anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sf.Impartasanie ma poate vindeca sau imi poate da sănătate?

6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Nici un studiu nu a demonstrat că există miracole, minuni și maxim efectul placebo

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu, dar îți poate da niste boli că mna linguriță aia merge din gura in gura

| CostinAlamariu a răspuns:

Iti poate, dar nu e neaparat sa se si intample. Sf. Impartasanie in primul rand da vindecare sufletului si acea vindecare a sufletului conteaza cel mai mult.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da, dar depinde în ce fel iei tu Cina Domnului, daca ești curat înaintea lui Dumnezeu sau nu. Chestia e ca Dumnezeu nu da vindecare la comanda, cum ar fi "hai ca ma spovedesc și ma împărtășesc și Dumnezeu ma vindecă". Adică trebuie sa te rogi pentru asta, sa ții post pentru asta și Dumnezeu, dacă va vrea și când va vrea El, te va vindeca.

| Smmo a răspuns:

Depinde de credinta omului si de curatia lui. Citeste in Evanghelii si vezi ce efect a avut asupra lui Iuda. Vezi si cum i-a vindecat Iisus pe cei care i-a atins. Citeste si rugaciunile care se spune inainte si dupa Impartasanie. Acolo este scris mai mult decat putem sti noi.
http://www.parohiasfantavineridt.ro/......artasanie/

| Whateverrr a răspuns:

Nu. Obiceiurile creștine nu trebuie văzute ca niște ritualuri "magice".
Domnul este Cel care decide daca sa te vindece sau nu. Roaga-te Lui. Totusi, El apreciaza cand noi ne incredem in El, in planul pe care El l-a pregatit pentru viata noastra chiar si in mijlocul greutatilor. Exista posibilitatea ca El sa ingaduie o astfel de incercare pentru a testa inima noastra, credinta. Sau sa lucreze la caracterul nostru, ori sa ne aduca la mantuire daca nu L-am primit pe Hristos ca Domn si Mantuitor personal. Nicio greutate nu este pur intamplatoare. Incearca sa-I multumesti Domnului pentru ea si sa-L rogi sa-ti descopere care este scopul problemei de sanatate.
(Daca doresti, am sa caut si referintele din Biblie ca argumente pentru afirmațiile și sfaturile de mai sus.)