Stii ce nu inteleg eu? Ce te intereseaza de ce zice sau face unul si altul? Fiecare am putea spune despre diferite religii o mie si una de exemple rele,dar nu are sens. Vezi ca este si un preot printre noi acilisea pe TPU si de mult se tot chinuie sa-si faca depti dar cine il baga in seama? El cu ale lui,eu cu ale mele,tu cu ale tale!
Sincer nu vad rostul a ceea ce faci. Te-am inteles la inceput dar de fiecare data pui cate un clip cu cate unu.
Si eu am stat de vorba cu un adventist, e greu sa o scoti la cap cu el dar l-am lasat in pace sa creada si sa zica ce vrea!
Cel mai corect este ca fiecare sa se uite in viata sa si la faptele sale, sa nu mai judece pe unul si pe altul.
Hristos ne invata sa ne iubim aproapele ca pe noi insine. Oare daca tu ai fi spus acel lucru sau daca tu ai fi furat bani dintr-o parte si dintr-alta oare tot asa ai fi facut? Te-ai filma si te-ai pune aici sa te vedem toti?
Este total gresit ceea ce spui! Nu toti spun ca doar ei ajung in Cer,unii mai zic si adevarul iar singurul adevar este ca acei care au viata predata in Mana lui Isus Hristos,care sunt spalati in sangele sau si innoiti,cei care si-au rastignit firea pamanteasca cu patimile si poftele ei si au ca si calauzitor Duhul lui Dumnezeu aceia se vor bucura de locul pe care Hristos l-a pregatit pentru fiecare!
Si nu uita ca razbunarea si dreptatea nu este a ta, ci a Domnului. El va judeca pe fiecare cu mic cu mare, tu ca si om n-ai nici un drept!
Inclusiv crestinismul.
Esti ortodox? Daca da se intelege. ba baiatu cati ortodoxi nu-si violeaza bunicile matusile si alte ma cati alti "crestini" nu fac ceea ce fac? nu ca tin cu pocaitii da nu suport ortodoxi ca tine care vad paiu din ochiu aproapelui dar nu vad barna din ochiu lor
RAY întreabă:
kaynmaincallme întreabă: