anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Se spune ca vor fi 3 zile de intuneric si in aceste zile este bine sa stam inchisi si sa nu privim pe geam,caci ce putem vedea, ne-ar putea nenorocii.Intrebarea este! Ce crezi tu ca s-ar intampla in aceste 3 zile? De ce suntem noi avertizati sa stam inchisi si sa nu privim?

17 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

He! He! Si tu crezi?!

| Inferno a răspuns:

Nu-mi aduc aminte ca institutul de meteorologie sa fi emis o asemenea avertizare.

| Narfundo a răspuns (pentru Inferno):

Eu vorbesc de biblie.Nu are legatura ce zici tu

| Dandanache a răspuns (pentru Narfundo):

Nu scrie in Biblie de asa ceva. Mitul e cu atat mai aberant si de neluat in seama cu cat tot internetul il mentioneaza ca fiind de provenienta biblica.

| OOOLEOOO a răspuns:

Stand inchisi nu vom merge niciodata inainte.

| dragos9234 a răspuns:

Unde scrie asa ceva?

| Narfundo a răspuns (pentru dragos9234):

Corinteni''94.Cap.Des

| Dandanache a răspuns (pentru Narfundo):

Hai cu citatul.

| dragos9234 a răspuns (pentru Narfundo):

Mai citeste biblia inca o data.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mentalule? unii habar nu au, si deja au judecat, si condamnat.multa prostie pe tpu.foarte multa.

| C0nstantin a răspuns:

Citeste Biblia sa stii ce scrie in ea inainte sa crezi toate rahaturile care apar pe internet si fac trimitere la Biblie.

| Qinz a răspuns:

Dumnezeu ne va lua lumina, si pe necredinciosi sti cum zice. o sa le arate ca el este Domnul Dumnezeul lor, si o sa-i nenoroceasca, parerea mea.

| GRs a răspuns (pentru Qinz):

Deci ne nenoroceste... atata iubire din partea Lui. Sa nu uitam ca in fata Lui cu totii ii suntem egali.

| Qinz a răspuns (pentru GRs):

Sa nu uitam, ca necredina este pacat, si pacatul este moartea, si sa nu uitam 'ca el este un bun prieten si un foc mistuitor in acelasi timp.

| yanira4u a răspuns (pentru GRs):

Dumnezeu ne iubeste neconditionat, dar dac nu il iubesti inapoi te nenoroceste.pare normal.

| GRs a răspuns (pentru yanira4u):

Si animalele iubesc neconditionat. Diferenta este ca ele nu te omoara daca nu le iubesti si tu.
Prefer iubirea animalelor decat a Lui in cazul asta.

| GsvMcmxc a răspuns:

Avem nevoie de 3 zile de intuneric sa se intample nenorocirii? Avertizarile date de Mass-Media imi provoaca numa greata.Omul traieste int-o bezna totala si accepta jugul ca bovinele.Deci nu are nevoie de intuneric ca sa fie dezinformat si mintit.Toate nenorocirile sau intamplat pe lumina si totusi a fost bezna totala pentru om.Ii o criza de personalitate la oamenii.