intentia de a contribui benefic in vreun fel trag evolutia in jos.
Cel mai bine ar fi sa investim in tehnologie si sa parasim planeta asta, (cat mai putem)

| danut a răspuns (pentru anonim_4396):

Este greu sa privesti la ceva si sa nu vezi, este tragic. ACUM este sfarsitul.

Răspuns utilizator avertizat
| Holiday a răspuns (pentru danut):

Defineste "ACUM".
De cinci ore de cand ai zis tu nu, n-a venit sfarsitul. De altfel chestia asta e definita ca intamplandu-se "acum" de cel putin 1000 de ani. Deci, ce naiba inseamna pana la urma, in urmatoarele 6 ore, in urmatorul an, o suta, o mie, zece mii, sau un milion de ani?!
Sau de fapt bati campii?

| danut a răspuns (pentru Holiday):

Acum se refera la PERIOADA noastra, nu la SECUNDA urmatoare.

| danut a răspuns (pentru RobertG101):

Citeste Biblia daca vrei raspunsuri.

| danut a răspuns (pentru RobertG101):

Este si nu iti dai seama fiindca nu realizezi cum era cu acum 40 de ani in urma si sigur nici acum 20 ca sa poti face comparatie.

Bine. Cat tine perioada asta? o mie, zece mii, un milion de ani?
Sau repet, doar dai din gura fara sens?

"...fiindca nu realizezi cum era cu acum 40 de ani in urma si sigur nici acum 20... "

Din toate punctele de vedere era mai nasol acum 20 sau 40 de ani.

NU este problema asazisei libertati de la noi (intre noi fie vorba nu era chiar asa de rau cum se spune) ci la tot ce se intampla pe glob. Eu stiu ca multi se reped cu capul inainte dar sunt evenimente prevazute (profetizate) de mii de ani care se petrec daca nu zilnic, cu un ritm lunar sau la cativa ani diferenta. In general protestanti STIA toate astea dar s-au luat cu altele si au uitat evenimentele care se petrec si cele care trebuie sa vina (putine, doar foarte putine).

Si cam ce se intampla pe Glob?
Referitor la "nu era chiar asa rau", cred ca n-ai simtul realitatii. Cum naiba nu era "asa rau"?! Era chiar mult mai mult de atat.

"In general protestanti STIA..."

Protestantii stiau, ca "e" mai multi.winking
Grr...

| EcceHomo a răspuns (pentru Holiday):

Mrrr!

Si tu acum, ai gasit o greseala de. tastatura. Scriu dar rar citesc ce am scris asa ca mai dau rateuri.
Pe glob se petrec evenimente profetizate acum cateva mii de ani si se petrec foarte rapid si intr-o succesiune "ametitoare" din punct de vedere istoric.

Se petrec pe naiba. Niste fabulatii le conectati voi la niste evenimente cu care de fapt n-au nici o legatura.

Opinia ta, fiecare are dreptul la o opinie. E bine sa astepti o indicatie pana sa faci niste argumente, daca nu nu dai dovada de seriozitate in afirmati. Chestie caracteristica unui anumit "grup" de pe aici, multa gargara fara nimic "sdolid".

| danut a răspuns (pentru danut):

Sunt uni pe aici carora chiar daca ar fi sa le bagi intelepciunea cu pompa in cap facandu-le creierul numai denivelari din patinuarul care ii doimina, tot un luciu de gheata ar iesi. (se stiu ei care is)

"afirmati", "uni", "patinoar", "doimina".

Daca "doimina" e scuzabil din cauza tastaturii, celelalte nu, sunt doar dovezi de analfabetism, mai ales ca sunt repetate in fiecare postare a ta.
Dar nu asta e cel mai important, ci ca vii cu balbaiala despre profetii, dar fara sa exemplifici concret absolut nimic. Oricum, repet, textele astea cu "venirea sfarsitului" sunt lansate demult si nu s-a intamplat nimic, nu le-au inventat secta ta. Problema e ca sunt destui tantalai care pun botul la ele...

Cumva esti obsedat de limba romana? Eu nu si nici nu ma da afara din casa gramatica dar a sari din car in teleguta este o maniera de eschivare in domeniul subiectului din discutie. Ai invatat bine arta disimulari, am mai avut discutia asta, cum o dai in bara treci la gramatica, eu numesc chestia asta jigodism (l-am scris corect?).
Textele alea sunt texte Biblice si incercarea de a ma inferioriza prin folosirea numelui de secta dovedeste ca degeaba te pricepi la "gramatica", in rest esti (nu stiu daca asa se scrie corect): Bata De Venetia. P.S. La asta "pun botul" nenumarati oameni de stiinta din tara noastra, ce nepriceputi, oare de ce nu iti citesc "cugetarile". P.S.2 Nici nu sti despre ce aveam de gand sa scriu dar cumva te simteai "depasit" si ai sarit repede la "gramatica". Succes. (daca sunt greseli nu te zbuciuma, pot trai cu si cu ele.)

Cum ziceam, prostul pana nu e si fudul, parca nu e prost destul. Cam asta ai facut prin ce scrisesi acum. Doar ai evidentiat o data in plus nivelul la care te afli. De aici provine si nivelul de intelegere extrem de redus de care dispui.
S-o luam cu inceputul.

"Cumva esti obsedat de limba romana?"

Nu, dar nu prea sufar analfabetii. Iar mincinosii, cu atat mai putin (ai dat vina pe tastatura in loc sa recunosti: bah, sunt semianalfabet!)

Continuam:
"Ai invatat bine arta disimulari, am mai avut discutia asta, cum o dai in bara treci la gramatica, eu numesc chestia asta jigodism (l-am scris corect?)."

Se scrie "disimularii", Cu doi de "i", daca nu observasei diferenta.
"Jigodism" e un cuvant inventat probabil de secta ta, el nu exista in dictionare. Deci nu poate fi scris corect, deoarece nu exista. Asa va alintati voi, sau?
Daca ai fi citit mai departe de exemplele de exprimari in urma carora te-am definit drept analfabet, ai fi gasit o intrebare pentru tine pe care o ignori de patru postari. Apoi vii si zici de disimulare. Ce sa inteleg, ca te ascunzi in spatele incompetentelor pentru a evita raspunsul?!

"Textele alea sunt texte Biblice si incercarea de a ma inferioriza prin folosirea numelui de secta dovedeste ca degeaba te pricepi la "gramatica", in rest esti (nu stiu daca asa se scrie corect): Bata De Venetia."

"SÉCTĂ, secte, s. f. Comunitate religioasă desprinsă de biserica oficială respectivă; p. ext. grup (închis) alcătuit din adepții unei doctrine (filozofice sau politice). – Din fr. secte, lat. secta."

Esti tembel, unde e "inferiorizarea"(apropo, nici cuvantul asta nu exista, probabil e alt alint intre voi)?!
Daca spuneam ca esti "un sectant prost", de exemplu, ai fi putut comenta, dar asa n-ai nici un motiv.

"Bata de Venetia"

Se spune "tufa de Venetia", dar nu ma mai mira nimic...

"(daca sunt greseli nu te zbuciuma, pot trai cu si cu ele.)"

Asta nu inseamna ca trebuie sa-ti suportam noi ineptiile. Faptul ca poti trai tu cu tampeniile astea nu e un motiv sa stresezi pe altii cu ele.

Dupa cum spuneam, ai mari "probleme", daca nu ai observat, oamenii mai fac si greseli intentionate dar mandria nu te lasa sa respiri. oricine stie ca se spune "tufa de Venetia" (vezi Google), trebuia sa observi ca am scris cu litera mare ca sa te poti "impiedica" de greseala. Oare de ce te-oi fi intrebat dupa cuvantul disimulare daca am scris corect? Esti mai manevrabil decat un prunc de 2 ani si tu vrei sa porti discutii la rubrica "Religie"?
Nu te judec dar cu mandria nu ai "sansa" la religie, incearca la filozofie. P.S. NU te fac prost, este un "nivel" la care tu cu greu poti ajunge, iti mai trebuiesc "studii" de "cei 7 ani de acasa". P.S.2 Studiaza Biblia caci in curand vine sfarsitul si tot cu gramatica vei ramane.

Stai linistit, nu vine nici un sfarsit. Mereu a fost lumea plina de fraieri, nu sunteti voi primii. Si totusi, in pofida unora ca voi, tot n-a venit sfarsitul, au fost altii care nu v-au lasat sa faceti tampenii prea mari.

Prin absurd, chiar daca nu vine (cu toate ca a venit), pentru tine sfarsitul este chiar la usa ta, dar tu nu vezi. "Intelepciunea" ta te "orbeste".

Întrebări similare