1) Ce te face sa crezi ca e un cosmar? Nu e un cosmar.
2) De ce sa ne trezim? Ne-am trezit o data din cosmarul unei vietii risipite fara sens.
3) Tu cind te vei trezi din cosmarul realitatii tale?
"Ohm trăi și Ohm vedea."
Problema mare e ca s-ar putea sa fie prea târziu!
De aceea zice: „Deşteaptă-te tu care dormi, scoală-te din morți, și Hristos te va lumina." - Efeseni 5:14
Teoretic, da. Nu vei vedea, nu vei simti, nu vei mirosi, nu vei auzi, nu vei putea gandi. Toate astea erau posibile cu ajutorul corpului uman. Dar probabil vom percepe in alt mod toate acestea. Desigur, asta daca vom continua sa existam ca un tip de energie sau orice altceva.
Ti se pare ca matematica se poate aplica in acelasi fel si in limba romana?
Tu cam incurci materiile. Am invatat si eu limitele si stiu despre ce vorbesti.
Dar de exemplu, afirmatia: Vom merge la munte... Daca ninge. Deci in alte cuvinte daca ninge mergem, daca nu ninge nu merge. Clar pana aici?
Vom continua sa existam si sa constientizam daca va fi o viata dupa moarte. Daca nu va fi atunci incetam din existenta.
Da si nu, depinde de om, pentru unii nu este cosmar ba dimpotriva, dar pentru altii devine cosmar odata ce incep sa citeasca cartile (complet), despre istoria respectiva si oamenii din spatele lor. Dar daca ai citit si esti in deplina cunostiinta de cauza, no problem. Religia e subiectiva rezulta nu ar trebui sa se comenteze atat pentru ca in final nu conteaza parerea altora, ci ce te face pe tine fericit/ implinit. Poate eu vreau sa cred in sfantul net, na te pui cu mine? Joking
zurick întreabă:
recedaniel3 întreabă: