| Astaroth a întrebat:

Se spune ca toate relele, de la boli pana la crime, sunt cauzate de Satan.
Si se mai spune ca Dumnezeu e cel bun, nu pedepseste si e mai puternic decat Satan. Atunci, de ce sufera atatia oameni nevinovati? SI MOR?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am sa raspund o singura data. Nu conteaza de ce intrebarea e pusa pe contul Bloody Spirit. Suntem persoane diferite.
Multi nu mi-ati inteles intrebarea. Tristan a inteles-o cat de cat si presupun ca a ramas nelamurit ca mine.
Am intrebat de ce mor oamenii NEVINOVATI. Se mai spune ca, cei nevinovati platesc pentru pacatele altora. Dar, ce datorie au acei oameni
nevinovati fata de cei pacatosi? Dumnezeu parca nu trebuia sa pedepseasca. Adica sa nu ii faca pe pacatosi sa sufere cand le moare cineva apropiat. (mai pe intelesul tuturor)
Hai sa zicem ca e mana lui Satan. Atunci, Dumnezeu fiind cel mai puternic de ce nu il opreste?
Si cum adica fiecare are un destin? Adica un copil de 2 ani, ce pacate a facut, ca sa moara in chinuri? Si care ii era destinul? Sa se nasca,
dupa doi ani sa fie calcata de niste chinezoi imputiti, ca sa ne arate Dumnezeu cat de cruda e lumea? (asta e doar un exemplu). Ce ar trebui sa insemne asta? Ca ar trebui sa ne cumintim? Ca viata
e scurta?
Ema, tu ce insinuezi ca daca nu crezi in Dumnezeu, EL te pedepseste? Asta isi doreste El de la noi? Credinta in EL? Eu stiam ca vrea altceva
de la noi.
Deci inca o data m-am lamurit ca site-ul asta nu e decat un joc pentru adulti laughing
E culmea rau de tot, nu? laughing

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Angel0):

Sunt un roman de rand

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu esti inteligent ca crezi in povesti ce sa zic esti geniu

| fosnet a răspuns (pentru anonim_4396):

Aici nu era vorba despre etimologia termenului ci de ceea ce reprezinta acesta; sinonime sunt gramezi. happy

| EmaS a răspuns:

Satana a adus boala si suferinta.El l-a ispitit pe om ca sa nu asculte de Dumnezeu.El cere ca oamenii sa fie dati pe mana lui. Citeste Genesa 3:1-13,Gen.3:16-19,Iov2:7.Fapte 10:38.
Dar Dumnezeu promite celor ce vor asculta de El:,,El a zis: Daca vei asculta cu luare aminte glasul Domnului,Dumnezeului tau,daca vei face ce este bine inaintea Lui,daca vei asculta de poruncile Lui, si daca vei pazi toate Legile Lui, nu te voi lovi cu nici una din bolile cu care am lovit pe Egipteni; caci Eu sunt Domnul care te vindeca,,.

| hate1t4ll a răspuns:

"Nu mă simt obligat să cred că acelaşi Dumnezeu, care ne-a înzestrat cu simţuri, raţiune şi intelect, ar pretinde să nu le folosim."
Galileo Galilei

| NoNameo a răspuns:

Crede-ma... satanistii au mult noroc fata de crestini si au vraji care chiar functioneaza... Deci Lucifer este mai bun decat Dumnezeu parerea mea.