anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se spune ca prima dragoste nu se uita, dar am senzatia ca la mine se exagereaza. In scoala primara m-am indragostit de un baiat caruia nu i-am marturisit sentimentele pana la varsta de 18 ani. Tot timpul gimnaziului am tinut in secret aceste sentimente. Dupa terminarea celor 8 clase am incetat sa il mai vad, pentru ca mergeam la licee sin orase diferite. Nu l-am vazut 4 ani de zile, nici in poza, nici alte cai. In acest timp il visam de cateva ori pe saptamana. Apoi intr-o zi am reusit sa dau de id lui si am vb ..am devenit prieteni buni desi in trecut eram gen tocilara si smekerul scolii.I-am zis ce simt si parea uimit ca nu se gandise niciodata ca ar avea pe cineva acolo LG el care il iubea fara sa isi dea semama, Dar acum era prea tarziu pentru o relatie caci el plecase in Germania, iar eu urma sa plec in Italia. Desi l-am vazut in poze, la webcam aproape zilnic si ma obisnuisem cu el, visele nu incetau. Apoi de anul nou nu a mai intrat pe mess, nu am mai vorbit asa mult pana sa pierdut legatura de tot caci nu mai intra. Acum au trecut 2 ani si jumatate aproximativ de cand nu am mai vb deloc cu el si nici nu l-am mai vazut, si visele nu au incetat. Dar acum ce nu inteleg e. de ce de la un timp il visez aproape in fiecare seara. Ceva mai des ca inainte. Desi pot sa zic ca nu ma gandesc pe timp de zi la el, nu simt ca as mai avea vreun sentiment. E aiurea, vreau sa inceteze visele astea. In curand o sa am un iubit, tin la el, nu vreau sa ma trezesc rostind numele altuia noaptea. Cine ma ajuta sa inteleg de ce il visez incontinuu?

5 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Far sa-ti dai seama in subconstient inca te gandesti la el si il visezi.Si sigur ai inca sentimente pentru el deoarece inima nu o poti controla iar ea transmite,, semnale ''creierului si el lucreaza prin faptul ca il visezi, pentru a nu-l visa trebuie sa lucrezi la inima ta.

| cucarachaalien a răspuns:

Acuma depinde si in ce ipostaze il visezi... Impaca-te cu ideea ca nu a fost si nu va fi nimic intre voi, gandeste-te ca nu mai vrei sa-l visezi si is sigur ca visele o sa inceteze.

| EmmaShefferd a răspuns:

Ma gandeam ca are legatura cu ceva ciudat din domeniul spiritual. in fine...

Mai nenorocit cu maneau asta..nu suport manelelelaughingrolling on the floor)

Faptul ca il visez de mai bine de 11 ani...mi se pare prea mult! Si nu sunt vise unu la cateva luni, sunt vise de cateva ori pe saptamana!