"Se stie ca in religie exista doua personaje importante, Dumnezeu si Diavolul."
Se știe dacă nu ai habar în ce lume ești și consideri că există o singură religie în toată lumea ceea ce e chiar îngrijorător.
Eu cred ca religiosii sau credinciosi cum sior mai spune cauta sal linguseasca prin aceste fraze, versuri.Stii asa cum fac si oamenii cu dictatorii,unia se dau pe linga ei, ii omagiaza, ce tari sint, sa fie si mai tari, mai destepti bla bla.Probabil asa si cu acesti credinciosi incearca care mai de care sa isi faca un loc pe linga SEF sperind ca asa or sa se scoata, ori acum ori pe lumea ailanta deo fi vreuna.Deci sint "versuri"scoase de credinciosi nu spuse de un anume Dzeu.
Buna,tinere! Nu judec pe nimeni, căci nu am acest drept dar sunt 2 feluri de creștiniare cred
-care se prefac ca,cred.
Întrebările sunt foarte bine puse,dar nu cred ca ai înțeles bine rugăciunea.,, Și nu ne duce pe noi în ispită,\Ci ne izbăvește de cel rău" se refera:el nu ne spune niciodată să facem rău,să facem prosti să zic așa,ci ne apăra, ne atenționează din a face un păcat.
Sincer, eu în locul tau as citi mai cu atenție rugăciunea și apoi cu inima, nu doar cu capul mi-as,, traduce-o".
Nici nu am spus ca rugaciunea ne cere sa facem rau, dar m-am mirat ca trebuie sa ne rugam lui Dumnezeu sa nu ne ispiteasca, si eu stiam ca ispititorul el cel cu coarne si coada. Adica Dumnezeul veacului acesta.
Asa ca nedumerirea mea era carui Dumnezeu ne rugam cu aceasta rugaciune.
Nu cumva Dumnezeului veacului acesta?
kaynmaincallme întreabă: